Tyga zet zijn poes op een Rolls-Royce

Auteur: , 21 Reacties

Een tijger als huisdier hebben is helemaal hip tegenwoordig. Rappert Tyga a.k.a. kinggoldchains loopt flink te koop met zijn welpje, en plant hem onder andere op de motorkap van zijn Ghost.

Tiger city, bitch

Ooit was de tijger een bedreigde diersoort, tegenwoordig lijkt elke drugsbaron, oliesjeik en rapper wel een exemplaar als huisdier te hebben. Langzaamaan lijkt dus ook deze wilde kat gedomesticeerd te worden, wat volledig niet in zijn aard ligt, maar goed..

Het zal Tyga, pas 24 maar al immens succesvol, worst wezen. Laten we hopen dat zijn huisdier zijn zoontje niet opvreet.. (bron: Instagram)

Tijgertje21 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Leuk joh, al die krassen op je Ghost :)
Triest. Dat arme dier hoort in een jungle. Ook triest van de Ghost trouwens, die krassen.
Ach, als onze grote vriend Tyga z’n RR laat wrappen in extra degelijk walvispenisleder heeft z’n poesje een mooie krabpaal en hij geen krassen op z’n lak….Win-win situatie?
Wacht maar tot die tijger volwassen is…..is er geen houden meer aan,mafkees.Ken die hele vent niet,wil hem ook niet kennen.
@bayernmunchen: Nou wees gerust, dat is vast wederzijds.
@Donstil: Gelukkig.
Kunnen wel heel nobel roepen dat deze beesten in het oerwoud horen, maar als wij net zo hard de natuurlijke habitat van die beesten aan het vernietigen zijn, dan is de enige overlevingskans van de tijger door ze te domesticeren….

Dusssss *pakt blikje groene verf, schildert linkerknipperlicht van auto groen en sluit zich aan bij groenlinks*
Kleine tijgers worden groot.Dan worden ze gedumpt.Zoals Normaal vroeger al zong;Waj nie wil dat oe geschied,doe dat ok een ander nie.
@Alfarobert: Dat zullen de Westerlingen wel niet snappen wat je in dialect geschreven hebt.Is dat niet uit “net als gisteren” ?
Wat zal er van dat ventje komen zeg… Papa is rapper en mama is stripper. En dan heeft je vader ook nog eens het verantwoordelijkheidsgevoel van tien die het niet hebben. En straks verontwaardigd zijn en dat beest een kogel geven als het een keer uithaalt. Sommige mensen zijn werkelijk te dom om te schijten.
Weet je trouwens dat rond 500 vC al hip was om een tijger te hebben? Nebukadnezar in Assyriƫ had er een aantal. Er werden er steeds 2 onder de opium gehouden om zijn troon te flankeren.
@mout: De Masai in Afrika houden al ik weet niet hoelang hyena’s,gemuilkorfd en aan de riem,of wat voor een riem moet doorgaan.Je loopt dan wel met een beest met de sterkste kaken rond.Vreet botten op als een spons,geen probleem.Die ruimen alles op.
@bayernmunchen: Wat dat betreft is wat we nu kennen als hond en kat ook ooit begonnen met het ‘domesticeren’ (naast de hut/grot dus) van wilde hond en katachtigen dusss…

Als dat tijgertje uiteindelijk in een dierentuin terecht komt of zo is het misschien wel prima ook. De gemiddelde leeftijd van een wolf in het wild is ook iets van 8 of zo, in gevangenschap makkelijk het dubbele…We moeten nou ook weer niet net doen alsof zo’n oerwoud of koude steppe nou zo’n comfortabele plaats is om te leven.
@jaapiyo: Hierbij is echter wel het verschil dat de hyena in dit geval wel in zijn natuurlijke leefomgeving blijft,voor deze tijgerwelp niet.
Beter dan een Rolls Royce op je poes.
Tyga heeft een tyga. Het kon ook niet anders.
Ik voel een gevalletje “Siegfried en Roy” aankomen…..
Bij welke dierenwinkel koop je die beesten eigenlijk???
@Vincegail: Bij Circus Renz.com,komen ze voor niks afleveren,ook geen verwijderingsbijdrage.
Als je dat beest vergeet te voeren ben je voor je het weet zelf het voer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).