3 bijzondere modellen van Fiat

Branded content, 10 Reacties

We vertellen je meer over drie bijzondere modellen van Fiat, die op dit moment te koop zijn.

Fiat 500X S-Design

Fiat 500 Anniversario
De Anniversario is een speciale editie ter gelegenheid van een jubileum. Fiat-fans onder ons hebben al door dat de originele 500 inmiddels 60 jaar is geworden. De eerste Fiat 500 zag namelijk in 1957 voor het eerst het levenslicht en bleef in productie tot 1975. In 2007 kwam de 500 weer terug. De kleuren van de Fiat 500 Anniversario zijn dan ook geïnspireerd op het verleden: de nieuwe lakkleuren Verde Riviera en Arancio Sicilia (hierboven) weerspiegelen het optimisme van de jaren 60. Daarnaast kun je kiezen tussen het zomerse Bianco Gelato en het stijlvolle Grigio Carrara. De open 500C-versie is in dezelfde kleuren verkrijgbaar.

Fiat 500

Fiat Tipo S-Design
De Fiat Tipo is een no-nonsense hatchback en tevens beschikbaar als SW-versie. Beide vallen goed in de smaak, ook onder de zakelijke rijders. Dat werd ook duidelijk tijdens deze editie van ‘Lease-Maar’, alwaar de Tipo op een hoop sympathie kon rekenen.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de S-Design het paradepaardje van de nieuwe Tipo range. Het recept is bekend, maar zeker niet minder lekker: dikke velgen, stoere bumpers, standaard Apple Carplay & Android Auto en optioneel xenon-pitten. Zoals René van der Gijp zou zeggen: ‘Prima uitvoering, niets mis mee, ouwe kerel’. Meer weten over de Tipo, kijk dan op de website van Fiat!

Fiat Tipo S-Design

Fiat 500X S-Design
De verchroomde details van de gewone 500X hebben bij de S-Design plaatsgemaakt voor glanzend zwarte en donkergetinte details, zoals de 17-inch lichtmetalen velgen en de omlijstingen van de bi-xenon-koplampen. Het maakt deze 500X net even wat stoerder, het donkergetinte privacyglass van de achterste ruiten helpt daar nog wat bij. Meer weten over dit bommetje, check fiat.nl.

500X S-Design


10 reacties

De militair groene moet ons herinneren aan de varkensbaai crisis in 1961 toen de koude oorlog op z’n dieptepunt was? En de heerlijke oranje cabrio aan het woodstock van 1969?
@mashell: komt wel overheen die groene. Het interieur van die dingen zitten op dat zelfde diepte punt haha
Ik vraag mij af of de Tipo überhaubt wel verkoopt. Ik heb er sinds begin dit jaar 2 zien rijden waarvan er 1 ook nog een dealerdemo was. Leaserijders zeggen wel vaker enthousiast te zijn over een Fiat model. Maar als puntje bij paaltje komt dan kiezen ze toch weer voor een VW/ Peugeot of Renault.

De 500 is inmiddels behoorlijk uitgemolken en HET model waar Fiat zelf momenteel de centjes mee moet verdienen. De Panda is al even op zijn retour.
De afgeleiden van het thema 500, de 500L en 500X ziin qua verkopen ook geen toppers.
Kortom het wordt echt de hoogste tijd om door te pakken met nieuwe en bijdetijdse modellen voor de Europese markt. In Latijns Amerika verschijnt momenteel om de paar maanden een nieuw model. In Europa is meer de term oude wijn in nieuwe zakken van toepassing.
Mooie kleur op de 500x! En de tipo vind ik ook een zeer mooie auto voor het segment. Nu hopen op een abarth versie daarvan
In NL is Fiat op weg naar de achterdeur. November: #20, met de Panda niet eens in de top 100!
______De nieuwe lakkleuren Verde Riviera en Arancio Sicilia (hierboven)_____

Laat die advertorial dan goed in elkaar steken: Verde Riviera (hierboven), en Aranco Sicilia (hieronder).

Waarbij ik het Aranco wel kan waarderen, maar het Verde totaal niet begrijp. Doe dan Blu Italia of een ander kek kleurtje. In combinatie met die wielen: Heel leuk geslaagd enzo. Weet je wat:

IK GA GEWOON EVEN ECHT DOORKLIKKEN NAAR FIAT.nl EN ZO’N KEK ORANJE 500C ANNIVERSARIO”TJE BESTELLEN..

Oh wacht, persbericht/reclame fail: Pop, Popstar, Louge en Sport.. Allemaal te vinden, maar géén anniversario modelletje. kak.
Ik vind ze alle 3 toch erg mooi!
Italië is mijn favoriete land, maar Fiat vind ik qua auto’s een treurig dieptepunt van alle automerken op de wereld.

Goedkoop, slecht afgewerkt, ik denk nog steeds dat die auto’s erg roesten, en ik heb niks met stadsauto’s die klein zijn.

Wil je goedkoop, maar voldoende kwaliteit en zegd een automerklogo je niet veel? Kies een nieuwe KIA.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).