Met deze Pagani Huayra loop je nooit meer een blauwtje

Auteur: , 44 Reacties

Liefhebbers van blauw carbon moeten maar een ticket Dubai boeken, daar staat deze Pagani Huayra met kleurig koolstofvezel huidje namelijk te koop bij Seven Car Lounge.

De prijs van de 730 pk sterke Pagani Huayra is op aanvraag, maar wie er vraagt kan hem toch niet betalen. Al doen de matige foto’s wellicht anders vermoeden, maar dat terzijde. Met een vanafprijs van 1,2 miljoen euro ex belastingen is de Huayra zeker geen koopje, bestel je hem met de volledige carrosserie uitgevoerd in carbon, dan mag je daar zo’n 112.500 euro bij optellen. Maar het is toch een tweedehandsje? Klopt, maar bij exclusieve supercars met lange wachttijden voor een nieuwe, hoeven de prijzen van een nieuwe en een gebruikte elkaar niet veel te ontlopen.

Daarnaast, definieer gebruikt… Deze Huayra heeft slechts de kilometers gereden die nodig waren om hem rechtstreeks vanuit de fabriek de showroom in te rijden. Gevalletje profiteren van vraag en aanbod of zou Alejandro Salomon zijn ‘one-off’ al voor aflevering zat zijn en hebben ze in Dubai de gouden details vervangen voor minder opvallende velgen en striping? Gezien de voorliefde voor goud in Dubai, lijkt dat laatste niet erg voor de hand te liggen.44 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Is deze van DaVinci? Wat een kunstwerk!
Mooiste kleurstelling die ik tot nu toe op een huayra heb gezien!
@mclarenf1lm: ik vind die monza lisa een stuk mooier! Dat volle rood, echt prachtig!
@ettie: dat is niet de monza lisa schijnbaar.
Die velgen komen anders wel overeen met die van de Mexicaanse Salomon, zij het in een wat andere kleur. Misschien heeft de auto een gehele make-over gehad? Geen slechte dan, mooie combinatie! Alleen beetje minder interieur..
Dat interieur past echt totaal niet bij dat exterieur! Bah!
@jassenroover: eens
@jassenroover: my thoughts exactly. Vind het sowieso al niet zo’n mooie wagen als de zonda.
@jassenroover: Ik denk als je een tonnetje of wat neer legt en de transportkosten betaald dat ze bij de fabriek er wel een ander kleurtje leer over heen trekken voor je in de kleur die jij wil. Mooi Carmel kleurig bruin lijkt me wel mooi staan in deze volgens mij. Ik dacht dat het leer van een atelier uit Milaan kwam heb ik ooit eens bij discovery gezien.
Dat “gat” in de stoel, zou dat nou ook nog een functie hebben?
@zeroo. Ja voor als je gaat lekken en zweten van de spanning
@ZeRoo: ja dat heb ik mij al eens eerder afgevraagd, maar google wist daar ook geen antwoord op. Iemand hier meer van weet?
@Kuifje: Volgends mij is dat “gat” voor het verstellen van de stoel.
@lennartr: Yup, met die knop in dat gat schijn je de hoogte van de stoel aan te kunnen passen.
@zeroo: ik gok op 6 punt-gordels
Hoewel ik de hyudinges prachtig vind, (met name alle details) vind ik dit carbon er niet bij passen. ‘Normale’ lak past m veel beter. Beige t liefst!
Huayra <3 Een van de mooiste auto's ooit.
Wat een prachtige kleurstelling.
Pagina Hoer… Wel een lekker ding!
Gadverdamme wat een lelijk ding zeg, snap de ophef rond naakt Carbon nooit zo, in het Bordeaux rood is hij toch veel fraaier?
Donkerrood vind ik prachtig (en gaat mijn voorkeur naar uit) staan op een Pagani Huayra maar ook dit is heel lekker.
Een Huayra of toch een LaFerrari? ik zou het niet weten, beide auto’s zijn verrukkelijk.
Vind dit wel een mooie maar toch liever een zonda
@mrrallycross: Het was dan ook erg lastig om de Zonda op te volgen, niet voor niets bleef de Zonda in productie toen de Huayra uitkwam.

De Pagani Zonda Cinque Roadster is een van de mooiste auto’s ooit gemaakt vind ik
@badboys: “niet voor niets bleef de Zonda in productie toen de Huayra uitkwam” Of is dat omdat het eigenlijk gewoon het zelfde voertuig is met maar minieme verschillen?
@mashell: Een volledige andere motor en versnellingsbak, vind ik allesbehalve miniem.
@mashell: wat?? Dat is heel krom wat je zegt.
De Zonda bleef in productie omdat je de Huayra niet kan niet als opvolger van de Zonda. Ze hebben een totaal ander karakter.
Is dat nou een ventilator in die stoel zitteng gebouwd
Ik haat smurfen! Dus eigenlijk is een stoel van smurfenleer wel ok. Maar dit oogt zo ontzettend KLM dat ik er toch niet vrolijk van wordt.
Nay hij is lelijk
Als ik er een zou samenstellen, dan ziet hij er precies uit als deze
Wat is die Huayra toch een fantastische wagen, bovenaan het lijstje!
Compleet verneukt als je’t mij vraagt.
Kan je als fabrikant de koop niet ongedaan maken of zo, als er helemaal niet in gereden wordt…
Ik word altijd zo treurig van jaloersmakend gave auto’s die gewoon niet rijden. :-(
@mout: volgens mij bestelt zo’n dealer uit Dubai zelf bij pagani. Vaak komen hier items voorbij van Emiraten met dealers vol exoten. Vaak in wat saaie kleuren, maar ik denk dat de klanten daar naar de dealer om de hoek gaan en meteen willen wegrijden in hun nieuwe bolide. Geen zin in wachtlijsten heeft men daar geloof ik :p
Qua vormgeving is geen enkele Pagani mooi, maar het interieur is speciaal, net zoals Spyker (!!!). Wil je dus een echte Italiaanse hypermobiel dan is La Ferrari veel beter, mooie vorm en met een prachtige Ferrari V12 motor i.p.v. een ingehuurde duitser (amg) zoals pagani heeft..
Op het interieur na, is de deze Huayra perfect!
Ik zou hem in het oranje bestellen met carbon velgen en kleur. Bruin leer op de stoelen. Of donker rood tegen paars aan. Misschien is parelmoer wit ook wel mooi. Deze op de foto sla ik wel over.
Een kunstwerk!
Heel mooi!
Aan een ticket naar Dubai heb je vrij weinig als de dealer in Riyadh in Saudi-Arabia zit;) Staat duidelijk op hun site vermeld.
Heel erg mooi!
Ik zou al dat bling bling in t interieur laten vervangen voor alles in zwart. Zolang je maar genoeg geld neerlegt moet dat mogelijk zijn lijkt me.
Mooi is wat anders !
Auto is fantastisch maar de kleur is niet echt WAHAHAU!
Fantastische wagen zeg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).