Avond-opwarmertje: Clarkson in de Veyron

Auteur: , 35 Reacties

Hebben we een beetje zin in de uitzending van vanavond? Of kunnen we eigenlijk niet meer wachten? Retorische vragen natuurlijk. Als opwarmertje is daarom Clarkson hier alvast te zien met de allersnelste productie-sportwagen van dit moment!

Wie heeft overigens nog de behoefte om Clarkson’s laatste DVD te bemachtigen? Zo’n beetje elk filmpje van die DVD is inmiddels al op het www te vinden. Zuur voor de zwoegende makers ervan, lekker voor de rondzwervende internettoerist!

Anyway, 1001 pk, 2,5 seconden en 407 km/u… Need I say more?35 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
super mooi. echt die clarkson is helemaal gek van deze auto en niet raar ook. Hij gaat erg hard op die weggetjes hor.
Nu alleen nog de 911 tegen de r8 met mevrouw schmitt
En je ziet ook de auto die je bij 5th Gear niet mocht zien, en het was idd een Pegaso Edition ;)

http://www.autoblog.nl/archive/2007/09/05/bugatti-veyron-on-track
Wederom een filmpje uit de laatste DVD van Clarkson. Alleen jammer dat hij de auto ook bij deze gelegenheid niet over het circuit [hier dat van Klaas Zwart] mag gooien…
@ Vin de dvd is echt geweldig he! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Bv-RMbtKjLU

Ik vind dit ook weer zo’n meesterlijk filmpje, erg grappig en niets aan toe te voegen.
Aston Martin Rapide
Ik heb de dvd nog niet in huis. Kan iemand me vertellen of het Nederlands ondertiteld is???
Waarom nu wéér niet over het circuit?
Ze hebben hem zelfs nooit een laptime neer laten zetten op de Topgear-track, waar normaal iedere wagen op beproefd wordt.
@Aston Martin Rapide
Lijkt me niet, want hij is hier (officieel) ook nog niet te koop ;)
@ RA999: Die Pegaso viel mij idd ook al op. :P Zelf heb ik de film op de pc staan. Het stukje met R8 en Schmitt is echt lachen. Ze is echt grappig. Die Bugatti blijft heel moeilijk te overtreffen..
@RA999..
Wat staat er dan weer naast die Pegaso?
Of is dat gewoon een Bugatti onder een doek die klaar is ofzo?
Ik dacht eerst ook dat het een Pegaso was.. maar goed
Toch snap ik iets niet, Top Gear heeft al een keer of 4/5 de beschikking gehad over de Veyron, waarvan één keer zelfs 2 Veyrons op hun eigen circuit. Waarom hebben ze dan geen ronde gedaan? Geen enkele keer? Ik denk dat de Veyron het misschien wel slecht deed en dat Bugatti daarom TG verhinderd om het uit te zenden.. Wat denken jullie: de grote Autoblog denkers?
@Boze Bert: Bugatti laat hen de Veyron niet over het circuit sturen. Dat is de reden.
Een echt huzarenstukje, die Veyron. Ik betwijfel echter wel of hij 10-20 jaar rijdt zonder nog eens een miljoen euro kosten… Wat denken jullie? Maar, als ik goed gekeken heb, heeft deze er toch al 30.000 km opzitten, waarschijnlijk zware kilometers.

Geen idee waarom hij nog niet over het parcours werd gejaagd. Misschien is hij inderdaad wat trager in de bochten dan de allersnelste, maar er is geeneen die zo hard accelereert…
Leuk, die advertentie onder de film:

Kopen? Vraag gewoon effe een offerte aan bij autolening.nl

Zullen wel platgemaild worden vandaag :)
@JPM: zou best kunnen en de heren van TopGear hebben overal en nergens geroepen dat de Veyron in “a different league” is…. dan kun je niet aankomen met een tijd langzamer dan een 911 gt3…..
@Bart20
Dat is een onuitgepakte Veyron ;)
ik heb de dvd afgelopen week gedownload….super vet:D
De Veyron was volgens Tiff Needel van Fifth gear toch ook geen lulletje op het circuit, dus ik weet het niet. De Veyron blijft in mijn ogen toch de ultimate hypercar, een technisch wonder.
heb de hele film net gedownt, na TopGear kijken misschien :p Tenzij ik ga slapen, morgen alweer school :'(
Ik heb ècht helemaal niks met deze auto. En in contrary to popular believe heb ik geen VAG “haat”. Ik snap alleen veel beslissingen van VAG niet en evenmin de kopers van een VAG product dat duurder is dan een VW….maar goed ieder zo zijn mankementen….

Maar goed deze auto. Laat ik voorop stellen dat de specs van deze auto er niet om liegen. Maar dat is eigenlijk het enige wat me aan deze auto de wenkbrauwen doen optrekken en dus mijn interesse pakt. Voor de rest laat deze auto me totaal koud.

Telkens als ik hem zie dan moet ik aan Porky´s pikante pretpark denken. -De oudere onder ons weten waar ik het over heb-. En dan vooral de auto van Porky, die niet een normale claxon had maar het geluid van een varken. Dat geluid komt bij mij op als ik deze auto zie. Het doet me teveel aan een varken denken.

Maar goed wilde dat even met jullie delen…..lief hè? :D
De Veyron mag dan een masterpiece of engineering zijn, het blijft een vet varken.

En daarom is en blijft die sensationele 1:10.6 de referentie. Ik durf zelfs te wedden dat de rappe Ariel Atom al een probleem is……
Mercedes - Jellinek
Volgens mij heb ik ooit ergens gelezen dat Top Gear niet van Bugatti de Veyron over hun circuit mocht laten racen.
Kijk maar wat er toen eerst met die Koenigsegg was gebeurd…
Wel kl*te natuurlijk dat het niet mag van Bugatti want hij is volgens mij nog nooit op een circuit losgelaten…
Roel van Gorkum
Om welke DVD gaat dit dan?
@ Roel: ‘Jeremy Clarkson Supercar Showdown’

Die DVD is echt gruwlijk vooral die tussen stukjes met die Rover en Renault Alpino “Impossible to controle, Wooow, oh my god”…….CRASHHHHHHHHHHH echt gruwlijk!!
@benny1
table wins hahahaha
Zegt hij nu dat die van 0-60 m/h in 2,8 seconden doet?

Uiteraard zal deze wagen 10 of 20 jaar rijden, dat zal elke auto doen.Alleen is de grootste factor hier wat je er aan wilt geven?

Ik bedoel maar, iemand die overladen is met geld zal er niet mee in zitten om elke keer zoveel 10.000 EUR uit te geven voor een groot onderhoud zoveel keer per jaar.

Deze wagen kun je zo lang laten rijden als je wilt, al wilt dat zeggen dat ze elk onderdeel al moeten vervangen hebben.

En ook weer leuk dat ze een vergelijking maakten met dé referentie van de rasechte supersportauto’s; de Mclaren F1…maar weer geen vergelijkende test die we met onze eigen ogen konden aanschouwen he…
Was het niet de SSC Ultimate die nu de snelste is?
nog even over topgear; mag ik even zeggen dat ik gisteren gewoon even wegzapte, zoveel werd er (niet leuk) geluld. pas bij m5touring vs e63 was het weer de moeite waard. sommige onderdelen bij topgear are getting pretty old!
@ Rob botje

TABLE IS VICTORIOUS!!!

…. So get yourself a table.

Yeah it is hurt ( Net één klein splintertje in ze hand )
De Veyron is wel eens op het circuit losgelaten, maar ik kan me wel voorstellen dat Bugatti als eenvoudige regel “nee” heeft. Als iemand zo’n ding in elkaar veegt hebben ze hoe dan ook een aardige onverzekerde schadepost.

http://www.youtube.com/watch?v=9OrXDiKe_c0

Vreemd, maar ik zie de Bugatti eigenlijk niet echt als een VW produkt. Je kunt je toch niet voorstellen dat een bedrijf wat zoiets kan maken ook met wanprodukten is gekomen :( De Veyron is gewoon een natte droom op wielen.

De parodie over electrische auto’s is een 1 woord GEWELDIG! Zit waarschijnlijk een behoorlijke kern van waarheid ook! My goodness, wie wil er nou in zoiets gezien worden, dat is echt niet meer van deze tijd: radio mag niet aan, geen electrische ramen, fan doet ’t niet en nog eens levensgevaarlijk ook!

Kijk, daar hoor je die milieulobby nooit over. Wat gebeurd er als een electrische auto betrokken is bij een ongeluk? Lijkt me idd niet al te milieuvriendelijk al dat accuzuur :(

Zolang de stelling dat een Hummer H2 gedurende zijn hele levensloop minder energie kost dan een Prius nog niet onderuit gehaald is moeten ze hard ophouden met hun gezeur!
Ik vind dat deze auto een beetje lijkt op de Audi R8. (die lompe neus) Ik zou er graag een neas van de barabus TKR bij willen hebben (de neus, niet de achterkant) Maar de Buggati Veyron is wel ietsje sneller (nog geeneens altijd) dan zijn concurrentie, maar ook duurder. Neem nou de Barabus TKR*, (ja weer de Barabus TKR) die kost 365.000 pond.
Dan zou ik die nemen.

* De Barabus TKR is tevens wel sneller.
wanneer gaan jullie dit ding eens testen?
MENSEN! We hebben weer Nederlands trots in autoland!

Zie hier de Ascari A10. En Jeremy is laaiend enthousiast erover.

http://www.youtube.com/watch?v=J2YCrgunMOc
Die Ascari is ook een varken, wel een zeer jong en snel varken………….
@Rick dos: je wilt toch niet zeggen dat je deze gemist hebt?
http://www.autoblog.nl/archive/2007/11/09/vrijmivideo-clarkson-met-de-ascari-a10

Ik denk dat hier wat verantwoording moet worden afgelegd…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).