BMW Z4 met M-looks komt uit Polen

Auteur: , 18 Reacties

Op z'n Pools kan dus best lekker zijn.

Het is stiekem best een raadsel waarom BMW nooit een M-variant van de tweede generatie Z4 geproduceerd heeft. En of ‘ie er gaat komen? Denk het niet. Terwijl die Z4M Coupe vrij lekker was. Ook dit sportwagentje (sDrive35is) is met zijn 3,0 liter zes-in-lijn en 335 pk hartstikke prima. Al mag dat uiterlijk soms best iets, eh, mannelijker.

De Poolse tuner MM-Performance doet een gooi naar dat laatste en bewerkt de compacte roadster met een nieuwe voorbumper, andere zijskirts, een stoerdere diffuser en een spoiler van 3DDesign. Alles wat ooit glom is nu maagdelijk wit of mat zwart, vanbinnen heeft de Z4 een carbon-dieetje gehad. Stuk beter geslaagd dan deze, toch?

Met looks alleen kom je er niet. Dus werden er nieuwe sway bars, wheel spacers gemonteerd en mag ook een H&R schroefsetje niet ontbreken. Om niet alleen lager op de weg te liggen, maar ook volwassen te klinken, trakteerde de Polen de Bimmer op een Eisenmann uitlaatsetje.

Filmpje: hoe dat klinkt hoor je HIER.18 reacties

Dit ziet er wel errug lekker uit!!
Ben nooit zo’n heel grote fan geweest van de z4, maar in deze uitvoering mag die wel hier voor de deur staan hoor!
Zo’n Z4M Coupe is toch wel een partijtje sexy hoor!

Deze Z4 komt er nogal in de buurt.
@toyotafortuner: t is geen z4m coupe :p
@thomcarspotter:

Zegt ie ook niet…alleen dat deze er dicht in de buurt komt ;)
@redbeams: oh whoops, zag de onderste zin niet :)
Dakje zwart en af!
Prima looks, alleen waarom komt die heli zo vaak langs
Ziet er mooi uit zo, laat maar op straat komen
Prachtig tuning kit.

Offtopic: BMW zou er zelf goed aan doen als ze voor de volgende z4 reeks weer een coupe maken dat was echt het snoepje van de z4’s. En dan de volgende z4 roadster met een stoffen kap met magnesium platen in het kapje verwerkt netzo als de 911 van Porsche.
Ziet er goed uit, maar zie nou niet echt veel bijzonders in vergelijk met deze z4 af fabriek BMW m-line uitgevoerd.
http://www.keram.nl/BMW/Auto/Occasions/Detail/!/Occasions%20(o)/Keram%20(o)/BMW%20(o)/BMW%20Auto%20(o)/!/BMW-Z4-sDrive35is-Roadster-Automaat-0C1C96F696904C5698DC4139152B8C82#currentpage=1&count=10&order=name&sort=asc&brand=BMW&model=Z4
@ederooij: Precies wat ik ook dacht! Maar, de subtiele aanpassingen werken wel.
Mooi subtiel gedaan, ik had bij het zien van het plaatje niet eens door dat het een tunerbak was
Hoewel dat deze Z4 ontworpen is door 2 vrouwen , maar hoezo de opmerking ‘ Al mag dat uiterlijk soms best iets, eh, mannelijker ‘ ? hij heeft veel scherpe lijnen en de koplampen zijn lekker agressief . toch niet omdat hij een cabrio is ? fabriek-af is dit model al erg geslaagd voor de hetero-mannelijke kopers .
via iPhone app
Nu heb ikzelf ook een sdrive35is maar ik heb nog niet gemerkt dat mijn auto een seksuele voorkeur of ook maar een geslacht heeft.. Maar goed, lul maar verder, ik geniet er echt niet minder om..

PS. 340pk…. Standaard, net zoals de voorbumper OOK standaard is..
@mcshine: Nice speeltje ! begin van dit jaar was ik nog van plan een 2ehandse Z4 te halen als erbij . maar de 4 serie Gran Coupe komt op de markt dit jaar , de droom gaat dus helaas niet door . want dan zou ik nu toch liever mijn huidige voor dit praktisch maar toch chique 4 serie Gran Coupe willen inruilen .
Ik kom zelf regelmatig een z4 knal geel tegen! Best een vet apparaat dan!
Maarja hoe kan het ook anders met mijn liefde voor bmw
-edit: nutteloze bijdrage-
Alles wat uit Polen komt is normaal gesproken ruk en een Z4 is je niet “mannelijk” genoeg? Doe nou maar niet zo cool carmiggelt, ik had beter van je verwacht met zo’n naam.

Maarja mijn mening strookt niet met de jouwe dus dat zal wel een -nuttleloze bijdrage- worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).