25 opvallende trouwvoertuigen in China

Auteur: , 13 Reacties

Wie het breed heeft laat het breed hangen, zeker in China, en al helemaal tijdens een trouwfeest, wereldwijd dé gelegenheid bij uitstek om de rest van de wereld de ogen uit te steken met je welvaart in de vorm van bijvoorbeeld een supercartrouwstoet.

Jazeker, we zagen hier in het verleden al meermalen Chinees gepoch met trouwauto’s langskomen waar het Arabische contingent in Londen haast jaloers op zou worden.

Sommige mensen hebben echter iets minder diepe zakken dan anderen (of hechten meer waarde aan traditie dan anderen), en dus is bij een niet helemaal sluitend budget een beetje creativiteit gewenst. Zo kan je in plaats van een trouwauto best een trouwmetro nemen, moet je als taxichauffeur gebruik maken van je netwerk, en doet de echte patriot zijn huwelijk gewoon in Mao-kostuum op de fiets.

Maar het kan nog veel gekker, te land, ter zee, en in de lucht. Blader gerust even de gallery door.13 reacties

Foto 7, vind de 3 serie
@4x4wheels: ja of die Honda
Voor een rijke is zo’n Rolls/Bentley toch dagelijks vervoer? Dat zou hetzelfde zijn als we in Nederland in een Golf zouden trouwen….
@mercs: Voor mijn opleiding ben ik eens met mijn pa mee geweest naar Tokyo, daar gaf hij lezingen op Universiteiten. Vanaf het hotel werden wij in een s-klasse naar de locaties gebracht, en dan ben je geen international zakenman ofzo;)

Ik vind het maar een vreemd land, en vies ook.
@olsen95:
Stoer verhaal man, maar uhhh, wat heeft dat met dit topic te maken, of ben je ervan overtuigd dat Tokyo in China ligt?
@tupperware: nee, maar in zowel China als Japan is een Bentley alledaags, beide landen vind ik ook vies ja. Of ga je beweren dat de landen totaal verschillen, waardoor ik dus niet Japan mag gebruiken als voorbeeld? Ik denk dat ik er al vaker ben geweest dan jij iig, dus best stoer inderdaad?
@olsen95: Vet toch, een Bentley als alledaags ?!
Wat vind je er dan zo vies aan ?
Zou wel wat moois zijn als al deze auto’s bij dezelfde bruiloft hoorden
Zoveel verschil is er niet tussen de hummer en de metro :)
Hijskranen, echt geniaal!
(T)rouwvoertuigen…
Die laatste is wel geniaal. Gewoon met zijn gabbers op de brommer komen.
De mijne word 6 december gewoon 1 zwarte nieuwe 3-serie, de rest volgt in Duits, Frans en Japans spul… Ben maar een eenvoudige jongen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).