Brabantse politie haalt blote vent in truck van de weg

Auteur: , 15 Reacties

Zou de airconditioning kapot zijn geweest?

Brabantse politie haalt blote vent in truck van de weg

Het zonnetje schijnt en het is lekker warm buiten. Dat is echter geen vrijbrief om in je blote tokus de deur uit te gaan. De politie kon wat dat betreft voorkomen dat een malloot het centrum van Uden bereikte in al zijn naaktheid Ên dronkenschap.

Je kunt je afvragen in hoeverre je doorhebt dat er een blote meneer hoog in een truck zit. De politie was echter op de hoogte naar aanleiding van enkele verontrustende 112-telefoontjes, afkomstig van oplettende automobilisten. De bestuurder van de truck had namelijk zes keer (!) het toegestane alcohol in zijn bloed. Je kunt je voorstellen wat voor een schade zo’n dronken malloot kan aanrichten met een grote vrachtwagen.

Overigens was er al schade in het spel. Op de A50 had de chauffeur schade gereden met zijn truck. In de bebouwde kom van Uden reed de politie in een onopvallende Volkswagen Golf Plus de vrachtwagen klem. Nadat met een ademanalyse werd geconstateerd dat de man straalbezopen was volgde een aanhouding. Gelukkig voor de maatschappij is de chauffeur voorlopig zijn rijbewijs kwijt. De politie is gemachtigd een rijbewijs te vorderen wanneer een bestuurder ongeveer 2,5x de toegestane hoeveelheid alcohol in het bloed heeft.15 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Fijn dat @lincoln weer eens van zich laat horen ;-)
@str8six: Bedankt dat je mijn eerste gedachte kan lezen..
Het is ook vervelend als de vlam in je pijp zit.
Oh kurwa katastrof chef
Die arme chauffeurs worden echt totaal uitgekleed door de werkgevers
“Brabantse politie haalt dronken vent in truck van de weg”
Zo, kop voor je aangepast. Naakt rijden is geen gevaar voor de verkeersveiligheid. Dronken rijden wel.
@koeberg: ligt er aan. Denk dat een aantal naakte blondines in een cabrio best een gevaar voor de verkeersveiligheid kan zijn.
@drdre1: Vlak de brunettes ook niet af..
Heerlijk toch, lekker met je blote vleescilinder een stukje toeren. Halve liter erbij, Henkie wijngaard op standje thunderdome, hatsee!! Verantwoordelijkheid is iets voor normale mensen.
@rikus: henkie wijngaard op standje thunderdome 😂😂
@rikus: Denk dat -deze- trucker niet eens weet wie-of-wat Henk Wijngaard is. (witte kentekenplaten)
Tsja, dat drinken is dom want dan moet je in je adamskostuum die cabine uit. De rest van de mensen ziet toch alleen maar je hoofd als je normaal blijft rondrijden.
Je mag tegenwoordig ook niets meer
Een dronken oostblokker in een truck, weinig nieuws helaas. Wel ballen om die klem te rijden met je Golf. Daar dendert de truck zo overheen….
Stoplicht springt op rood en het stoplicht springt weer op groen; in Uden is altijd iets te doen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).