AMG en Cigarette bouwen op AMG GT S geïnspireerde boot

Auteur: , 12 Reacties

Begint het al te vervelen, die Cigarette Racing AMG Powerboaten? Nee? Mooi, dan doen we er nog eentje, een knalgele deze keer.

Mercedes Powerboat

Het begint langzamerhand een goede traditie te worden, de samenwerking tussen Cigarette Racing en AMG. Al meerdere malen sloegen de twee bedrijven de handen in één met ongelofelijk lekkere speedboaten als resultaat. De ene keer mocht er een Vision GT Concept naast staan, dan weer een SLS AMG met V8 of met elektromotoren en zelfs zeecontainer G63 AMG zorgde voor voldoende inspiratie.

Deze keer staat de AMG GT S centraal, al moeten we het vooralsnog doen met een lekkere tekening. 12 februari wordt het doek van de Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept getrokken, dan weten we hoeveel pk’s deze fijne sloep heeft. En dat zijn er sowieso meer dan de 510 pk van de AMG GT S.12 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hoeveel zou dat schuiven, zo’n reclame-vehicle in elkaar steken voor AMG?

Of heeft Daimler 50%+1 aandelen in Kankerstok Racing… ?
@Esprit_de_Flandre: leuk grapje hoor, plaag geest.
Boot met AMG-blok, dat is toch wat je wilt!
Hier zie ik et nut niet echt van in, een powerboat met een auto?
Beetje verlengen. Neusje wat spitser, pats sloepje klaar. Kind kan de was doen
Bij de naam Marauder debk ik aan een snelle versie die Mercury bouwde op basis van de Ford Crown Victoria. Police-spec motor, verstevigd onderstel en ‘sportieve’ aankleding.

OT: de beste auto-boot connectie was er al een paar jaar geleden, toen Maarten de Bruijn (die Spyker bedacht voordat Victor Muller het ‘schip aan het zinken’ bracht (slechte grap, I know) kwam met de Silverstris speedboat.

Ben benieuwd waar ze mee gaan komen.
@gtwillem: Bij Marauder denk ik aan dat bakbeest van Top Gear, zal wel ongeveer dezelde lengte hebben als deze boot…
@mclarenf1lm: en de Mercury was net zo lang… En de luxe Ford was er wat eerder. De Marauder van TG is weer een ander verhaal, maar weegt niet zo veel als een (hele flinke) boot en is net zo handig in de McDrive als een boot.
@gtwillem: Mijn vader heeft op dit moment een mercury parklane marauder staan. En dat ding heeft echt een fantastisch geluid.
Is het dan een boot met wielen?:)
Ziet er gruwelijk uit. Nu zeggen dat het op de AMG GT lijkt omdat die geel is en een AMG sticker heeft… Wel, ieder z’n eigen fantasie hé!
Fantastisch mooie render!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).