Wéér een Murcielago Roadster naar de barrebiesjes

Auteur: , 27 Reacties

Rustig aan jongens, er zijn er maar 4099 van gemaakt hoor!

In grote delen van Europa is het momenteel volop winter, dus dat betekent oppassen in het verkeer. Dubbel oppassen is het wanneer je een berg pk’s onder je motorkap hebt. Een fluwelen voetje is dan aan te raden. Helaas ging het bij bovenstaande Murcielago Roadster met Monegaskische kentekenplaten niet van een leien dakje: in de buurt van Bremen schoof hij de vangrail in.

Het is de tweede keer in korte tijd dat een Lamborghini zijn reis voortijdig heeft moeten afbreken op de Duitse Autobahn; onlangs schoof een Diablo GT er van de rijbaan. Maar ook andere supercars zijn niet gevrijwaard van crashes, zo bewezen deze Bugatti Veyron en Audi R8 GT al.

Een nieuwsitem van de Norddeutsche Rundfunk (NDR), inclusief bergingssjakie die het voorval even verduidelijkt, staat hier. Wel wil ik even mijn restecp voor de chauffeur betuigen, omdat hij ook in deze weercondities gewoon doorreed met zijn cabrio. Met supercars moet je rijden, en niet alleen in mooi weer. (via GTspirit)27 reacties

wtf?>! barrebiesjes?!,………
niet iedereen weet wat dit betekent? UITLEG!plz
@tvrspeedsix: de barrebiesjes liggen vlak naast de galemiezen en er wone filistijnen
@tvrspeedsix: Pak een woordenboek, man, luie hond.

lol @ rikkon
@bozewolf:
hahaha jah tuurlijk,…
Neeeeeeeeeeeeeee!!! :cry:
Het zijn de lelijkste van de LP640-4 versie.(check dat lelijk canvaskampeerding)
Dus zo erg is het nu ook weer niet.
Moest het nu een SV zijn, dan zou enige rouw wel op zijn plaats zijn. De motor krijgt vast wel een 2de leven, zo een beest kan je niet verloren laten gaan!
@vale46: nix aan de hand man, ding heb amper schade. deuren niet ontzet.. nieuwe bumper en beugels klaar:)

@ eigenaar, respect!
@A3aan: Bij nader inzien is het chassis idd niet zo ernstig beschadigd, nieuwe voorophanging, nieuwe bumper en wat nieuw koetswerk & hij is terug de ouwe!:p
@vale46:
dit is geen lp640 hoor
Had-ie wel winterbandjes…? :P
“restecp” nieuw woord? :P OT: tja zonde maar gelukkig is het maar blik en geen levend ding
@Atenza: Kijk gewoon eens naar de film Ali G & je zult “restecp” dan wel begrijpen ;)
@vale46: oh ok. nou ja ik ben geen 16 meer dus het zegt me niks..
die wordt denk ik wel gerepareerd ( hoop ik teminste )
Ach ja, er zijn genoeg verkocht aan van die rappers in Amerika. Die hebben ze gewoon in de garage staan en soms rijden ze er heeeeel langzaam mee om stoer te doen. er zullen dus altijd wat murcie’s over blijven.
Hoe goed je ook kan rijden, het is niet slim om in dergelijke winterse omstandigheden een supercar (zonder winterbanden) te gaan rijden.
Beetje jammer hoor dat dat nu net weer bij ons in de provincie gebeurt :(
Lol respect? Idioot is beter op zijn plaats, als je met dit weer niet kan rijden in een supercar, laat hem dan lekker binnen staan.
Voor minder dan 30 mille staat hij er weer tiptop bij. Heeft zo’n Lambo geen knopje met winterstand? Zonder ESP en vermogenlimiter zou ik niet met zo’n auto in glad weer durven rijden.
“..Wel wil ik even mijn respect voor de chauffeur betuigen, omdat hij ook in deze weercondities gewoon doorreed met zijn cabrio. Met supercars moet je rijden, en niet alleen in mooi weer…”

Helemaal waar.. dat verdient respect.. het verdiend echter niet de IQ-award.. sneeuwploegen met een Lambo.. het ging ook (hoe verassend) niet lang goed..
Precies. Ramen schoonhouden…
Dat van die Diablo was veel erger … * SNIK *
als die kwibus nou gewoon 500 euro had uitgegeven aan een Fiat Panda of een Citroen 2CV ..

dan had er nix aan de hand geweest ..
Ik vind het dom dat je in dit soort weer rijdt, vooral met een supercar. Gevaarlijk ook, en bovendien zijn ze er niet voor bedoeld.
That’s gotta hurt… :s
wie gaat er met zulk weer dan in godsnaam ook met een lambo op weg?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).