BP start bezorgservice, alleen niet zoals je denkt

Auteur: , 17 Reacties

Benzine aan huis! Of toch niet?

BP Wouter Nissan Mercedes

Stel, er gaat een oranje pictogram van een benzinepompje branden in je dashboard. Dat betekent dat je trouwe vierwieler toe is aan een beetje brandstof. Er zijn trajecten waar je vervolgens eraf moet bij de eerst volgende pomp, hoe dan ook. Of dat dan een Shell of Tango is, dat kan je worst wezen, toch? Anyway, in Nederland is de kans nog steeds vrij goed aanwezig dat je terecht komt bij BP. British Petroleum, waar BP voor staat, mag dan internationaal zijn en niet zoals Shell deels Nederlands, nog steeds hebben zij een grote vinger in de pap bij de benzinevoorziening van onze auto’s.

Zij kondigen aan een bezorgservice in het leven te roepen. Als je dat zo hoort, klinkt het als een gat in de markt. Bestuurders van elektrische auto’s zien thuis opladen altijd als een groot voordeel. Als jij je benzineauto kunt volpompen met benzine aan huis, dan kun je die mensen een streepje voor zijn met benzine aan huis. Ideaal, toch?

Nou, dat is het dus niet. BP2you is hoe de service heet, maar het heeft niks te maken met benzine. Het heeft meer te maken met het winkeltje naast de pomp. Daar kun je altijd naast het afrekenen even een snack, broodje, drankje of auto-attribuut halen. Vind je dat nou teveel moeite, dan kan BP dat nu vanuit hun tankstations aan huis leveren. In eerste instantie gaat het om een proefperiode waarin het enige tankstation waaruit je kunt bestellen die bij het Galgenwaard-stadion in Utrecht is.

Woon je in een radius van 5 km van dat tankstation vandaan? Dan kun je vanaf nu met de BP2you-app een bestelling plaatsen. Maar geen zorgen, binnenkort moet het assortiment beschikbare tankstations toenemen en kun je vanuit heel Nederland BP2you gebruiken. Gewoon, eten bestellen dus. Niet uniek, wel een business waar nu een lekker slaatje uit te slaan is.17 reacties

Leuk. Graag zo’n gefrituurd hoopje slachtafval, dat al meerdere uren ligt te verpieteren onder een warmhoudlamp.
@donvincenzo: als dit werkelijk gaat lopen, wat best goed zou kunnen, dan wordt het een verkapte afhaal tanken. Denk aannde innovaties in auto’s qua multimedia, stel je zegt tegen je multimediasysteem zoek BP tankstation op de route waar ik ook eten kan bestellen. Mms zegt deze …. is in de buurt etc. Okee ik wil dit, dit en dat, bestel en verzend wanneer ik er ben zodat het bijna klaar of klaar is. Geweldig idee wat een zeker toekomst heeft, zeker wanneer elektrisch laden de overhand gaat nemen. Zeer innovatief!
@alex1589: dus krijg je automatisch betere snacks of andere maaltijden.
Maare. Die broodjes en alles zijn toch takke duur omdat je tijdens het tanken aan de (snel)weg geen andere keus hebt als je een Twix of broodje bal wilt? Maar als ze het dan laten bezorgen, dan is het unieke element weg.
Met al die huidige thuisbezorg mogelijkheden. Wie gaat daar nu gebruik van maken, van zo een over de top duur broodje. Het is handig op de snelweg omdat er niks anders is, niet omdat je daar speciaal naartoe gaat.
correct me if im wrong
staat bp tegenwoordig niet voor beyond petroleum ?
@bpc: Jij zou het moeten weten!
Dus dan komt er iemand aan huis om je een nóg meer verpieterd lauw, zout, te vettig saucijzenbroodje te brengen die ruikt naar andere producten? 🤔 Gat in de markt zeg ik!
Had op benzine gehoopt, de afgelopen 2 weken 2x stil komen te staan zonder benzine met de Duc, kan dit blijkbaar wel gebruiken🤦🏻‍♂️
@kennone: hehe, lampje kapot? Ik reset op mijn Yamaha elke keer de tripmeter na het tanken 200km = tanken.
@2wheeler: beide leren geen lampje zien branden dus denk het wel
Lekker man broodje Surinaamse kip aan huis
Zijn behoorlijk aan de weg aan het timmeren de laatste tijd in Nederland.
Vooral BP express pompen zie je steeds meer al zijn ze niet altijd de goedkoopste.
Waarom zou je in hemelsnaam voor tankstation eten kiezen als je andere keuzes hebt.
Shell TapUp bezorgt wel gewoon benzine bij je thuis of op het werk.
@vroaaaaaaaaaar: Volgens mij zijn ze daar sinds kort mee gestopt kon niet uit geloof ik.
Shell Zwart in Amsterdam bezorgd al langer dan een jaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).