Begin je dag goed met 750 pk in de verkeerde kleur

Auteur: , 17 Reacties

Gelukkig kun je je eigen kleur uitzoeken bij Mercedes.

Soms zijn er van de mode verschijnselen die lastig te begrijpen zijn. Niet zo zeer het verschijnsel zelf, maar ook hoe lang het ‘in’ blijft. De witte auto met met zwarte velgen is daar helaas een voorbeeld van.

Waarschijnlijk is het de OCD van ondergetekende, maar waar jullie @jaapiyo het heel lastig heeft met frontovergang en alles dat niet een BMW is, is voor mij de witte auto met zwarte velgen een storend fenomeen. Op een Lancer Evolution of snelle Honda mag en kan het, maar op een getunede Mercedes? Nee, niet echt.

Ferrada Mercedes-AMG E63S 4-Matic (W123) '19

Toch is het waar we nu waar naar mogen kijken. De Mercedes-AMG E63S 4-Matic die je ziet op de foto’s ziet is in het wit gespoten en voorzien van zwarte velgen. Omdat het een tuner is, bespreken we eerst even wat ze allemaal hebben gedaan. Ten eerste is de auto voorzien van nieuwe velgen, Ferrada is immers een velgenboer. Daarom hebben ze er een set zevenspaak concave velgen gemonteerd van 20″ groot.

Ferrada Mercedes-AMG E63S 4-Matic (W123) '19

Ook in technisch opzicht is het een en ander aangepakt. Wat ze allemaal hebben gedaan willen ze niet zeggen, maar wel wat het resultaat is. Deze auto moet namelijk 750 pk leveren. Aangezien de standaard E63S al bijzonder snel is, zal deze creatie wel bizar snel zijn. Voor de rest heeft Ferrada het heel erg bescheiden gehouden, gelukkig. Alleen die kleuren combinatie: als ze nu hadden gekozen voor donkerblauw met die velgen in het zilvergrijs. Dan heb je een decent dikke toplimo. Veel foto’s heeft Ferrada niet, maar wel een filmpje:17 reacties

Prachtig zulke clips…
Ik vind een E AMG 63S typisch een auto waarbij technische tunning wel mag maar optische tunning écht not done is!
Door andere velgen en spoilers te monteren lijkt ‘ie steeds meer op de Mercedes van Mustafa, die zijn E-klasse 200CDI heeft samengesteld op AliExpress.com
@bennyweisz: Dus een Brabus is een tokkiebak ?
@theblazerunner:
Optisch gezien? Ja, nogal!…..
@bennyweisz: gelukkig valt er over smaak niet te twisten, hè Benny. Jouw mening is geen wet.
@momo: Meneer Weisz he. En daarom schrijft hij ook ‘ik vind’….
@jpsienen: Ja, daarom schrijf ik ook dat er over smaak gelukkig niet valt te twisten. Benny voor vrienden..
@theblazerunner: tokkie vind ik niet de juiste omschrijving. Dat is iets anders. Vind wel dat de aanpassingen niet bijdragen aan het design. De grote B in de neus maakt het mijns inziens nog erger.
Uitlaat kapot?
Donkerblauw met grijze velgen past ook niet bij deze uitvoering. Dat is te chique. Felgeel, groen of rood ja dat wel.
Een Mercedes hoort snel, stil, comfortabel te zijn, in stijl zoefend naar je bestemming zonder scheten, knallen of whatever te maken (dat is voor kinderen, neem dan een BMW). Een brom is wel ok voor de extra gepeperde versie, maar dit ???
Schitterend! Lekker fout en mooi wit is niet lelijk!
@rufctr01: dan heb ik nog nooit een nooit witte kleur gezien op een auto want elke witte auto vind ik lelijk.
@pordon: smaken verschillen gelukkig!
Doe hen in het zilvergrijs en originele AMG wielen, en ineens zal het een heel mooie auto zijn.
Eigenlijk is wit best gaaf maar het tuuterende trouwstoetgehalte is groot in deze…
@davelepeef: Tüteren

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).