Voor grote gezinnen: verlengde VW Jetta

Auteur: , 32 Reacties

Stel: je woont in de bible belt, en om een beetje in de omgeving te integreren heb je de afgelopen tien jaar flink lopen jongen. Om van A naar B te geraken zoek je passend vervoer voor jezelf, je vrouw, en je twaalf kinderen. Alleen heb je een grafhekel aan mpv's, en door al die hongerige monden die je te voeden hebt is het beschikbare budget ook niet om over naar huis te schrijven. In dat geval kunnen we je een heuse 'stretched Jetta' aanraden.

Deze Jetta uit 1990 beschikt over een 1.6-benzinemotor die er een ‘whopping’ 69 pk uitperst (in 1990 althans). Het is daarom een pré als je kinderen niet te vadsig zijn, want de koppeling van het beestje schijnt al aardig gaar te zijn. Mocht je toch een vetklep in je gezin hebben, zet hem/haar dan niet teveel in het midden van de auto, want eerlijk gezegd ziet de constructie er niet te stabiel en waterpas uit.

In totaal meet de 20 jaar oude Volkswagen maar liefst 6,90 meter, dus parkeergarages zou ik er mee mijden. Om het sportieve karakter van dit volbloed raspaard uit de VW-stal nog even te accentueren is “de auto [..] nu voorzien van witte strepen over de auto”. Alsof dat nodig was, de velgen zeggen al genoeg toch? Potentiële kopers mogen de Jetta tegen elk aannemelijk bod van de Veluwe komen plukken. De advertentie staat HIERRRRRR. (via the twitters)

Stretched Jetta32 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
‘Alles werkt, zoals de verlichting en claxon’…> denk dat het belangrijker is of de constructie beetje sterk is en de motor het geheel beetje aan kan?
lelijk koop een andere
Heerlijk amateur prutswerkje :’) Benieuwd naar de topsnelheid met 69PK, maar wel veel meer gewicht…
raar dat het geen golf creatie is …
Jesse van Dalsen
1. Ziet er niet uit
2. Erg onpraktisch
3. De auto valt na 10 kilometer waarschijnlijk uit elkaar.

Kortom de €400 die nu is geboden is veel te veel…
Ziet er wel heel erg plastic uit die tussenraampjes. Zeker weten dat de auto niet door de helft is gezaagd en er wat plastic tussen zit. Achterraam is niet voor niks afgeplakt
Die trekhaak is ook erg handig natuurlijk…
niets voor dit weer hij heeft een open dak en in het midden zijn de ramen volgens mij van plastic
Bluf dat iemand hiermee kan driften, zonder dat de auto doormidden breekt.
@misteralmostknowitall: : gewoon bluf dat er iemand mee kan driften met 69 fwd en minstens 2 ton , idon’t think so
Zie ik daar nou één schoorsteen aan de zijkant?
Mag toch niet op de weg…
Ik denk dat die trekhaak wel degelijk van pas kan komen; een flink gewicht aan de achterkant zorgt er met wat geluk voor dat de boel in het midden een beetje wordt rechtgetrokken:)
only in westblok kaasland
oeh booskijkers, ik word al bang.
Ziet eruit als die ‘prachtige’ constructies van TG.
@Esprit_de_Flandre: ik vond die van Jeremy eigenlijk nog best goed in elkaar gezet eigenlijk, zag er tenminste degelijker uit dan deze.
@NLBUURMAN: Tot als hij doormidden brak in Londen ;)
Ze proberen een Amerikaanse auto na te maken.. tenminste die verlengde stretch limo’s is toch echt een Amerikaans fenomeen IMO. Laat ik dan ook niet lullig doen en een echte Amerikaanse reactie geven: “O My God!”
hoe kom ik snel bekend op het internet? Men zage ene Jetta door de midden en men kleve hem samen met plastic. Nog wat wazige foto’s en je hebt een nieuwe hype….
stoplichtsprintje? je staat met de achterkant bij het vorige stoplicht… eentje in de categorie: omdat het kan?
dat ding komt volgens mij uit otterlo (gelderland)
lijkt er wel veel op
@golf mk4 ik had niet goed gelezen sorry
ik ken die jongens wel stel hobby mensen zijn dat
Waar zijn die pijpen voor aan de zijkant ?
een boerenlimo haaha hey waar is de boer zoekt een vrouw
Een oud klasgenoot van me had een jetta -1992- 2d 1.3 (traag) op GAS (sloom) op de vermogensbank met dat ding, en hij miste 3pk, nieuwe olie en filter en hij had 1 pk meer, dam origineel!!
dus als dat ding meer vermogen nodig heeft…
Zwarte cross of carnaval wagen natuurlijk.

Want om dat ding op kenteken te krijgen is onmogelijk.
Komt niet door de APK.
doet me hieraan denken: http://www.youtube.com/watch?v=_6dCuz34LRU (niet de volledige versie) En als Top Gear het al doet dan moet het wel compleet nutteloos en overbodig zijn ;-)
@xilver: Deed me er ook meteen aan denken ;-)
stelletje zure aardappels als je hier de lol niet van kan inzien dan weet ik het ook niet meer. gewoon iets bouwen omdat het kan is toch ruig
dit project is idd ontstaan door top gear ik heb hem zelf helpe opbouwen maar geloof mij maar dat dit een stukje sterk werk is en we hebbe met optocht erin gezette (dit was klaar voor de lol) met goed 11 personen en alleen de koppeling ligt er op dit moment uit maar zijn we al aan het vervangen
aan komende optochten die hij gaat rijden zijn: wekerom, voorthuizen, ede,

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).