Binnenkort naar Frankrijk? Let op nieuwe grenscontroles

Auteur: , 20 Reacties

Hè wat? Grenscontroles in het Schengen-gebied? Ja, iets met tijdelijke maatregel en een klimaatfeestje in de Franse hoofdstad.

Frankrijk grens

De reden hiervoor is dat van 30 november tot en met 11 december de grootste klimaattop ter wereld zal gaan plaatsvinden in Parijs. Met de achterliggende aanslagen nog vers op de netvlies, willen de Fransen de risico’s zo klein mogelijk maken.

Overigens houden de croissant-eters zich netjes aan de regels. In uitzonderlijke gevallen mogen Schengen-landen namelijk een grenscontrole invoeren. Hetzij tijdelijk. De klimaattop is een mega-onderneming voor de stad. Ruim 200.000 afgevaardigden komen namens de VN naar Parijs. Voor het vervoer van al die mensen heeft de Renault-Nissan alliantie een mega-order binnen weten te halen en zal hiervoor een heuse EV-vloot gaan organiseren.

Voor diegene die moeten afreizen naar het land van stokbrood, wijn en kaas: succes. Hou rekening met eventuele files rondom de grensgebieden.20 reacties

Ik denk dat de wintersporters echt last gaan krijgen van de grenscontroles aan de Duits- Oostenrijkse grens. De verkeersinformatie op Bayern 3 is tegenwoordig heel erg retro, veel files aan de Oostenrijkse kant van de grens veroorzaakt door de Duitse grenscontroles (vanwege de vluchtelingenstroom).
@mashell: ik heb er nog geen problemen gehad. Ben zelf leraar in Oostenrijk en rij dus regelmatig heen en terug
Een slim mens laat Frankrijk links liggen, je hebt daar niets te zoeken bij die nurkse chauvinisten.
De grootste klimaat top.

De bo-bo’s komen allemaal per privé jet !

Ook die Amerikaanse sukkel, die nog te stom was om President van de VS te worden!

Hier wat commentaar over ’s mans leugens : http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1667

Ja Al Gore !
@desjonnies:
sinds wanneer is intelligentie een criterium om president van de vs te kunnen worden?
@desjonnies: grap. Die film en al gore is 1 grote grap. Helaas zien veel mensen dit gelijk als de waarheid en zoeken zelf niks uit.

Dit zijn mensen die het hebben over hoe erg het broeikaseffect is. Dat maakt juist leven op aarde mogelijk en is dus totaal geen gevaar
@desjonnies: the manbearpig. Half man, half bear and half pig ! ! !
via Android app
@lekbak: I,m SUPER cereal!
@desjonnies: Hoho Al Gore is wel de grootse uitvinder ter wereld, hij heeft niet alleen het internet uitgevonden maar ook Gore-tex! ;)
Klimaat top… lachtertje dit!
Vorige week op de frans/spaanse grens ook aangehouden voor ‘routine controle’…..
Franse douane rijdt voortdurend in de grensstreek met Spanje…
Goh, Renault en Nissan….Mocht VAG het transport niet doen?
@norge: Ja dat wilden ze eerst. Maar de enige VAG-automobielen die in Frankrijk gemaakt worden zijn Bugatti’s, en die konden niet genoet 16c Galibiers leveren.
Net zo kansloos dus als een jaar of 2 geleden in NL….. 13 november moet ik naar Frankrijk dus net er voor.
Nou wil ik niet lullig doen; maar wat een schijnveiligheid.
ALS ik een dikke bom naar Frankrijk wil smokkelen vanuit de EU om tijdens die top te laten ontploffen, dan had ik die al lang daar! Dat doe je niet effies 2 weken van te voren.
En stel dat ik als terrorist echt niet kan plannen, dan weet ik dus nu dat ik op grenscontroles kan rekenen. Kortom, stuur auto’tje met je collega terrorist 10 minuten vooruit, kijken of er daar dan controles zijn. Zo ja, rijdt je even naar de volgende.
@gregorius: Klopt, maar het is altijd beter dan niets. Je hebt altijd van die hippies die op het laatste moment een statement willen maken, en die ben je mooi voor op deze manier.
@gregorius: het gaat misschien niet eens om terroristen met bommen maar om rel schoppers te stoppen die zich tussen de anti-globalisten verstoppen. zoals je bij de G8 bijeenkomsten en laatst nog bij de opening van de ECB in Frankfurt zag.
200.000 of 20.000 (zie het linkje naar de EV-vloot)?
Wat een onzin weer. Wie wil zulke mensen nou wat aan doen?! Maarja i dont care. Heb er toch niks te zoeken.
Al die CO2 uitstoot om naar dat croissant land te gaan…
Hadden ze niet beter anno 2015 kunnen inbellen via VPN?
Nu veroorzaken ze zoveel uitstoot om 20.000 (of 200.000) mensen daarnaartoe te krijgen dat we straks allemaal weer verplicht een Nissan Leaf uit de veiling (van deze klimaattop) moeten kopen om nog Utrecht/Amsterdam/Rotterdam centrum binnen te mogen komen.

(want ja, al die spullen worden voor 1malig aangeschaft met belastingcenten en dan op de veiling verpatst voor een appel/croissantje.. Al die CO2 die dat met zich mee brengt…
Maarja, als zelfs groen links met oude diesels kan rijden, waarom niet de cocains.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).