Boeven jatten truck vol met LEGO leeg in Duitsland

Auteur: , 17 Reacties

Kacke am dampfen in de deelstaat Nordrhein-Westfahlen.

Boeven jatten LEGO-truck leeg in Duitsland

Op een parkeerplaats in Duitsland is een vrachtwagen beroofd van maar liefst 19 pallets vol met LEGO. De blokjes vertegenwoordigen een waarde van bijna 100.000 euro en vooralsnog is niet bekend wie het gedaan zou(den) kunnen hebben. De Tsjechische chauffeur kreeg namelijk niks mee van de diefstal. Hij lag namelijk net een dutje te doen in de cabine. Zoals gezegd heeft de politie nog geen idee wie er achter de diefstal zit. (via: Soester Anzeiger)

Waarom we hierover schrijven? Omdat LEGO awesome is natuurlijk! Met enige regelmaat besteedden we aandacht aan dikke auto’s die je met de Deense blokjes in elkaar kunt klikken. Fraaie voorbeelden check je HIER, maar volgens mij is DIT de mooiste.17 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hoogste tijd dat ze legoblokjes van een serienummer gaan voorzien!
@gash: ben bang dat blokjes minimaal 12 noppen lang moeten zijn dan, gezien de aantallen Lego blokjes; alles daaronder kan dan niet meer
19 pallets?! Die krijg je alleen mee als je er een andere vrachtwagen naast zet.
Ach ja, de feestdagen komen er ook in het Oostblok weer aan…
@venividivici: is een andere vrachtwagen er naast zetten iets wat op zou vallen op een parkeerplaats aan de snelweg? Of is dat de normale gang van zaken.
De dieven zijn vast een blokje om.
@BmwMPower: padumm tsss
@BmwMPower: die hele truck legogeroofd!
Als er ergens binnenkort een Lego- G-klasse 6×6 verschijnt weten we vanwaar die Lego’s kwamen.
@mauritsH , dit is het mooiste wat je van lego kan maken : http://www.autoblog.nl/nieuws/deze-martini-porsches-moet-lego-op-de-markt-brengen-72363
@dutchdriftking: ik koop de laatste maanden regelmatig Lepin, een Chinese fabrikant van Lego klonen die de kwaliteit van het origineel zeer dicht benaderen. En dat tegen 25-50% van de prijs van ‘het origineel’. Ze maken niet alleen de officiële sets na, maar steeds vaker ook dit soort ‘home-brew’ initiatieven. Dus gewoon Aliexpress in de gaten houden. Desnoods de foto’s eens doorsturen naar de fabrikant.
@RRRobert: klinkt gaaf!
@RRRobert: Lepin, zelfs het Lego gekopieerd en bieden sets aan met de naam: Star Wnrs oftewel een kopie Star Wars.. Lego is in China nog veel duurder vergeleken met NL.
@pinut187: leuk voor daar maar je gaat je lego collectie niet ‘vervuilen’ met nep. Lego waarde is toch redelijk stabiel zeker een mooie set. Met neppe blokjes wordt het er niet meer op. Ik zou het hoogstens gebruiken om terrein van te maken.
Ik hoop dat ze er op veel mogen trappen de snoodaarden
Ze wilden zeker een RS6 gaan bouwen van lego…
De onderste steen moet boven om dit drama op te lossen.
Niet eens een link naar de allergoedkoopste Legotrucks van Marktplaats…

Beetje jammer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).