Wordt Pep Guardiola de bestverdienende Audirijder ter wereld?

Auteur: , 41 Reacties

Van het jaarsalaris dat Bayern München zijn oefenmeester naar verluidt biedt kan hij 165 exemplaren van de 605 pk sterke Audi S8 Plus kopen.

Thies ies my Auwdi Ese Ocho

Josep ‘Pep’ Guardiola is wellicht de meest begeerde voetbaltrainer ter wereld, en zijn contract loopt aan het einde van het jaar af. Zelf schijnt de Catalaan in de winterstop knopen over zijn toekomst te willen doorhakken, maar om de keuze wat makkelijker te maken heeft Bayern München volgens Duitse bronnen een bod van 24 miljoen euro neergelegd. Per jaar.

Guardiola heeft weinig op met bescheiden nuchterheid en rijdt dus niet zoals Arjen Robben in een Q7-dieseltje, maar in een dikke S8. Mocht hij er nog een leuke R8 V10 Plus voor de fun naast willen hebben, dan is er vast wel een dealtje met Audi te maken, en zo niet, dan kan ‘ie elke week een nieuwe kopen, kapot rijden, en weer een nieuwe kopen.

Of hij koopt een Ferrari FF, we weten ergens nog wel 2 exemplaren die te koop staan.41 reacties

Reed de eindbaas van de Lidl ook niet in een oude audi?

En 24M.. prima inkomen als het uit ‘arbeid’ komt. Maar ik neem aan dat onze Koning (laat zich ook in een audi rijden) meer verdient uit rendement op zijn vermogen.

En zo zullen er nog wel velen zijn die ondanks rijkdom en vermogen toch opgescheept zitten met een audi.
@martinus: ‘Ook in een oude Audi’?
Die S8 facelift kan ook eigenlijk niet meer natuurlijk, inruilen die handel!
@granlusso: en daarbij, wat heeft dat ook met dit artikel te maken..
Voor een langs de lijn als een idioot springende malloot boert hij goed!
@toniominestrone: voorsprong door techniek.
@toniominestrone: Mooi werk, beetje je fysioterapeuten voor het oog van de camera kleineren, en schuiven met die stapels euro’s.

Hij zou ook een mooi diamantje kunnen kopen van zijn nieuwe jaarsalaris – http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2015/11/Roze-diamant-geveild-voor-26-miljoen-euro-2716044W/?masterpageid=158492
Bayern…is dat niet bmw-gebied trouwens?

Dan is een Audi een beetje als Grolsch in de Arena.
@martinus: Grolsch is altijd zuur, dus snap de vergelijking niet.
@martinus: en dat is waarschijnlijk ook wel één van de redenen waarom Audi dit doet ;)
@martinus: Audi komt toch ook uit Beieren?
@toniominestrone: schaam je. In de hoek
@xiran: Euhm…Hij heeft, als we even vergeten dat Audi vandaag de dag gewoon uit Wolfsburg komt, gewoon gelijk hoor; Ingolstadt ligt ook in Beieren.

Bayern de voetbalclub komt echter wel net als BMW uit München, wat dat betreft is het een beetje ondeugend van de VAG jongens om Bayern München te sponsoren. Maar goed, ze leggen er ongetwijfeld een bom duiten voor neer en BMW zal misschien niet eens zo rouwig zijn om de indirecte promotie die de prestaties van BM voor hun hometown met zich meebrengen.
@xiran: Google even Ingolstadt voor je bijdehand gaat doen!
@toniominestrone: technische gezien ja. Maar munchen blijft de stad van bmw.
@martinus: toevallig schenken ze in de arena Jupiler (Belgisch!!). En geen Heineken. Dus.
Het sleutelwoord in de titel van dit artikel is natuurlijk bestverdienende. Tussen krijgen en verdienen zit zoals altijd een groot verschil.
24 miljoen voor een coach die eigenlijk wil stoppen en dus de drive niet meer heeft. Wow. Knap gedaan :)
Toch wel apart dat Bayern zoveel geld durft te beloven terwijl de hoofdsponsor in de crisis zit. Lezen ze daar geen krant?
@dutchcourage86: Nou, die sponsoring aan München lijkt misschien een grote kostenpost, maar dat valt gezien de omzet/winst van VAG best mee.
Grote reserves allesj
@dutchcourage86: dan weet jij overduidelijk niet hoe rijk de club Bayern Munchen is…
@dutchcourage86: Hoofdsponsor? De hoofdsponsoren van Bayern zijn T-Mobile (shitsponsor) en Allianz (stadionnaam). Audi is slechts eigenaar van 6,5% van de aandelen. 9,4% is van Adidas en de rest is gewoon van de club zelf. Als Audi (VAG) morgen omvalt, merken ze daar bij Bayern München relatief weinig van.
Episch nummerbord zou dat zijn overigens….
24 miljoen en dan rijd je een S8?? Serieus…. Voor branding purposes hoop ik en niet uit vrije wil.

Neem dan een kei harde Phantom voor comfort en klasse en een echte race auto of mooie GT. Een Aston, Jag of exotische Italiaan. Op dat niveau is het als een kind in de snoepwinkel.
Audi… Saai hok… Ja het is slechts een mening, geen feit. Niet teveel haat graag :P Ik begrijp het gewoon niet als je 24 miljoen kan verbrassen.
@vondudenstein: zo’n S8 is redelijk onopvallend, het lijkt me ook wel lekker als je gewoon anoniem door het verkeer kunt rijden. Ik kom regelmatig zo’n Phantom tegen. Die herken je aan zijn grootte en het silhouet al op een paar honder meter afstand. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen daar op zit te wachten.
@escort77: Ja die herken je zeker! Prachtig man :) haha.
Ik zie ze bijna nooit btw :( In ons dorp zijn ze nogal fan van Jag en Aston volgens mij. Ook geen schande.
Onopvallend is misschien nog wel een punt trouwens. Klinkt alleen zo vreemd. Voetbalwereld + onopvallend :P
@vondudenstein: neem aan dat dit meneer’s “sponsor auto” is waarmee ie van en naar de club wordt geacht te rijden..
Zal vast wel wat anders leuks in z’n garage hebben staan dat niet uit Ingolstadt komt denk ik!
@vondudenstein:

24 miljoen

Wil je als je bluffert bent geen blik meer

Eerder iets waar “Bell” op de zijkant staat met een rotor op het dak.

https://img.planespotters.net/photo/232000/original/n10984-bell-helicopter-textron-bell-429-global-ranger_PlanespottersNet_232759.jpg
@vondudenstein:
Niet iedereen wil in een opzichte kleffe container, wat ze Rolls Royce noemen, rijden…
@Rob: Opvallende, stijlvolle, dikke, vette container ja. Al noem je het een doodskist op wielen, het blijft een eindbaas auto. De kop van een Phantom vs elke andere auto.. Noem maar een alternatief. Ik kan zo snel niks verzinnen. Zoveel uitstraling, dat het zelfs een Bentley nietszeggend maakt. Ik snap dat sommigen gewoon een onopvallend, doodsaai, lomp hok willen. Ieder z’n ding, niks mis mee. Kom er persoonlijk niet voor naar Autoblog, want wat moet je er vervolgens mee.. Enige reden waarom we nu over die opgeblazen A4 praten is Guardiola.
@vondudenstein: Het blijft vooral een smakeloze auto ;)
Nee dan vind ik deze S8 toch echt de betere keus.
@vondudenstein:
Toen ze ‘em voor het eerst lieten zien was ik onder de indruk van de Phantom. Rolls of beter gezegd BMW, had het voor elkaar gekregen om toch een enigszins modern ontwerp neer te zetten. Mooi vond ik ‘em niet, wel imposant en een knappe prestatie. Maar hoe langer ze dat ding verkopen, hoe kleffer ie wordt. Laatst zag ik er eentje rijden: ik zag de charme er niet meer in.

En het alternatief? De Gohst heeft al een hele portie meer ‘stijl’. Hoewel dat ook niet mijn kopje thee is, maar door die auto snap ik eigenlijk niet meer waarom ik de Phantom ooit leuk heb gevonden……. En als het minstens zo ‘imposant’ moet zijn als het front van de Phantom kun je gewoon bij Cadillac terecht:
http://img2.netcarshow.com/Cadillac-Escalade_2015_800x600_wallpaper_20.jpg
@Rob: neeeeee. Gewoon.. Neeeeee. Cadillac? Dat is als… Naar starbucks voor de koffie of mc donalds voor een hamburger.
Ik kan me je punt van de Phantom voorstellen hoor. Is vast niet voor iedereen. Is niet eens mijn favo auto. Heb liever de GT’s uit Engeland. En vind de BMRolls ook meer imposant dan mooi. Maar welq op een gave manier. Ik vind die auto wel iets uitstralen. Of dat nou klasse is of niet. Wel een hoog afwerkingsniveau.
Maar zon lomp amerikaans hok? Neeee. Dat mag echt niet. Uberhaupt die amerikaanse rommel. Sorry, geen fan. Maar ieder zn snaak, no offense.

Weet je wat een nadeel is. Dat heel de rapwereld (lekker alles over 1 kam, sorry) zon RollsMW ook helemaal kapot maakt. Met al die ordinaire pimp my mama zooi erop. En het signaal ik ben pappy pappy stoer want deze autl is duur. Walgelijk. Maakt het imago van de auto ook goedkoop.
@vondudenstein:
Oke, misschien was de Escalade geen goed voorbeeld. Maar ik dacht, laat ik een auto van ongeveer hetzelfde formaat nemen. Want zo groot is Phantom…. Daar heb je ook direct het ‘probleem’: zo groot dat het onmogelijk is om nog mooi te zijn…..

En ik weet ook wel dat er een soort ‘air’ om Rolls Royce hangt. Het is niet voor niks dat er een uitspraak bestaat als ‘De Rolls Royce onder de ….’. Maar kijken we hoe het er allemaal uitziet, dan sla ik toch echt over.

Als ik op zoek ga naar een chique luxe sedan kom ik toch weer bij die ‘Amerikaanse troep’. En wederom bij Cadillac:
http://img2.netcarshow.com/Cadillac-CT6_2016_800x600_wallpaper_04.jpg

Ding is nog niet in productie, maar ik vind dat oprecht een hele fraaie wagen. Van binnen ziet er ook goed uit, helemaal mijn smaak. Sowieso lijken ze Cadillac weer naar een hoger plan te tillen. Geen slechte ontwikkeling moet ik zeggen. Vergeet niet dat er ook ooit een tijd was dat Cadillac ongeveer het allerbeste was wat je kon krijgen, boven Rolls Royce…… Maar dat terzijde.

Ga ik verder zoeken kom ik nog een Hyundai tegen. Jazeker, een Hyundai:
http://img2.netcarshow.com/Hyundai-Genesis_2015_800x600_wallpaper_0c.jpg
O
ok helemaal mijn smaak. Verder als die twee kom ik eigenlijk niet als ik zoek naar een chique sedan. Jaguar XJ misschien, maar dat komt meer omdat ik Jaguar fanboi ben ipv dat ie echt zo mooi is. ;-)
Heb je een beetje geld te besteden en dan ga je in een Audi rijden. Typisch een gevalletje kansloos
Als je zoveel zekerheid hebt dat je wint in het voetbal zou ik een oude alfa rijden om het nog enigszins spannend te houden.
“Op de hoogte blijven van Audi-nieuws? Klik HIER!”

Nee dank je, het komt nu al te vaak langs.
Met dat hele VAG schandaal zou het grappig zijn als BMW of Mercedes het merk Audi zou opkopen. En dan laten stoppen met het maken van auto’s, alleen nog maar Penisringen maken :)
@henkhekje: of boksbeugels.
Good geregeld van Pep.
Slaat nergens op als ie 24 mio kan krijgen.

Hij lag er al twee keer in de halve finale van de CL uit, met aardige cijfers, wat niet nodig was.
Met dat team.
Als ik Bayern was, zou ik verder kijken naar de new super manager on the block.
Dit stuk heeft stiekem echt helemaal niks met auto’s te maken.
Wat is zo`n S8 toch fijn he!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).