Verdikte Kia Sportage van Burtwell

Auteur: , 7 Reacties

Voor Kia's populaire Sportage zijn er helaas niet zoveel tuningsproducten verkrijgbaar. Tuners staan nu eenmaal niet vooraan om Koreanen als Kia en Hyundai op te dikken. Tuner Burtwell is hierop een uitzondering en pakt met een bodykit de Hyundai Tucson en Kia Sportage aan, waardoor je toch ook in deze auto's kunt onderscheiden van de massa...

Burtwell is een nieuwe speler van eigen bodem op tuning gebied. In september zagen we al het resultaat van de Hyundai Tucson metamorfose en nu is dus ook tweelingbroer Kia Sportage voorzien van een sportief pakket (via: autowereld.com).7 reacties

Waarom bij een kia, net of je em dan wel gaat kopen
ik vind het wel een stoere bak , als die losers zeiken dat hij er niet uit ziet , hebben zelf geen geld er voor met hun focus uit jaar 0
had een paar maanden gelede aangegeven dat ik wel intressen had voor het burwell pakket op een kia sportage, ze zouden een keer hier in de buurt van Reusel komen met hun promotie model van burwell maar ik hoor maar niks komen jullie nog.
Mvg johan
Misschien een antwoord op je vraag.4WD Experience brengt oerbos bij de Kia dealer

Sportage en Sorento demonstraties op ijzingwekkende ‘balance bridge’
SUV rijtechniek op het hoogste niveau
Brabus, Burtwell en Tomato limited editions
De zomermaanden worden avontuurlijk: de Ardennen met haar uitdagende off-road routes komen naar de Kia dealer. Zonder modder, maar inclusief steile hellingen. Kia komt hiermee tegemoet aan de toenemende vraag naar vakkundige instructie om de vele mogelijkheden van SUV’s in de off-road praktijk te brengen.

Bijna elk weekend in de komende maanden staan outdoor activiteiten bij telkens wisselende Kia dealers op de voorgrond. Overal in het land kunnen zowel bestaande Kia rijders als andere belangstellenden zelf ervaren dat de Sportage en Sorento nog sterker presteren dan hun solide imago toch al doet vermoeden. Alle bezoekers maken bovendien kans op een heerlijk weekend uit in de Ardennen.

Sportage en Sorento demonstraties op ijzingwekkende ‘balance bridge’
De mensen hoeven niet naar het bos, want de Kia dealer brengt het bos naar de mensen toe. Dit gebeurt in de vorm van een reusachtige constructie van Pseudotsuga menzoiesii, in gewoon hollands bekend als de Douglas spar. Met allen die hun angst weten te trotseren, zullen topinstructeurs hun specialistische kennis delen.

SUV rijtechniek op het hoogste niveau
Alle aspecten van het rijden met SUV’s in moeilijke omstandigheden worden op de houten hellingconstructie gesimuleerd: bodemvrijheid, hellingshoek (in de rijrichting en eventueel ook zijdelings), vierwielaandrijving en hoge zit. De fijne balans tussen te weinig en te veel snelheid wordt keer op keer getoond, vaak tot hilariteit van de omstanders. Tijdens de klim is vóór de auto slechts de blauwe lucht te zien. Nabij de top komt het op opperste zelfbeheersing aan. Niet geschikt voor mannen met een groot en breekbaar ego!

Zeer bijzondere Sorento en Sportage uitvoeringen
Uiteraard maakt de Kia dealer gebruik van de feestelijke gelegenheid om alle Kia 4WD modellen te tonen, temidden van hun attractieve Kia familie. Centraal staan een drietal limited editions (Brabus, Burtwell en Tomato), die model staan voor een schier oneindig aantal mogelijkheden om de Sportage of Sorento geheel naar smaak en budget te personaliseren. Op deze manier maakt elke klant zijn eigen, unieke Kia SUV met behoud van de betrouwbaarheid en de volledige garantie van de fabrikant.


Bij vele Kia Dealers vinden de komende periode speciale SUV shows plaats. De ijzingwekkende ‘balance bridge’ is slechts op een select aantal plaatsen in Nederland te bewonderen:


DATUM PLAATS AUTOBEDRIJF

APRIL
22 en 23 Almere Nieuwland Motors

MEI
6 Krimpen ad IJssel Autodrome Nederland
6 en 7 Enschede Auto Bleeker Enschede B.V.

12 en 13 Zwolle Leerentveld Auto’s B.V.
12,13 en 14 Helmond Autobedrijf Winters Helmond B.V.

17 en 18 Hoorn Durmi Motors
17, 18, 19 en 20 Den Haag Motorhuis Kerketuinen
19, 20 en 21 Schagen Jan Schreur Schagen B.V.

26 en 27 Alphen ad Rijn Kia Center Fase B.V.
27 Klazienaveen Autobedrijf Lanting

JUNI
3 Assen Autodrome Assen B.V.
5 Tiel Kooijman

9 en 10 Hengelo Auto Berendsen
9, 10 en 11 Leeuwarden Automobielbedrijf De Zeeuw B.V.

17 Assen Autodrome Assen B.V.
17 en 18 Hoofddorp Autobedrijf Hoeke B.V.

24 en 25 Utrecht Kia Center Utrecht B.V.

JULI
1 Assen Autodrome Assen B.V
1 en 2 Hardenberg Autobedrijf De Jong B.V.

7,8 en 9 Roosendaal Autobedrijf G. van Hensbergen B.V
En hier staat spam…
Die auto is gewoon super LELIJK

En er zitten 2 nepuitlaten aan de bumper gelijmd.

-edit: easy there-
-edit: nutteloze bijdrage-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).