15 foto’s van een petrolhead en zijn exotische dieren

Auteur: , 23 Reacties

Waren het vroeger altijd de schaarsgeklede babes die hand-in-hand gingen met supercars, tegenwoordig tref je vaak een heel ander soort 'pussy' aan rond de autocollecties der rijke mannetjes. Minder aanstootgevend, maar wel stoer.

Anno 2014 is het très hip om tijgers, leeuwen, cheetas en andere semi-wilde katachtigen als huisdierspeeltje te hebben. Niets laat immers meer zien hoe viriel en mannelijk je bent dan een roofdier waarmee je je naar de buitenwereld toe indentificeert en profileert. Nou ja, afgezien van een semi-blote fotoshoot met een paarsroze SLS AMG dan…

Humaid Albuqaish uit de Verenigde Arabische Emiraten is zo’n ontzettend stoere man-man waar de testosteron van af spat. Hij poseert al jaren met zijn katten in allerlei gevaarlijke (durven we te zeggen: ‘soms welhaast erotische’) poses en laat ze over zijn auto’s klimmen. Op de een of andere manier gaan je gedachten bij het kijken van de foto’s uit naar ‘Grizzly Man’, de man die ook zo dik dacht te zijn met beren, maar uiteindelijk door ze opgevreten werd.

Naast katten laat hij af en toe ook eens een dikke Python over zijn Rolls-Royce glibberen. Waarom? Omdat het kan. Zijn personeel weet in ieder geval welk nummer ze moeten bellen als Humaid eens door een van zijn lievelingetjes gegrepen wordt; hiervoor hoeven ze alleen even naar het kenteken van de Phantom te kijken.

Onderstaande gallery verzamelden we van zijn Instagram-account, word volger nummer 450.000 als je alles wilt weten over deze dierenvriend die naturlijk helemaal niets te compenseren heeft. Ga je voor alleen de autogerelateerde foto’s, scroll dan naar onderen.23 reacties

Sorry, maar ik zie toch liever een beest zonder beest!
Haha leuk maar een ramp voor de lak :) Mijn doberman heeft ook zo een kut gewoonte om aan mijn deur te springen als ik thuis kom. Jag vol krassen.
@erind: Zouden deze poesjes hun nagels nog wel hebben? Het is volgens mij niet ongewoon dat mensen die tijgers als huisdier hebben, de klauwen operatief weg laten halen.
@k-man: Ik hoop dat ze dat niet gedaan hebben anders verdienen die idioten de kogel. Een kat zonder nagels is geen kat. Dierenrijk en mensendom zeg ik dan
Triest.. zulke dieren horen in het wild thuis.
@230kompr:
Ik ben het helemaal met je eens! Het is best triest dat zulke mooie dieren uit het wild gehaald worden voor een sneue idioot die alleen maar even wil laten zien dat die genoeg geld heeft om zo’n dier te kopen.
Hoop dat die beesten een keertje een voorbeeld nemen aan de tijger van Siegfried en Roy.
Waarom zijn al die foto’s gemaakt met een aardappel?
@JvT: Iphone 3?:D
@celicatwincam: excuses, ik bedoelde Iphone -3
Iedereen zijn pleziertje zeker. Voor de een is het een kat of een keffertje voor de ander een half circus.

Ik zie toch liever geen beesten over m’n lak heen lopen.
@Hupke:
En hoe zit het met het plezier van de dieren zelf?
Je kunt gewoon niet dieper zakken als je zo’n beest in huis haalt.
@Hubert:

Dat zeg jij, ik vind dat z’n lambo meer blijk geeft van slechte smaak dan z’n kat.
@Hupke:
Schroef dan een kat op je jaguar.
Tot dat zo een katje een keer een kwaaie dag heeft.Ik gun niemand een potje ruzie met zo een roofdier maar deze mensen vragen er wel om.
wat een exotisch paard
@meneer: vergis je daar ook niet in. Zal wel een prijswinnende volbloedachtig wandelende stoofpot zijn.
Eentje waar ook serieus geld voor wordt neergelegd.
wat een exotische hond? Blijf het een beetje dubbel vinden, lijkt me aan de ene kant echt gaaf om zoiets in je tuin te hebben (mits deze voldoet aan de behoeften van het dier) maar aan de andere kant horen ze echt alleen in het wild thuis. Echter zullen er gevallen zijn waarbij zo’n dier anders wordt afgemaakt zoals bijvoorbeeld de dierentuin en de giraf van een tijdje geleden. In die gevallen kan het dier beter door een rijkeluiszoon (met verstand) in huis worden genomen dan afgemaakt. Het valt me wel tegen dat ze geen Liger hebben…
Klinkt hard, maar als er wereldwijd in dierentuinen geen plaats voor is, gewoon afmaken.
Anders schep je verwachtingen aan particulieren en wil iedereen toch een wild dier in de tuin hebben staan.
Tip van desjonnies voor mijnheer Humaid Albuqaish

Koopt een nummerplaat waarop uw vermogen staat genoteerd, scheelt een heleboel inkopen doen bij de lokale ‘Vleeschmeesters’ en uw Rolls Royce zal minder ruiken in de woestijnhitte. (Want iemand moet dat vleesch toch halen, niet)
Iedereen die achter u rijdt weet onmiddellijk dat ze met een zgn “Baas” te doen hebben.

Ik heb het ook gedaan, mijn nummerplaat begint met 78 en kan dus als armoedzaaier mijn 2 aanloopkatten aan een ieder verdedigen.

En alle Supercar boeren en Primijum boeren zullen voor uw fortuin absoluut de nummerplaat ruimte verbreden.
Ik vermoed dat hij 1 van die mensen is die als ze een kerstkaart sturen ze er ook de naam van het huisdier opzetten. Mensen die hun huisdier iets te serieus nemen.
Tja hier laten we even de hond uit en in Dubai laten ze hun leeuwen over dure auto’s lopen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).