Dit is het nieuwe speeltje van DJ Afrojack

Auteur: , 97 Reacties

Zoals jullie kunnen zien heeft Afrojack gekozen voor een auto met AWD, wel zo verstandig. Maar wat doet hij op Circuitpark Zandvoort met onze eigen Wouter?

Gisteren heeft DJ Afrojack zijn handtekening gezet onder het koopcontract van deze zwarte Aventador met bijpassende zwarte velgen (net als Kanye West & Cristiano Ronaldo) en vandaag is hij al te vinden op Zandvoort. Zo zien we het graag!

Na zijn akkefietje met een Ferrari 458 Italia die wat grip verloor was Nick op zoek naar wat anders en dat is deze black beauty geworden.

Maar waarom was hij op Zandvoort? En waarom was Wouter daar ook aanwezig? En waarom werd er gedrift? Vragen, vragen, vragen…

UPDATE: de video waarin Afrojack zijn Audi R8 de sporen geeft zie je HIER en een iets uitgebreidere repo zie je HIER!97 reacties

Van een R8 naar een 458 naar een Aventador! Kijk hij begint het te leren!
@roberto: Het zou mooi zijn als hij ook nog een G65 AMG kocht…
@autobart: Dat is een beetje een lompe keuze voor een snelle DJ.
@roberto: Hoezo? Hij zit nu weer in een Audi…
Driften in een AWD Aventador? Juist ‘m.. Ben benieuwd!
@135i: Op een natte baan, geen probleem.
@lemans96: Driften doe je met een RWD. Bij AWD en FWD heet het slippen.
@spellingscontrole: wat een onzin… drift betekent zoiets als glijden en dat kan ook (beperkt) met een (goede) fwd of een awd. Ooit iets van rally’s gekeken? Nogal veel awd-auto’s die vrij regelmatig driften….
Voor de sport “driften” is rwd wel bijna een must omdat je dan alle vermogen via 2wielen weg kan spinnen in continue overstuur… en zonder al teveel snelheid te verliezen.
@w0o0dy: ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
I I I I I I I I

Like he says

;-)
Dik wagenpark
R8
RS6, nieuw model in aankomst
M6
Q7
Aventador

En dat terwijl die maar hooguit 50 dagen per jaar thuis is xD
@midibike: je vergeet Ferrari Italia 458 die gerepareerd wordt!
@midibike: Misschien klopt je lijstje niet helemaal, inruilen of einde lease contract, het zou zo maar kunnen!
Wanneer ik al mijn auto’s opnoem die ik ooit heb gehad, heb ik ook een groot wagenpark.
@stirling: Hij heeft ze allemaal nog in bezit tot heden, daar gaat het om he :)
@midibike: oh je bent zijn maatje, dus jij weet dat!
Sorry
Of heb je dat vernomen via de sociale media?
@stirling: Ben regelmatig bij zijn huis. Waar ze allemaal te bezichtigen zijn. Tevens kom je via zijn twitter ook genoeg te weten :) Alleen de Q7 heeft hij aan zijn moeder gegeven en de M6 aan zijn manager. Officieel zijn het nog wel zijn autos :)
@midibike: Dat is mooi klote, dus wanneer zijn manager 300 rijdt {indien hij niet staande wordt gehouden}, waar je 50 mag, krijgt afro de boete, plus het strafblad, ik denk het niet.
@midibike:
http://pics.lockerz.com/s/288034202

http://pics.lockerz.com/s/277824591

Dit is in Amerika, ben benieuwd of een van deze auto’s ook van hem zijn.
@Stijnson: Nee de ene foto met alle supercars was voor een promotie van zijn feestje in USA. De panamera en GTR zijn van een vriend. Hij heeft zelf keer gezegd dat hij een G63 amg in de USA heeft. Maar daar heeft hij nooit bewijs van geplaatst :)
Dus voor de zekerheid toch maar een slipcursus ondanks de 4WD?
Op NL kenteken?
Het wordt tijd dat ik ook eens plaatjes ga draaien. Nondeju! Wel mooi figuur die Afrojack. Geld moet rollen, letterlijk en figuurlijk in deze.
ik zit maandag om 4u achter me PC
@jobh: me pc? Serious?
@rufctr01: eigelijk mac maar als ik dat zeg krijg ik allemaal haters achter me aan
@jobh: Het gaat om je spelfout, het is MIJN pc, niet me. Leer je dat jezelf gewoon maar aan, zulke foutjes zijn vreselijk irritant.
@autobart: het is ZIJN PC of mac in dit geval :-P
@autobart: sorry ik ben een (beroeps) dyslect
@jobh: je weet anders wel precies op de juiste plek de ‘komma’s’ te plaatsen…….
@autobart: je begrijpt toch wat ie bedoeld, zeikerd(t)!
@stirling: …wat ie bedoelt…
@rufctr01: he is wat hardleers of he begrijpt je echt niet ;-)
@rufctr01: Het is “Serieus”! Ga anders ff lekker fietsen ofsow :P
@bungabungastig: ofzo/ ofsow, bestaat niet, ga jij maar fietsen, ik ga wel met de auto.
Een Aventador nog wel!? Niet slecht, en dat door zo’n kutmuziek te maken. Waar gaat het toch naar toe met deze wereld…
@kapiteinaudi:
last van jaloezie?
de man heeft het verdiend met hard werken
en goeie marketing.
zoals ik eerder heb gezegd, me wou dat ik hem was!
@desjonnies:

Goeie marketing vooral, zou ik denken want muziek kan je het moeilijk noemen.

Hoe dan ook, hij heeft iets gecreëerd wat waarde heeft voor veel mensen en kan er nu goed van genieten. De manier waarop hij dat doet vind ik persoonlijk anders wel vreselijk.
@desjonnies: Geen last van jaloezie hoor. De man zal zeker en vast wel hard gewerkt hebben, maar door wat? Sorry hoor, maar achter een computer staan en geluidjes van ‘Space Invaders’ afspelen is geen muziek maken…
@kapiteinaudi:
ik weet het.musici dienen tenminste 3/4 liter whiskey per dag te consumeren, zware rokers te zijn en een donkere bril te dragen
En in hun conversatie woorden als cooooool, jazzy, Monk en Charlie Parker veelvuldig te gebruiken en chick’s rond zich te hebben hangen.
Enigszinds verlopen, ietwat treurige chick”, soort van oude gebouwen met ingezakte gevels………………………………….
Of heb ik het nu over Jules Deelder?
@kapiteinaudi: Ik vind hem persoonlijk ook niet zo`n goede DJ, maar het maken van die `geluidjes` is zo makkelijk nog niet. Daarnaast is het niet zo makkelijk om in de muziekwereld te komen, al helemaal niet met het soort genre dat Afrojack maakt.

Qua auto`s had jij iig wel in zijn schoenen willen staan, ongeacht het beroep dat je uitvoerde.
@kapiteinaudi: dat is echt bullshit, hij produceerd ook. En een nummer produceren op je pc is ook niet met een klik op de knop gedaan, daar doe je weken/maanden over.
@brabantia: “Het duurt weken/maanden” Haha grapjas… Computermuziek is gewoon geen muziek, punt. Iedereen kan achter een computer staan en geluidjes mixen, maar niet iedereen kan zomaar een gitaar nemen en Pink Floyd spelen. Een echt instrument leren spelen kost tijd, moeite en toewijding. Bloed, zweet en tranen dus…
@kapiteinaudi: Klopt, iedereen kan achter een computer geluidjes mixen, maar het resultaat is belabberd. Iedereen kan gitaar spelen, maar dit hoeft niet goed te klinken. Volgens mij heb jij geen talent en reageert dit af op AB, want veel van auto’s weet je ook niet;

Audi is slecht, ik kan zelfs op mijn 17e die conclusie trekken.
@flin95: Ik heb geen talent? Ken jij mij? Inderdaad… Nee, dus je moet je muil houden. Ik speel al lang genoeg gitaar om te weten wat fucking muziek is hoor, wiseass.
En ik weet niet veel over auto’s? Ga je mond spoelen, melkmuil.
@kapiteinaudi: Hahaha mondspoelen, ik speel zelf ook gitaar en het is gewoon hetzelfde als muziek maken op een computer. Het ligt er gewoon aan wat voor niveau je speelt. Verdiep je wat meer in apparatuur van de jongere generaties voordat je conclusies trekt;)

En dat van Audi he, je kunt het gewoon niet ontkennen.
@flin95: Ik ben zelf ook nog een melkmuil (bouwjaar 94, dus toen de muziek nog goed was) hoor, maar dat wilt niet zeggen dat ik me ga verdiepen in de hedendaagse muziek voor de jongere generatie.
@kapiteinaudi: Dat hoeft inderdaad ook niet, ik ben zeer zeker geen fan van computermuziek, maar weet er wel veel over (omdat mijn broer DJ’t). Maar het is iig echt ingewikkelder dan het lijkt, op het niveau wat mijn broer speelt dan;)
@kapiteinaudi: Aardig verpest door je ouders als je de muziek van Afrojack zo barslecht vindt terwijl je uit ’94 komt. Ga eens mee met je tijd man, is beter voor je.
@kapiteinaudi: Alleen het bekijken van het banksaldo van Afrojack is al genoeg om jouw argumenten te verwerpen. Ondertussen is een grote bek het enige wat jij hebt gepresteerd op Autoblog, chapeau.
@rycemasta: Hij heeft het zeker gemaakt, en dat heeft zeker moeite gekost, maar daar gaat het niet over. Het gaat over wat muziek is en wat niet…
@kapiteinaudi: Je zegt dat het geen muziek is omdat het je smaak niet is, dat is iets anders.
@kapiteinaudi: eigenlijk hetzelfde als met de hedendaagse auto-ontwerpen die getekend en geproduceerd worden mbv de computer, en om het nog erger te maken ook nog helemaal volgestouwd zijn met electronica. Het mist gewoon het authentieke gevoel dat menig oude auto wel weet op te roepen.
@moveyourmind: Daar heb je inderdaad wel een punt!
@desjonnies: Marketing -> Schapen aanspreken > Succes
@desjonnies: Zo vies ziet ‘ie er anders niet uit hoor…
@kapiteinaudi: Dat gevoel krijg ik ook bij Audi, waar gaat het toch naar toe met deze wereld…, met al die saaie kopieer auto’s.
@robbie
proficiat… nu begint Autoblog de foto’s ook mooi te verkl**** met een logo over de hele foto. Echt erg.

on topic: die auto wil ik wel!
@roller79: eens. Ontzettend kinderachtig dat logo.
OT: knappe auto hoor, best een beetje jaloers op onze afrosjaak ;-)
Geen nieuws dat hij een slechte smaak had wisten we toch al langer.
Ja prachtig natuurlijk zo’n Aventador, maar Afrojas…bestel nou gewoon een groene…of een blauwe…of een oranje…desnoods een gele…

Zwart met zwarte velgen…tsja…Hoe maak je zo’n dik apparaat nog bijna saai (ok dat saai kan niet maar toch)…
@jaapiyo: Afrojack kennende zal die wel in zijn voor een leuk wrapje bij JD Customs.
@kraakensmaak: Een wrapje is toegestaan bij leasen, die kan je er zo weer afpulken.
@jaapiyo: wanneer je leased heb je niet zo veel keus!
@stirling: Oh dat zal het zijn dan…Gewoon privé lease zou ik dan maar doen als ik Afrojas was…bijtellen gaat best wel kostbaar worden :D
@jaapiyo: De beste man, heeft een bedrijf, wanneer je eigen zaak hebt, lease je meestal je auto, dat is gunstiger voor de ondernemer.
Waarom kopen, en veeeeeeeel geld verliezen, wanneer je ook kan leasen!
@stirling: Hij heeft wel een bedrijf maar als hij deze auto leased op naam van dat bedrijf dan moet zijn eigen bedrijf (uiteindelijk hij dus) alsnog de leaseprijs betalen (welliswaar zonder BTW) maar als hij de auto dan ook privé wil rijden zal hij toch moeten bijtellen en ik vrees dat deze in 25% valt en ik geloof dat zo’n Aventador zo’n 4,5 ton kost in Nederland dus dat is dan iets meer dan een tonnetje per jaar bijtellen, waarover belasting betaald moet worden (uitgaande van dat hij in Nederland belasting betaald tenminste). Denk dat het BTW voordeel niet opweegt tegen die bak bijtelling dus dan kan hij beter prive leasen…
@jaapiyo: Je moet zijn boekhouder worden!

Echter, wanneer je zoveel geld verdient, zal hij vast,al een goede boekhouder hebben.

Afro is niet gek, om met zoiets “simpels”, zoveel cash binnen te harken, heb je blijkbaar niet het iq van een goudvis!

En hij is niet de eerste in zijn vak, vele NL DJ’ ers zijn hem voorgegaan!

Misschien gaat het mij ook wel lukken met plaatjes draaien.
@stirling: jij hebt geen idee waar je over praat.

Ook een lease auto kan je gewoon helemaal zelf samenstellen, precies zoals jij dat wilt.
Echter zijn er wel bedrijven die restricties opleggen, maar zoals jij het stelt is het zeker niet.

Ten tweede ga je geen 4 auto’s leasen voor 1 persoon, zeker niet wanneer je het geld gewoon op de plank hebt liggen. Bedrijven leasen omdat ze het geld niet hebben liggen, geen eigenaar willen zijn, geen administratieve romslop willen, geen risico willen lopen.
Ook zijn er genoeg bedrijven die gewoon zelf auto’s kopen als zij daar de liquide middelen voor hebben.

Wat kan Afrojack het boeien? Hij heeft miljoenen op de bank, dus dan koop je gewoon een auto. Ik weet overigens niet of je ooit van bijtelling gehoord hebt? Dat is zeker niet te doen als je 4 lease auto’s hebt (zeker niet in deze prijsklasse).
@RudyV: Ik wel een idee waar ik over praat, maar ja dat ga ik jouw allemaal niet verklappen.
Denk jij maar simpel, dat wil de overheid (belasting) ook, ik doe het anders…..
@stirling: Aan jouw verhalen, suggesties en spelling te zien ben jij degene die simpel denkt.
Je hebt vast ook niet door dat jouw lease suggestie zorgt voor meer belastinginkomsten dan het particulier kopen van een auto? Overigens kan ik mezelf niet betrappen op “simpel” denken in mijn reactie…
En…. Hoe lang duurt het voordat hij het ‘per ongeluk ‘ stuk rijdt en er geen f om geeft?
Wouter sloopt waarschijnlijk even het diffje aan de voorkant eruit zodat hij kan DRIFTUH JUNGE!
Wat een baas, koopt wat mooi`s van zijn geld. Maar zwart is saai, koop dan een oranje, rode of witte. Heb ooit een Aventador gespot in LA, ik kan die foto ergens kwijt maar weet niet precies waar op AB?
kut gast, gaat ie nu die slopen
Binnenkort staat ‘m op het net voor onderdelen…
Eind deze maand te vinden als een wrak, zonde blijft het….
Alsof Wouter zo’n expert in driften is, regel dan les van Remmo Niezen ofzo. In ieder geval van iemand die het echt kan.
Volgens autowiki.nl ga ik voor 149.230,00 euro minder, 0,1 sec sneller naar de 100, goeie deal zou ik zeggen!
Gasten maken muziek die miljoenen in de wereld kunnen boeien. Wij als Nederlanders zijn er toonaangevend in. Zou je zeggen: daar zijn wij Nederlanders trots op. Maaarrrrrrrr nee, er is iets waar wij Nederlanders VEEEEEEEL beter in zijn: azijnzeiken en koppen boven maaivelden afhakken. Dat levert ons geen ene reet op en trots zullen we nooit kunnen zijn, want we vinden toch wel iets om het af te zeiken.

Maar als we dan azijnzeiken dan krijgen we toch wel mooi plusjes hier op AB!
En God God God, wat zijn die plusjes hier op AB toch heerlijk om invulling te geven aan je leven….
@Rick-dos: Jij verdient iig erg veel pulsjes. +1
@Rick-dos: Afrosjek is toch een beetje GTST kwaliteit in de muziekwereld.

Om daar nou trots op te zijn…
@bozewolf: Ach ja, als dat “GTST” niveau door de hele wereld als zoete koek wordt geslikt waarom niet trots zijn?

Laten we onszelf trouwens niks wijsmaken. Elke generatie had wel een bepaald “GTST” niveau. Denk aan Captain Jack, Aqua, 2Unlimited, etc. in de jaren ’90 of Rick Astley, Milli Vanilli, 5 Star etc in de jaren ’80 of The Bee Gees, Kiss, Abba etc. in de jaren ’70 en ga zo maar verder.
@Rick-dos: Heb je wel door dat je zelf er nu ook één bent? Ook gezien het feit dat je veel plusjes krijgt wat blijkbaar betekent dat jij een azijnzeiker bent! Ik denk, ik zeg het maar even, dan weet je dat maar even…

Groetenis!
@atteh: Ja, dat zeg je nu wel, hè? Maar is niet zo… ;)

Grüss gott!
Staat ie er nu naast omdat ie er niet in past?
Goed gedaan jochie dikke wagen, alleen jammer van die zwarte velgen.
Gekke wereld dat je met zulke k t muziek zoveel kan verdienen, maar groot gelijk heeft hij hoor :)
tja, koop je een auto voor 300.000 euro en krijg je een console van een audi lease bakje ?????
Oh ok whatever, AMS Alpha 12 … doei
Bazige auto! Zijn collectie groeit aardig snel! Overigens gewoon allemaal op NL kenteken, geen gezeur! De 458 zal hij toch ook nog wel hebben (nog steeds in reparatie zijnde).

Ik snap overigens niet wat iedereen nou zit te zeiken met:
“hij zal wel weer snel kapot zijn”, “binnen een maand een donor auto”.

Arfojack heeft al meer pk’s onder zijn kont gehad dan half autoblog bij elkaar en heeft toevallig een schuiver gemaakt met zijn 458, wil dat meteen zeggen dat hij een brokkenpiloot is? Iedereen maakt wel eens een foutje en hij rijdt al jaren RS6 en R8 v10.

Gun hem gewoon zijn auto(s), hij heeft ze zelf verdiend. En blijkbaar is hij aardig goed in zijn vak aangezien heel veel grote artiesten met hem willen werken en zijn platen goed verkopen en hij toch wel heel veel gigs per jaar draait (voor heel veel geld).
Gisteren gekocht, vandaag op het circuit. Moet hij de auto dan niet inrijden?
@humpyourdog: Het is een tweedehandsje, net als die 458 die hij had.
afrojack komt wel heel vaak op autoblog. niet dat ik dat erg vind hoor want ik ben een fan van hem !
Stond lang te koop in Leusden.
Wel een beetje jammer dat deze lambo zojuist weer is terug gegeven aan Lambo centrum leusden.

Heeft hij er een besteld? Of is dit een beetje cool doen met iemand anders zijn auto?
@wolffjee: Nee hij heeft deze wel degelijk gekocht, alleen moet Lambo leusden de Lamborghini nog rijklaar maken. Hij wordt pas begin mei geleverd op kenteken.
Jammer dat dit soort mensen er wel mee wegkomen om op een Duits kenteken te kunnen rijden, rijden op een geel kenteken dat doet immers alleen de gewone man, die betaalt de belastingen wel zodat mensen zoals Afro Jack de belasting kunnen ontduiken !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).