Lexus RX 450h – de officiële platen

Auteur: , 34 Reacties

Na de uitgelekte folderscans en het zuigende teaserplaatje dat we vanochtend genegeerd hebben, is er nu een verse gallery met persplaten voor jullie klaargezet.

Overduidelijk. Lexus heeft grootse plannen met het het front dat eerder op de nieuwe GS debuteerde en onlangs op de LF-Lc werd onthuld. De gefacelifte RX is de volgende in lijn die met deze mombakkes (en LED-verlichting) wordt uitgerust.

Lexus houdt de overige details van de hybride-SUV nog even geheim tot de officiële onthulling, maar erkende wel dat er een F Sport Line-versie aan het gamma wordt toegevoegd. Kunnen ze ook moeilijk ontkennen, aangezien er al foto’s van dat pretpakketje op het boze internet te vinden waren.34 reacties

Lekkere wagen maar ben altijd al fan geweest van Lexus en de RX.
Voor mij veel liever deze RX dan de nieuwe ML.
Zet maar op de dam, heer lijke wagen, de rx400h heb ik ook altijd al vet gevonden. de 450h wat minder maar hiermee is lexus weer top of mind.
@Agera
Geef mij toch maar de ML!
@Xenonverlichting: Precies, helemaal in AMG trim! OT de RX is er qua looks wel op vooruit gegaan!
@Xenonverlichting: ML is zeer krachtig idd in AMG, maar de looks vallen gewoon zwaar tegen en vooral voor die prijs mag je een mooie auto verwachten.
Als het zonodig een Duitser moet zijn dan liever een X5 of een Mercedes GL!
Met veel trekjes van de CT, maar ik geloof niet dat ik dit een enorme verbetering vindt…
Erg mooie wagen.
Alleen jammer dat de Aziaten ook met die koplamplichtslangen Audi en Saab achterna gaat. Verder zal het ook eens een keer tijd worden voor Lexus/Toyota om de onderhoudsintervallen eens van de 21e eeuw te maken. 15000Km is voor bepaalde mensen meer dan 4! keer per jaar. Wanneer je jezelf als betrouwbaar merk wil neerzetten is dit natuurlijk belachelijk.
@desoper: belachelijk wat je zegt om de 30k km je olie pas vervangen is helemaal niet zo gezond, merken doen dat alleen om klanten te winnen, denk je nu echt dt de olie dat in een lexus gaat zo verschillend is als die dat in een audi gaat ? lexus vind een goed onderhoud gewoon belangrijk en gelijk hebben ze
gedwongenleaser
@desoper: dat geld voor mij zeker maar ik heb er absoluut geen problemen mee: ik kan bijna op ieder moment van de dag terecht, dealer zit op 5min afstand, kostte me uiteindelijk nog geen half uur en koffie/wifi etc geregeld dus ik kan gewoon lekker door met me werk.

Dus ja, het is maar net hoe je er tegenaan kijkt. Ik heb vooralsnog geen enkel probleem gehad met mijn auto (ook geen olie/ruitenwisser vloeistof bijvul-dingen) en wanneer ik langs moet komen voor een onderhoudsbeurtje is dat slechts een kleine moeite.
@gedwongenleaser: Tijd is een ding, maar ook zullen er natuurlijk extra kosten aan verbonden zijn. Is nogal een verschil of je om de 15kkm nieuwe olie en filters nodig hebt of slechts om de 40kkm. bijna drie keer zo vaak. Als je jezelf een RX kunt veroorloven zal dit je een worst wezen, maar vooral voor Toyota-rijders zal dit toch een (onverwachte) extra kosten- en lasten-post met zich meebrengen.
@bpc: De olie niet, het blok waar het in gaat wel.
gedwongenleaser
@desoper: ALS het inderdaad zo is dat er telkens van alles vervangen moet worden heb je een punt, ik heb echter het idee (lees: ik lease dus weet het niet en boeit me niet) dat er niet zoveel vervangen wordt maar dat het vooral controle/preventief onderhoud is.
Ik moest denken aan de nieuwe cr-v. Sorry.
de opdracht was .. gezelligheid op wielen ..

man man man .. tis omdat een auto niet schijndood kan zijn ..
gedwongenleaser
Ik vind helaas het vorige model mooier. Ben wel fan van het CT-neusje alleen niet als deze op een RX zit.
Ik vind het niet echt een onderscheidend ontwerp, sterker nog, het ziet er nu al gedateerd uit…
Sja, call me pessimistic, maar dit blijft toch mooier – 1 vd mooiste SUF’s in mijn ogen:
http://www.automation-drive.com/EX/05-12-21/FX.jpg)
@kaasboerin: Maw Nissans luxemerk wins.
@kaasboerin: ”””’inderdaad veul mooier maar de ongenaakbare kwaliteit van Lexus is toch wel aantrekkelijk.
@norge: Inderdaad:)
@kaasboerin: zeer mooie auto, ziet ze erg veel in Rusland rijden.. Moet ik wel zeggen dat die bull-bar de auto verpest, doe mij er maar 1 zonder en in een donkere kleur..
Tijdens de testrit in de RX vond ik de auto vooral in de bochten heel erg tegenvallen, misschien komt dat omdat ik lagere sportievere auto’s gewend ben ? Hopelijk hebben ze daar wat op gevonden bij de F-sport versie, dan zou hij best wel eens in aanmerking kunnen komen als opvolger:)
Goh… ik zie mensen hier enthousiast van worden die altijd en eeuwig VAG producten aan het afzeiken zijn. Ik snappernixmeervan…. Over slaapverwekkend gesproken…..
Doe mij toch maar een Range Rover Sport liefst supercharged. Hij was al niet mooi en is er niet mooier op geworden.
@TSI-tje: Voor deze keer heb je gelijk wat uiterlijk betreft van deze auto,blijft het feit dat dit “wel” een goede auto is.
@norge: Ik zou -niets- anders durven beweren. Maar met een service interval van 15K (wat ik hierboven lees) is dat ook wel logisch. De mijne hoefde pas met 36K voor de eerste keer en daarna iedere ca.40K. Is ook niet echt meer van ‘deze tijd’…..
@TSI-tje: Mijn Caddy gilt al na 15000 dat tie aandacht wil ,volgens de verkoper zou dat pas bij 30000 zijn .Ik hou het op 1 keer per jaar .Net zoals bij mijn Hyundai overigens.
@norge: Dan zou ik toch eens gaan twijfelen aan m’n rijstijl als ik jouw was. Mijn Passat zou iedere 30K aan de beurt zijn, maar dit werd door de boordcomputer gerekt naar de 36K voor de eerste en later naar 40K. Volgens de garage monitoort de boordcomputer van alles en past de service interval aan toegespitst op de gebruiker. Zaken als ‘veel snelwegkilomters’ / ‘rijstijl’ e.d. doet de BC beslissen welke interval toegepast moet worden. Voor jouw info.
kaasboerin via iPhone app
@TSI-tje: Dan rijdt jij rustig, 15k betekend gewoon dat je aardig plankt ja. Ik denk dat tussen de 20-30k gemiddeld is.
@TSI-tje: Veel korte stukjes met een zwaar beladen wagen ,plus dat het hier nogal bergachtig is .Maar het gaspedaal heb ik laten vervangen door een aan/uit schakelaar ;)
Ongelooflijk… weer dat fokking magnetron-klokje in het dashboard…
@doewap: Wist je niet dat retro digitale klokjes mode zijn in de rest van de wereld?
Mazda achterlichten, any one?
Pauperbak zeg!
Ik vind hem geslaagd! Mooie bak!
Blijft toch echt een prachtige SUV :D good job Lexus :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).