15-jarige joyrider sloopt Volvo V60 na nachtelijk ritje

Auteur: , 24 Reacties

Dat gaat bij hem thuis geen heel gezellig kerstdiner worden, gokken we zo.

Boem is ho

Elke 15-jarige denkt er wel eens over de autosleutels van pa te grissen voor een rondje, maar niet iedereen zet deze plannen ook om in daden. Van het kleine percentage pubers dat de verleiding niet kan weerstaan zijn de meesten slim genoeg om het nog een beetje kalm aan te doen in hun onverzekerde ritje, opdat de auto zonder krassen weer op de oprit komt te staan. Maar niet deze knul, die parkeerde de PHEV van pa, een V60 D6, tegen de muur van een woonhuis.

Zijn ritje eindigde in Nieuwerkerk aan den IJssel overdwars op andermans oprit, nadat hij met de Volvo een oud Golfje had aangetikt. De airbags deden hun werk, en aan de schade te zien ging het niet heel hard, maar toch: als ik zoiets op mijn 15e had geflikt, kon ik de komende 3 jaar waarschijnlijk in een internaat doorbrengen.

Gelukkig kwam de jongen niet op het idee de auto in de fik te steken en de schuld aan de batterijen te geven. Video van de nasleep hieronder:24 reacties

Kinderen zijn duur maar je krijgt er zó veel voor terug!
Als ik dat vroeger geflikt had mocht ik de rest van mijn leven elke dag rijden! (In een rolstoel)
We hebben allemaal wel een wat geflikt,maar dit haalde ik haalde het echt niet in m’n botte hersens.Ik vond het al retespannend om een week voor m’n 16e verjaardag op m’n nieuwe Citta te rijden,onderweg uitkijkend naar de XT’s van de Politie.
(Editknop)*- 1X haalde
@norge. Was jij dat?
@Kvgorp:
Nee, die heeft vannacht Zoetermeer met een bezoekje vereerd..
Zie het resultaat in het volgende artikel..
Laat maar.Er klopt helemaal geen fuck meer van..
Kinderen hinderen.
Daar gaat je lage bijtelling.. Goedkope cheap-ass aftermarket velgen trouwens op een auto van minstens 70k..
@parker: winterbanden?
@parker: Ik zou voor mijn winterbanden ook geen set 3-delige gesmede wielen gebruiken ;-)
15 jaar ..
schaamde zich natuurlijk dood voor dat gesubsidieerde huurhok van zijn ouwe ..

hoop dat de boodschap een beetje is overgekomen bij die jankerige venix ouders van hem ..
en dat ze 2015 een beetje minder berekenend ingaan ..

hulde voor die knul dus ..
@lincoln:
Psssst! (Het is Vinex!)
@Original_Arnoud:

dat zeg ik .. jankerig ..
@lincoln: dat er in 2015 wat minder denigrerende berichten gepost worden…
Weg bijtellingsvoordeel…
Ach ja… het leven van een kind is 1 groot leerproces. Hoe komt dat joch anders te weten dat hij later tegen zijn kinderen moet zeggen, “van papa’s autosleutel AFBLIJVEN!”
@VeniVidiVici: Die laat z’n autosleutel in chipvorm in z’n arm inplanten. Lekker veilig – tenzij hij echte psychopaten op de wereld zet…
Als ik dat nu doe met mijn rijbewijs die ik al twee jaar heb zonder toestemming een auto meenemen breekt de pleuris al uit… Zou dat dus echt niet doen zonder rijbewijs haha
hmm ik zelf rij als 15 jarige ook wel is op het industrie ook met mn ouders hun auto, en op eigen grondgebied met allerlei auto’s, maar zonder rijbewijs door een woonwijk rijden krijg ik niet voor elkaar…
Ach kerstmis is een tijd van vergeven en vergeten, van wedergeboorte … maar als ik zoiets zou flikken zou ik bij de os en de ezel in de stal mogen slapen.
Ik heb dit ooit als jochie van amper 4 jaar ook gedaan… mijn ouders hadden de Ford Escort in z’n eerste versnelling geparkeerd en toen ik de sleutel omdraaide is de auto naar voren geschoten. Gelukkig woonden wij op de hoek bij een T-splitsing, met aan de overkant een weiland, dus meer dan wat krassen op de motorkap, van het prikkeldraad dat de auto had ‘opgevangen’, leverde deze joy-ride niet op.

BTW, dit kon nog in 1973… dat weiland is intussen ook volgebouwd en de straten staan anno 2014 helemaal vol met auto’s aan beide zijden van de straat geparkeerd..
En nu hopen dat het geen 0% bijteller was en hij nu loss gaat. Dan ben je dubbel niet blij als ouder. :D
ach ja een kleinigheidje hou je toch

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).