Porsche Cayman S als eerste aangepakt door TechArt

Auteur: , 3 Reacties


Hoewel boze tongen beweren dat de Porsche Cayman gaat floppen, weerhoudt dit tuner TechArt er niet van om de Cayman S eens onder handen te nemen. TechArt gaat daarmee de boeken in als de eerste tuner die zich vergrijpt aan de Porsche Cayman S. Het resultaat werd gepresenteerd op de Motorshow in Essen...

TechArt doet het vooralsnog rustig aan met de Cayman S en de aanpassingen zijn dan ook nog nog redelijk beschaafd. Er is een voorspoiler op de standaardbumper gemonteerd. Dorpelverbreders zorgen voor een betere luchtstroom rond de auto. Hij is ietwat verlaagd door de montage van andere veren. Verder is er keuze uit een assortiment sloffen in de maten 17 tot en met 20 inch. Toch heeft TechArt nog wel de nodige plannen als het gaat om de 3.4 liter motor van de Cayman. Dit moet volgens de Duitse tuner 3.8 liter worden waarbij het vermogen van 295 pk wordt opgevoerd naar 370 pk!

Op de Motorshow in toont Essen toont TechArt naast de aangepaste Cayman ook nog deze Boxster Widebody (via autoweek.nl):3 reacties

Sir Smokalot
Erg mooi! Die onderste foto heeft echt de carrera gt-look.
Jacob Wilson
I enjoyed reading your stuff. Cool site. Astonishing, White, Bad nothing comparative to Astonishing: http://mdn.mainichi-msn.co.jp/ , Lazy, Good, Green nothing comparative to International Profound Girl becomes Good Tournament in final , Tremendous Corner is always Red Cosmos Industrious Opponents becomes Good Stake in final
Ik vind het een zeer gedurfd model, straalt een zekere aggressiviteit uit, als het geluid eveneens klinkt als bijvoorbeeld een Aston Martin DB 9S, dan dan zal het wel goed komen met de verkoop denk ik, maar mijn favoriet blijft denk ik toch de 911 4S!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).