BMW M6 sloopgekkie sloopt M6 een tweede keer

Auteur: , 21 Reacties

Ooit zo boos geweest dat je iemand wou vermoorden, hem weer tot leven kon wekken om 'm daarna nogmaals de nek om te draaien? Deze BMW-rijder heeft daad bij woord gezet.

BMW M6 sloopgekkie

Vorig jaar besloot Hadi Pourmohseni bij de IAA in Frankfurt zijn E63 M6 met een hamer eens goed in elkaar te raggen. Hij had het helemaal gehad met de auto, waarmee hij sinds de aanschaf in 2008 alleen maar narigheid heeft gehad. Ratelende geluiden, niet soepel schakelen, maar de dealer weigerde er iets aan te doen. Dus: Anti-BMW-stickers erop en even goed laten zien wat een bagger service de Duitsers wel niet geven.

Toen de V10 coupé nieuwe vormen had aangenomen, vond Pourmohseni het tijd om de auto naar de garage te rijden. Niet om deze in onderdelen te verkopen en de rest bij het oud ijzer gooien, maar om de Bimmer te repareren. Omdat BMW hem hier niet bij wou helpen, vond meneer dat zijn bericht nog niet duidelijk genoeg was overgebracht. Hij beloofde daarop eenzelfde show te geven op de Bondsdag in Berlijn.

Geen zin om zo lang te wachten, werd de M6 naar de Autosalon in Genève gereden voor een tweede partijtje beuken. Hoe dat in zijn werk ging zie je HIER op Autojunk.21 reacties

Jammer dat er zoveel aandacht besteed wordt aan deze mafketel.
Juist goede reclame voor BMW, lijkt me wel een degelijke auto als zelfs met een paar flinke klappen met een voorhamer er alleen maar wat kleine putjes in het plaatwerk zitten.
Vorig jaar deed ie beter z’n best…
Of je verkoopt die auto gewoon en ga verder met je leven. Kansloze gast.
Stiekem heeft ie toch een F13 gekocht..
Hadi Pourmohseni a.k.a. aandachtshoer.
“Dude, your perspective on life sucks”
Hij staat ondertussen vast op de premium pay-roll van Audi. Naarstig op zoek naar manieren om de verkoopsuccessen van BMW te evenaren.
Hij slaat wel tactisch, 2 nieuwe deuren, 4 zijramen en een spiegel. Hij slaat niet op het dak, de stijlen of op het motorblok.
Deukjes in de deuren slaan en ruitjes stuk slaan is niet echt slopen. Flikker die motorkap is open, maar zelfs een spiegeltje durft deze meneer nog niet.
@kraakensmaak: Hij moet hem nog wel wegrijden natuurlijk, tegen de motor aanslaan is niet zo een slimme zet.
Zo’n gast zou je toch het liefste zelf met een hakbijl bewerken..
Hij moet hem eens gebruiken waar ‘ie voor gemaakt is: keihard rondjes knallen op de ‘Ring in plaats van in elkaar te timmeren. Misschien leert hij die M6 dan wel op waarde schatten.
Dan ben je wel een echte diehard BMW fan. Blijven hopen dat BMW de wagen goed kan maken. Iedereen met gezond verstand had gewoon de BMW ingeruild op wat anders.
voor een andere bmw dan.
Als ik BMW was, zou ik dit filmpje subtiel in eigen voordeel omzetten: “BMW M6, a car responsible for releasing the greatest emotions. As a sportscar should do!”
BMW maakt premium rijden geweldig!
Kan er alleen maar beter op worden.
wat een onzin reactie. Doe zoals mezelf. Als de dealer het niet opgelost krijgt, verkopen die handel en koop wat anders. Er is voldoende ander leuks te koop bij andere merken.
Even… hij slaat de auto zelf aan stukken, laat hem vervolgens repareren, is boos dat BMW hem daar niet bij helpt (logisch want hij slaat hem zelf aan stukken) en slaat de auto vervolgens daarom weer aan stukken. Meneer is een aandachtshoerende mafketel waar eigenlijk gewoon geen aandacht aan besteed moet worden.
Mee eens!!! Als je zo een dure wagen hebt, en mankementen krijgt en die blijven terug komen??? Hubb hamer erop!! Ik rijd zelf ook een bmw, heb m net een jaar en heb nu ook kleine probleempjes. En ze blijven voorkomen, me motor maakt veel geluid terwijl ik alles netjes bij hou. Me auto schakeld ook niet soepel, hele entertaimentsysteem werkt niet meer.. Die meneer is gewoon boos, hij wil waarde voor zn geld (wat heel normaal is)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).