Autoblog driftcursus: zondag 18 maart 2018

Auteur: , 17 Reacties

Niets is leuker dan driften en ook jij verdient een beetje vreugde in je leven. Dus organiseren we weer een driftcursus!

Nou inderdaad agent, er lag waarschijnlijk olie op de weg.

Lekker glijden, maar dan zonder de blinde paniek in de ogen, zoals bij sommige chauffeurs bij het eerste spatje sneeuw. In samenwerking met Driftsport bieden we je daarom een complete driftcursus aan, zodat je elke rotonde als een eindbaas kan domineren. We starten met een kleine instructie van een half uurtje, waarna je maar liefst 3 uur de tijd krijgt om je driftskills te perfectioneren. Ter afsluiting volgt er een certificaatuitreiking van ongeveer een half uur.

Er zijn maximaal 28 plaatsen beschikbaar voor dit evenement, waarbij steeds twee deelnemers een auto delen. Die auto regelen wij natuurlijk voor je, evenals benzine, de locatie en instructeurs. Er is een klein legertje instructeurs die je de dag door helpen en ook ik (Wouter) zal aanwezig zijn.

De cursus zal op zondagmiddag 18 maart plaatsvinden in Lelystad en om onze trouwe lezers te belonen, betaal je niet het normale tarief à 295 euro, maar een speciale Autoblog prijs van 275 euro. Zorg dus dat je erbij bent als je op een veilige manier de fijne kneepjes van het driften wilt leren en bovendien een hele toffe dag wilt hebben. Bestellen doe je in onze SHOP. Een intro-filmpje vind je hier, een video van de vorige editie is daar te bekijken!



17 reacties

Denken jullie dat ik bij Mercedes werk ofzo!!!
Ik heb het al eens gedaan, zo’n cursus. Buiten dat het een leuke dag was, heb ik er ook echt iets aan gehad! Alle rotondes kunnen in theorie sideways. Erg handig
Groupon zelfde goedkoper
@elemento: Ik deed een gelijkaardige cursus bij BMW Driving Experience (2de module, alleen op droog) en reed daar op één dagje een setje achterbanden aan gort. Als je weet wat dat alleen al kost…
Dat is misschien de reden dat er op die wagens sponsoring staat van een bandenfabrikant?
Groupon is het goedkoper, zelfde bedrijf? Wat is het verschil?

En ik.weet: goedkoop is duurkoop
@elemento: je krijgt wouter er niet bij voor die prijs :D
Zijn de banden ook in de prijs inbegrepen want daar wordt niks over gezegd?
@White_Lightning: nog nooit een drift cursus gehad waar ik zelf de banden moet afrekenen
Ey, lijkt me tof! Maar is dit per persoon of per auto die je met 2 man deelt?

Groet Nout
Ik wil leren driften met mijn Toyota Prius
@toyotaprius: Neem je dan zelf de McDonald’s dienbladen voor onder de achterwielen mee?
@Edge: check!
Belangrijke vraag, wat voor auto is het?
@jack_abarth: Het moet vrij goedkoop zijn, de techniek moet niet te complex zijn, er moeten genoeg reserveonderdelen te krijgen zijn en het moet RWD hebben. Ik gok dat het BMW 3-series van de E36-generatie zijn.
@Edge: ik heb een keer zitten kijken voor een cursus in Lelystad, volgens mij bood dat bedrijf aan in 325 e46. Maar of dat hetzelfdd ploegje is…
Ingeschreven! Ben benieuwd :D
Beter naar driveweeze.com gaan, veel grotere paddock plus een driftcircuit van 1400meter!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).