US Airforce toont 2 unieke custom muscle cars!

Auteur: , 40 Reacties

Dit is de Air Force Vapor, speciaal gemaakt voor het Amerikaanse leger en gebaseerd op een Dodge Challenger. Tevens is er een Air Force X-1 gemaakt (op basis van een Ford Mustang)...

De Amerikaanse tuner Galpin Auto sport heeft de twee speciale auto’s gemaakt voor de US Air Force, die zullen ze gebruiken tijdens de 2009 Supercar Tour, als een soort instrument voor militaire rekrutering. Galpin kennen we overigens van de MTV-serie Pimp My Ride en van de speciale Kitt Mustang uit de NBC-serie Knight Rider.

Als eerste is er de Dodge Challenger Vapor met een “radar-absorberende” stealth-zwarte paintjob. De relevante militaire aspecten zijn oa een stealth uitlaat en een biometrische controle om toegang te krijgen tot de bestuurdersruimte. Eenmaal binnen kan de chauffeur kiezen uit nightvision of thermal vision zodat dit wordt geprojecteerd op de voorruit. Check ook de NOS achterin… Filmpje!

Als tweede is er de matte Pearl-White Ford Mustang X-1, met een interieur dat volledig is nagebouwd uit een straaljager cockpit. De bestuurder zit zelfs in een schietstoel (voor het geval dat). Check ook de pedalen (eentje links en eentje rechts). Filmpje!40 reacties

Heel erg bruut, vooral die Challenger!
Nou, als je hier mee wil recruteren kun je net zo goed een panda nemen :roll:
dit ziet er niet uit die velgen/doppen van die challenger kansloos, neej ik pas die mustang is nog wel okeej maar ook niet mijn smaak dat interieur, moh lekker handig in je 1tje in zo’n auto :roll:
Useless!
Vind die Challenger best wel vet, enkel dat webcammetje er bovenop staat echt wel lullig
tja, met dat mustang interieur zullen ze geen nieuwe rekruten trekken, die stoel ziet er wat spartaans uit, dan hadden ze dat ene kussentje ook gewoon weg mogen laten.

voor de exterieurs vind ik nog wat te zeggen. ze zijn wel goed naar thema uitgevoerd dat moet je de knuppels na geven, dus wat dat betreft, job well done, maar die doppen/velgen op de challenger kunnen echt niet…
leuk, maar dit is niet waar het leger om gaat natuurlijk. In de VS is er al lange tijd een twijfelachtige manier van rekruteren. Zouden deze creaties ook echt kunnen rijden? Het lijkt me wel apart om het gas ipv de versnellingspook te hebben naast je…
doe het interieur van de challenger in de mustang en zet hem maar voor de deur:$
Wel origineel moet ik zeggen!

Liever die Challenger.
Zéér, zéér bruut! Echt mannenspeelgoed!
Tis nog net geen vliegtuig
Kan me niet voorstellen dan er echt goed te rijden valt met die mustang… :shock:
Lekker met een joystick tussen je benen…. Verder ergg bruut
Wat een lutsers zijn het toch…
Errug lekker, vooral die ”duistere” challenger!
Die challenger zou zo kunnen figureren in de nieuwe Death Race! Super fout, stiekem wel lekker!
De mensen die dit soort infantiele dingen bedenken en ook de mensen die hierdoor over de streep worden getrokken moeten dan vrede en democratie in de wereld brengen…

Be afraid….. be very afraid….
De gemiddelde soldaat vindt dit waarschijnlijk wel mooi..
Die Challenger moet achter alleen een wat dikkere band, verder ziet het er prima uit voor zo’n thema-apparaat. Ik vind die carbon velgen juist wel goed geslaagd, een stuk origineler dan die tamme BBS’en onder de witte Mustang. Vind die Mustang sowieso niet helemaal lekker, buitenkant beetje tuttig en de binnenkant over-the-top industriëel.
t zwarte ding is een beetje vaag en heeft wel een heel hoog “spiegeltjes en kraaltjes”-gehalte, de Mustang vind ik daarentegen wel erg gaaf!

Redelijk normale mustang van buiten, maar dan zo’n cockpit er in! Als ‘ie daadwerkelijk met de joystick stuurt, geniaal :D Ooit, ooit zullen de auto’s op de weg ook wel met een joystickje ipv stuur rijden. Vooral omdat dat zo veel interieur ruimte scheelt.
beetje lafjes trouwens dat ze dan weer de oude mustang hebben genomen… De nieuwe heeft mooiere lampjes :o
lol @show power in de mustang
Ik vindt die kleuren wel tof.

En waarom nos? De motor droogt daarvan uit.
Facking briljant!!!!

Toch geweldig om zoiets te bedenken en te bouwen!
Helemaal verkeerd! Als ze mensen willen recruteren hadden ze beter iets met vrouwen en drank kunnen doen! Een auto die er van binnen uit ziet als een vliegtuig is best wel zielig.
Ik ruik een remake van Mad Max! Yeah baby, kick some biker ass!
@Civic Owner

Boehahahaha, nee die is goed ;-)
Waar zijn de wapens?

Death race !
Leuke wagen voor Gumball 2010.
De Dodge ziet er erg indrukwekkend uit, zoals de bedoeling is. Het interieur van Mustang is heel apart, stoer toch? Het gaat niet om gebruiksgemak.
Echter, ik zie niet hoe een paar getunede auto’s mensen zouden moeten overhalen om voor de luchtmacht te gaan werken… :?
Vette shit zeg.
Bad boys drive bad toys! :D
Hebben de wannabe recruten iig meer aan als de (on)geschikt tv campagne hier! :)
Dikke challenger! beter dan die mustang die is echt space..
De grap is dat ik ze die autos nog echt zie gebruiken ook. Ik geloof de U2 of the B1 B lancer heeft een auto nodig als gids bij het landen. Daar gebruiken ze een ‘souped up” auto voor die met 280 over de baan of ernaast rijdt.
So let me get this straight. Het Amerikaanse leger wil soldaten die zo makkelijk onder de indruk zijn, simpel zijn in hun redeneren en best impulsief zijn? En die kunnen zich opwerken tot generaal?!
Mad Max called.. he wants his Challenger back
Poeplelijk.. Als je hierdoor over de streep moet worden getrokken om voor Defensie te gaan werken, dan kan NL ook wel de DAF-jes inzetten om hun personeelstekort bij te werken. Gadverdamme.
@ Clubbtraxx
Je geloofd toch niet dat NOS gezond is voor uw wagen?
Tis idd tof,maar op lange termijn is uw motor naar de fellisteinen.
“Looky here boys, cool car isn’t it? Well, y’all can drive this baby home. Just come shoot some goddamn’ islamic suckers with us.”

@vla: Geeneen van die mannen zullen ooit generaal worden, ze zijn gewoon kanonnenvlees.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).