Brabus AMG GLE63 S Coupé heeft 700 pk en blauw leer

Auteur: , 29 Reacties

Een pikzwarte auto kopen als je midden in de woestijn woont, dat lijkt ons een uitstekend idee.

Vanwaar deze woestijnopmerking vraagt u? Omdat dit gitzwarte Brabus-creatuur wordt voorgesteld op de Dubai Motor Show. Gisteren brachten we u de vreselijk poenerige Rocket 900 ‘Desert Hotline Bling’, maar voor de SUV-minnenden staat er ook een GLE 63 S Coupé, die is opgevoerd van 585 naar 700 pk.

Brabus gaf de nieuwe Mercedes-‘Coupé’ in het verleden overigens al eens 850 paarden, maar dat was een saaiwit exemplaar, deze stealthy zwarte AMG is zonder lichten en ingeschakelde motor ’s nachts niet alleen volledig onherkenbaar, hij rockt ook een nogal gewaagd interieur, met veel blauw leer. Je moet er van houden.

Misschien is het iets voor James Stunt, als hij ooit Mansory-moe wordt?29 reacties

Ik heb inmiddels een paar van die GLE coupe’s zien rijden en ik vind het zelfs live een lelijk ding. Wat een lomp apparaat. Moet zeggen dat Brabus het geheel niet verbeterd heeft…
@E34M5Touring: vind hem wel mooi zeker zoals in Jurrasic World zilver met zwart panorama dak, prachtige auto.
@thomasthomas: verklaar prachtig.
@autonieuwsvandestraatje: iets met smaak
helemaal knettaaah!
Dat interieur….
Gruwelijk in het zwart,
Dit kan grote smurf wel bekoren…
@cpp1: dit kan grote smurf helemaal niet bekoren! Dit is de auto van Gargamel en die heeft een respectabel aantal onderdanen van grote smurf laten slachten voor het leer in deze auto die de automobiele personificatie van het kwaad moet voorstellen.
@mashell: Goed verhaal.
@mikkeloentje: lekker kort.
Naast dat het zwart en blauw sowieso al niet samen gaat, spannen die TV-schermen op (het woord “in” is hier niet langer van toepassing) de hoofdsteunen wel echt de kroon qua lelijkheid!
@volvologisch: Dat was ik ook aan het denken. iPad’s zijn een halve cm dik en dit is 15cm dik, komt precies uit de 90’s.
Ferrarirood, gifgroen, knalgeel…enz. ok,maar hoe komt men op “pikzwart”? Wie heeft die kleur een naam gegeven?
@zijnekoninklijkelinearalgebraischehoogheid: De uitvinder van anale sex. Trok z’n lul dr uit, pik zwart…
@E34M5Touring: Daar komt ook het woord ‘droplul’ vandaan.
Alleen dat blauwe interieur vind ik minder, voor de rest vind ik ‘m wel gaaf
Het is een lomp, onnozel ding maar hij is stiekem wel dik..
Vind m juist wel vet eigenlijk.
Kanonne! Wat een lelijk ding!!!!
Gelukkig wat goud onder de motorkap. Anders hoort hij er niet meer bij tegenwoordig. Even zonder dollen. Wat een foei lelijk apparaat zeg. Zwart kan ik wel waarderen maar al die andere poespas slaat natuurlijk weer nergens op. Als het maar lekker veel opvalt en aandacht trekt. Erg simpel gedacht van ze.
Nein, nein, nein, nein
Als hij nou helemaal zwart was geweest (dus ook het interieur) dan had ik hem best kunnen waarderen. Al is het maar dat de carbon opsmuk van Brabus minder opvalt. Motorisch is Brabus een heel goede tuner, maar optisch bakken ze er wat mij betreft niks van.

Maar ik vind deze auto sowieso erg lelijk. Ik kan goed begrijpen dat iemand een X6 lelijk vindt (vind hem zelf nog enigszins bruut), maar Mercedes slaat de plank mis.
aap, ring, lelijk ding
Het zal wel aan mij liggen maar ik snap niet veel meer van de huidige styling van sommige fabrikanten, kan het gewoon niet mooi vinden.
tja, als je dan zo’n hok koopt doe dan maar zo..
Ondanks dat er zoveel negatieve reacties zijn, zeg ik toch: wauw, wat een prachtig ding!
Wat un knapppperddd
voor paupers met centen. maar wel pauper zijn gebleven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).