De Bentley Azure van Oprah, nu te koop in de VS

Auteur: , 19 Reacties

Iemand nog luxevervoer voor deze aangename lentedagen nodig?

De Bentley Azure die talkshowlegende Oprah ooit aan zichzelf cadeau gaf ergens in 1996, en waarin zij haar voluptueuze bilpartij in de witlederen bekleding parkeerde, is af te halen voor 67.900 Amerikaanse roepies. De auto koste haar destijds $335.000 en voor een cabrio van 15 jaar oud ziet de zwarte lak er best netjes uit, evenals het interieur. Het voordeel van een gasguzzler in cabrio-uitvoering is dat de kilometerstand -in dit geval mijlenstand- bijna altijd meevalt. Deze Bentley heeft in zijn korte celebrityleven dan ook niet meer dan 50.000 miles afgelegd, voornamelijk in Beverly Hills en omgeving.

Wat miljardairmevrouw Oprah – zelf nooit te beroerd om met auto’s te strooien in haar show – momenteel in haar ongetwijfeld ruim bemeten garage heeft staan is ons niet bekend. Wie deze V8-powered cabrio met 389 pk graag in zijn bezit neemt kan zich melden bij de in Florida gevestigde verkoper op eBay. (via InsideLine)19 reacties

-edit: klopt, is aangepast!-
@Ties: is woordspeling denk ik
oud lijkt op out wat op zijn beurt uit betekent :D
Grappig dat een miljardair ook rustig 15 jaar met een auto doet. Denk dat menig commenter hieronder zo’n beetje om het half jaar een nieuwe bolide zou aanschaffen met zo’n vermogen :lol:
Nee dank u, straks denkt iemand nog dat ik naar Oprah kijk.
IK koop liev er die hiernaast op zomoto. Die kost maar 150 euro.
@meneersander: je weet dat je die kan HUREN voor 150e per dag?
@snelisanders: voor 150 euro heb je toch nog steeds voor één dag een bentley, een BENTLEY :P
@snelisanders: ja weet ik:P
Hier in de regio woont iemand die al drie Azures uit de States heeft gehaald, onder andere de gele van Bijan. Dus wie weet…
Hij ziet er helemaal origineel uit. Sterker: het lijkt alsof ze van het hele ‘Bespoke’-programma afgebleven is. Wat mij betreft mooier dan tsjokvol accessoire-pret.
Vooruit. Een uitzondering: deze velgen hebben ergens de uitstraling van doppo’s. Of misschien zelfs wel van oosblok-staal. Ik lijk de enige niet te zijn, want zo te zien aan de plaatjes rechts vinken de meeste klanten een ander motiefje aan.
Je kunt van Oprah zeggen wat je wilt, ik vind het zelf ook een misselijk mens die flink heeft meegelift met de politiek-correcte ‘we-maken-het-goed-tegenover-de-negroide-medemens’-beweging.

Maar stijl heeft ze wel. Deze Bentley ziet er geweldig uit in deze kleurstelling.
@TWJ: inderdaad. Snap er niks van, Oprah heeft smaak?!?
@TWJ:


Tjonge…heb je er weer zo’n gast…
Laat ik eens je eigen woorden gebruiken:
.Ik heb een ontiegelijke hekel aan onterecht gezeik en gasten die zonder gefundamenteerde reden celebs of bewegingen afzeiken.

Jij had liever de periode van de segregatie en lynchpartijen in de VS… :roll:
Ik hoef geen Azure. Vind ik geen mooie auto. Geef mij maar een GTC.
Alleen voor de lol zou ik – als ik haar op straat tegenkwam – aanspreken ‘als ware het dat ze mij onbekend is’….beetje down to earth is ze nooit geweest, door de roem.

OT: te duur, oud model.
Auto? Nee.
Scary Movie 4? Ja

http://www.youtube.com/watch?v=3WIj7AqDp1c
Deze wagen wordt eigenlijk steeds mooier ….
Nee dank je, ik spaar nog even door voor een Brooklands… :D
Svp de opvolger, die is mijn number 1 car op dit moment.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).