Arnhem’s woonhuis is beste Tesla-parkeerplaats ooit

Auteur: , 44 Reacties

Schreven we eerder over een oude garage die was omgetoverd tot prachtig woonhuis, nu doen we dat over een huis waarbij het omgekeerde het geval is. Dit woonhuis in Arnhem is namelijk niet alleen mooi, het is ook een garage.

Ik heb zo een vermoeden hoe het gesprek ging tussen Meneer en Mevrouw de Opdrachtgever: “schat, ik ben het helemaal eens met je plannen voor de inrichting, maar ik zou zo graag mijn auto in de woonkamer parkeren.” “Ben je gek? En dan zeker allemaal uitlaatgassen door de keuken en living? Ik bedank!” Maar schatje, luister nou even, ik wil dit al zo lang. Wat nu als ik beloof dat je nooit last zult hebben van stank en rook?” “Ok, jij je zin, maar alleen op die voorwaarde.” En zo geschiede, meneer en mevrouw hebben nu niet alleen een prachtig huis, maar ook een Tesla Roadster in de woonkamer.

Het huis, een oude timmerwerkplaats, werd door het Rotterdamse Studio OxL omgetoverd in een prachtig woonpaleisje. Om het project te bekostigen hebben de bewoners eerder al een aangrenzend pand opgeknapt en weer verkocht. Het was al vanaf begin af aan de bedoeling de elektrische Tesla in de woonkamer te parkeren, parkeerruimte in het oude centrum van Arnhem is schaars en dankzij de elektrische aandrijving is de Roadster volgens architect Wouter Oostendorp “een onderdeel van het interieur,net zoals een schilderij dat is.”

Zou jij je auto ín je woonkamer parkeren en mag dat van je partner? En zo ja, wat komt er dan in je droom-woonkamer te staan? Je mag er maar één kiezen, geen acht dit keer.44 reacties

Misschien wel beste parkeer plaats, maar er hoort alleen geen Tesla, eerder een Aston Martin
@larsdbs9: Daar is het huis niet stijlvol genoeg voor ;) Maar ben het met je eens. Een auto in een huis parkeren is briljant, maar dan moet het wel een auto zijn die stilistisch iets bijdraagt: een AM zou uitermate perfect zijn voor deze taak.
@motiondrive: joh, dat huis staat midden in Klarendal. Dat betekent een AM met gestolen velgen en audio ‘-)
@larsdbs9: mwahhh een mooie Model S zou ook goed staan.
@fijnkonijn: dan kan je er net zo goed een outlander pefje inzetten
Mijn Volvo 240 natuurlijk, lekker warm de roest bestrijden… Is never going to happen…
Kom je met je natte modderige auto daar de vloer verven, #nice
Fijn, alle warmte uit je huis bij het erin en eruit rijden. Hondenstront aan de wielen en pekelwater dat van je auto lekt.
@faalhaas: die warmte die je verliest was ook het eerste waar ik aan dacht toen ik foto 6 zag
@faalhaas: Knetter onpraktisch idd. Lelijk huis ook. Te kil…
-edit: nutteloze bijdrage-
Gaaf huis! Als onbetaalbare optie zou ik gaan voor een porsche carrera gt, maar met een alfa romeo 4c neem ik ook genoegen :D.
Fiat Multipla. Zonder twijfel.
@rikdep: hahaha
@rikdep: geweldige opmerking lol
Dit is niet een woonhuis waar een auto in staat, dit is een garage waar een paar meubels in staan. Kille bedoening. Zet er maar een 458 in. Die zorgt op termijn wel voor een beetje extra warmte. Rookmelders niet vergeten!
En dan je nek breken over het verlengsnoer zeker.
Haha ziet er wel leuk uit, niet iedereen houdt ervan natuurlijk. Ik zou er een maserati mc12 parkeren
Lekker warm sfeertje. Zet dr maar een mooie rooie 288 GTO in, daar zal het van opknappen denk ik!
@davelepeef: totdat je ferrari in de fik vliegt en je huis ook meeneemt…. dan heb je zeker een warm sfeertje niet alleen voor jezelf maar voor heel de buurt ;)
Niet mijn soort huis
@thedammer: idd. Kil, kaal, steriel en liefdeloos ingericht.
@fijnkonijn: zelfs met 30 graden zal ik het daar niet warm krijgen
Ik zou er een Pagani Huyara in zetten, en dan een comfortabele bank ervoor, zodat ik alle details kan laten inwerken.
Mercedes-Benz 300 SL, en dan de gullwing natuurlijk. zijn weinig betere wagens om in je woonkamer te laten staan met deuren open.
@henkhupelschoten: alhoewel tis niet echt een huis voor een golden oldie. misschien is een delorean wel iets of een cla 45. achja
Als je een tesla start staat je woonkamer tenminste niet meteen helemaal blauw. Toch zou ik liever een oude mini ofZo in m’n woonkamer hebben
Je huis gaat ook lekker als een garage ruiken. Das wel vers
en dan ben je net door de paardenstront heen gereden….
Raar huis. Dat “aquarium” is al onhandig maar een auto in je woonkamer op je witte vloer is nog onhandiger. Deze mensen zullen wel heel erg van poetsen houden. Niet mijn ding.
laatste foto zie ik dat er BPM is betaald .
Niet echt een praktisch of mooi huis, had er liever ook een Maserati 3500 GT in gezien, dan ook in het wit, past iets beter..
Doe dan een zwarte McLaren P1…..,,,
Mijn fiesta en een dweilwage voor alle modder en andere rotzooi
Een perfecte plek voor een R34!
Ik vind dit altijd een gaaf concept. Ooit was ik bij Houtkamp in Amstelveen, die een prachtige privécollectie heeft. De beste man had in zijn werkkamer een DB4, een DB5 en een Austin Cooper. Toch had ik voor een andere wagen gekozen, misschien eentje die ook iets toevoegt aan het interieur. Een Daytona zou mijn voorkeur hebben!
Mooi! Een mooie E type in de woonkamer lijkt mij erg gaaf
Ik zou hier een ghibli uit ’71 parkeren, een rode aub.
Ferrari of maserati ! Wel een old-timer.
Moderne wagen : de Alfa 4C spider of een Caterham.
Als het nou een mooie auto was, was het tot daar aan toe, maar deze verbouwde Lotus is nou niet echt iets om trots op te zijn, doe dan het origineel!
Oja, en het huis is ook echt helemaal niks, zeker weten een huis van een man zonder vrouw…
Opzich niks mis mee, maar je mist hier zo overduidelijk de vrouwelijke touch dat het bijna irritant is, niemand maakt mij wijs dat dit ‘lekker’ wonen is.
Andere auto (Healey 3000 Mk3) en ik ben fan!
ik zou opteren voor een andere auto, en een andere dame…. maar over smaak valt niet te twisten natuurlijk.
Wel twee Expedit’s van IKEA op elkaar stapelen haha. Cheap hoor!
“Eleanor” past er prima in

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).