Op naar Parijs: eerste plaatjes Audi E-tron Spyder

Auteur: , 17 Reacties

Je houdt het niet voor mogelijk, maar Audi lijkt zowaar met twee nieuwe gebakjes naar Parijs te komen. Van het coupeetje zagen we onlangs nog een foto voorbij komen, ze nemen waarschijnlijk ook een E-tron Spyder mee. Wat een verwennerij.

Opnieuw de vraag: waarom nog een TT? Dit ziet er toch velen malen beter uit? Hij is dan nog niet te koop, heel lang zal het niet meer duren. De dakloze zal nog wel wat langer op zich laten wachten dan de coupé. Het lijkt er wel op dat deze modelserie kleiner wordt dan de TT.

Hoewel er bij de coupé nog niet veel over te zeggen viel, lijkt het hier echt om een ‘kleine R8’ te gaan. De auto is erg laag en heeft de motor in het midden zitten. Ongetwijfeld zullen alle wielen aangedreven worden. Er wordt ook gesproken over een hybride-configuratie in de auto. Naast twee elektromotoren zou er een 3.0TDI achter de stoelen huizen. Als dat het geval is zullen de prestaties die van het Detroit concept overstijgen. De elektromotoren zullen nog steeds over ongeveer 200pk beschikken, de diesel voegt daar zo’n 250pk aan toe.

Een spyder-productiemodel staat gepland voor 2014. Hij zal dan als “R4 Spyder” verschijnen. De R4 coupe wordt al op kortere termijn verwacht, maar dan niet met dezelfde hybride aandrijflijn.

Gewoon Geil!

Laat die Audi R4 maar komen

Mooi

Met dank aan Hans voor de tip!17 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
laat mr kome !
wat is het nut van een voertuig da
wat is het nut van een voertuig dat kleiner is dan een tt ?
die tt is toch juist gepast voor een weekendje weg … wat is dat dan met deze ?
@Sm0keGun: Denk niet dat hij minder ruim zal zijn dan de TT, minimaal even groot.
geweldig!
Meesterlijk gestylede achterkant, maar de voorzijde doet mij iets de monotoon aan. De R8 (en zeker de V10) heeft meer smoel.
Me likey
Erg gaaf, alleen moeten de ruiten in productie anders worden, want dit lijkt op een boot! Maar dat zal ongetwijfeld veranderen.
wat een gedrocht.
Kleiner dan een TT? Ik hoop het niet. Aangezien het binnen in een TT al krap is.
Als deze budget middenmotor er echt komt, dan brengen ze Vet eindelijk eens in het bereik van de gewone mens :p
Hoe kunnen ze zo’n ontzettend grave auto onder de TT plaatsen?
Maar eigenlijk is het zo erg nog niet. Een betaalbare, prachtige middenmoter. Waarom niet?
Dit doet me aan het Auid Clubsport Concept denken, en gelukkig zijn ze die nog niet vergeten, want die zag er al gaaf uit, en dit helemaaaal!
Ook Audi kan gelukkig nog modellen maken zonder al te veel te hergebruiken. Dit ziet eruit als een interessante nieuwkomer!
Een übervet design!!! GEWELDIG
Gewoon mooi.tijdloos. en het is een Audi

wat wil je nog meer?
een beauty :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).