Beursdude poetst zijn droomauto, de 2 Serie Active Tourer

Auteur: , 25 Reacties

Kijk deze man eens toegewijd in de weer zijn, met zijn roze plumeau bij de BMW 2 Serie Fleecevest.

2 Serie-dude laat de handjes wapperen

Eigenlijk had BMW de 2 Serie Kukident al in Genève onthuld, maar omdat de doelgroep dit toch al lang weer is vergeten plantten de Duitsers hun 2 Serie ANWB Tourer in Parijs nogmaals op de (makkelijk toegankelijke) beursstand.

De 2 Serie Omroep Max is inmiddels al even verkrijgbaar, en BMW schat dat 80% van de kopers van de Activia Tourer nieuw is voor het merk. Ja, dat lijkt ons ook… We hebben nog geen verkoopcijfers van de 2 Serie gratis-koffie-bij-de-AH gezien, maar deze lopen ongetwijfeld als een trein (waarin de kopers met 40% korting reizen, maar dat terzijde).

Op de stand vinden we een blauwe en een zwarte 2 Serie koetjesreep, met premium smartphonehouder en een zitje voor de (achter-)kleinkinderen.

2 Activia Tourer

Een puntje van kritiek: we zien geen trekhaak op de exemplaren van de 2 Serie Advocaat-met-slagroom, maar deze is ongetwijfeld op de optielijst aan te vinken. Later dit jaar verwachten we nog een 7-zits Gran(d) Tourer, maar voor nu moet je het even stellen met de 2 Serie Huisgekochtmeteenbaanlolerisgeengeldmeervoorjullie. Onze fotoslaaf deed zijn ding, het resultaat zie je in de gallery!

Hij staat er toch mooi op, die 2 Serie Active Prostaat.
25 reacties

via Android app
Ligt het aan mij, of zie ik een aantal subtiele insinuaties richting de doelgroep ;P
@knipperlichtje: yep, hartstikke subtiel
@mab: neuh. Zo dik ligt het er niet op. De kopers zijn “nieuwe klanten” want ze zijn vergeten hun oude auto eruit ziet (en kwijtgeraakt op de parking. :-))
Wow, lijkt langs achter nog behoorlijk op een x5 vind ik
Hahaha keurig artikel over een vreselijke auto
Ah, het subtiel bashen van de senioren doelgroep. Stiekem is dat toch een best fijn begin van de dag. Ik kan er weer tegenaan.
Hahaha, ik ga helemaal plat :’)
Inclusief kinderzitje voor de kleinkinderen
@pimko: origineel.. Tekst niet gelezen?
@parker: kennelijk. Heb dat er toen ik de reactie stuurde niet in zien staan
Ik drink er een citroenjenever met een schepje suiker op.
Har har, maar BMW lacht waarschijnlijk het laatst en dus het hardst. Gezien het rappe tempo waarin de doelgroep waarnaar ‘subtiel’ wordt verwezen (gniffel) aan het uitdijen is, lijkt dit een meesterzet in wording van BMW ….
@jorgos: Er is hier niemand die zegt dat BMW er verkeerd aan doet om hem uit te brengen. Maar de doelgroep is zo lekker afgetekend. Een Mazda 121 met bloemstickers voor tutjes, een Panamera Mansory voor de voetballer, en de rollatorrijder kan kiezen uit een Yaris Verso of een 2-serie active tourer.
En tja, ik rijd in een refo-container. Such is life.
@mout: Indeed it is. Maar ehm, ik zeg ook niet dat iemand hier zoiets zegt. Het gaat mij om de ironie dat wat wij hier zo grappig vinden zo’n enorm succes zou kunnen zijn. Overigens is dat nog lang niet zeker, maar BMW slaat de plank niet vaak mis in mijn beleving.
Haha, geweldig artikel!

@jorgos
Op de korte termijn misschien best leuk voor BMW’s omzet ja. Maar op de lange termijn? De Italianen denken ook altijd alleen aan de korte termijn en zie waar zij tegenwoordig zijn…
@LaLancia: Het is juist een vooruitziende blik die ik BMW toedicht ipv een korte termijn visie… Wat dat betreft en nog veel meer zou menig Italiaan eens goed naar BMW moeten kijken, maar dat terzijde.
Haha bij de overdreven lange subtiele verwijzing hield ik het niet meer. Leuk artikel!
Heeeeeerlijk geschreven Smoke, ik heb genoten!!!
Die nieuwe B-Klasse ziet er 100X beter uit!
Gisteren nog op de stelvio gezien met plakband er op. Ook een paar mini’s met afgeplakte bumpers
Een walgelijk model van bmw voor walgelijk volk die zichzelf ineens stoer vinden met een bmw…
Heerlijk stuk! Kon goed lachen!
Mislukte reactie van Bmw op mercedes B. Daar waar de B (mits luxe uitgevoerd)nog door jongere doelgroepen gereden kan worden, is bmw echt een bak voor saaie ouwe juppen
@piquet1986: ik vind de B ook een jeugdigere uitstraling hebben dan dit ding, maar toch kochten mijn ouders (pa is 67) laatst een nieuwe A dan de B.. Ze hadden er allebei ik gereden en ik dacht dat wordt zeker de B maar werd toch A… Ziet er ook veel strakker uit natuurlijk.
via Android app
Dit is echt genieten :’) het is ook niet tekst met grappen maar grappen met tekst eromheen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).