Belgische politiebus pronkt op Facebook met dikke BBS’jes

Auteur: , 13 Reacties

Om een beetje respect af te dwingen bij de Civic/GTI-generatie, je weet zelluf.

Belgie Politiebus

Op Facebook verscheen gisteren een foto van een Belgisch politiebusje met BBS-velgen van een inchje of negentien. Hoewel VW Transporters met dikke velgen niet bepaald zeldzaam zijn, gaan exemplaren van de politie toch meestal gedopt door het leven. Zo niet deze Transporter van het Belgische korps Schelde-Leie.

Helaas waren de dikke wielen maar van zeer tijdelijke aard. Sterker nog, het korps wilde alleen nieuw rubber, maar iemand van de bandencentrale vond wat luchtig lichtmetaal veel leuker. Het setje werd onder de politiebus geschroefd en een foto werd op Facebook geplaatst. Een woordvoerder van het korps laat aan de krant HLN weten te snappen dat het om een gebbetje gaat, maar er toch niet onverdeeld gelukkig mee te zijn.

En de medewerker van de bandencentrale, die kreeg het busje nogmaals, maar dan van de binnenkant te zien? Nee, verre van. Een telefoontje, waarna de foto werd verwijderd, vond de politie afdoende: “We willen het ook niet erger maken dan het is en laten het hierbij.” Toffe jongens, die agenten van Politie Schelde-Leie.13 reacties

Binnekort bij de mcdonalds
Staat wel leuk!
Ach geintje moet kunnen. Waarom off-line halen? Heeft toch weinig zin. Foto staat op internet en is inmiddels verspreid, kun je toch niets aan doen.
Jammer van die bus die er aan zit
Hebben ze geen fatsoenlijke brug bij die bandentoko?
@trustmeiamanengineer: Dit is sneller en goedkoper
Ziet er wel echt goed uit!
Wheelgap level 101…
@dutchdriftking: omdat krik?
Denk dat de grap met stalen velgen én wieldoppen wel gelukt was…

Nu hadden de dienders vóór ze wegreden door dat er geen wielmoeren op zaten.
Hebben ze daar ook al van die onopvallende kleuren. die van de nl politie kan je ook al zo moeilijk zien. vroegha zag je ze van kilometer afstand al staan
Humor op de werkvloer. Altijd leuk!
Haha natuurlijk moet het offline worden gehaald.

Belgie + ”Tuning” + keuring is geen leuke combinatie ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).