Amerika heeft toegang tot GPS-gegevens TomTom

Auteur: ,

Lekker dan. De NSA, het Amerikaanse spionagevehikel dat uw mails leest, is al drie jaar bezig om persoonlijke profielen te bouwen van burgers. Ze zijn in staat om 20 miljard informatiestukken per dag in een database te stoppen, en daar een eigen sociaal netwerk van te maken. Ze doorzoeken Facebookprofielen, bankcodes, kiezersregistratie, verzekeringsinformatie, en nu dus ook de GPS-data van Neerlands navigatietrots TomTom. Creepy. De materie is ietwat complex, maar onze techburen hebben het op een rij gezet. Lees verder op Apparata.nl.

Amerika heeft toegang tot GPS-gegevens TomTom

Lekker dan. De NSA, het Amerikaanse spionagevehikel dat uw mails leest, is al drie jaar bezig om persoonlijke profielen te bouwen van burgers. Ze zijn in staat om 20 miljard informatiestukken per dag in een database te stoppen, en daar een eigen sociaal netwerk van te maken. Ze doorzoeken Facebookprofielen, bankcodes, kiezersregistratie, verzekeringsinformatie, en nu dus ook de GPS-data van Neerlands navigatietrots TomTom. Creepy. De materie is ietwat complex, maar onze techburen hebben het op een rij gezet. Lees verder op Apparata.nl.4 reacties

@mevipp, moet je dat elke keer met Tom Tom doen?
Ik ben van nature meer een aanhanger van het “ik heb niks te verbergen” argument, maar heb hoe langer hoe meer toch twijfels bij zaken die, al dan niet vermeend, gaande zijn.
Bomb, Al-Quaida, Obama, airplane

De ultieme check of ze ook meekijken op Autoblog.
Als jullie over een uur nog online zijn is de kust veilig. :)
@awesome: Je vergeet snelkookpan

De reacties zijn gesloten.