Broertjes van Hamilton en Vettel zitten niet stil

Auteur: , 16 Reacties

Lewis Hamilton en Sebestian Vettel zijn niet de enige in hun familie die van racen houden. Ook hun broertjes Nicolas Hamilton en Fabian Vettel zijn nu actief in de motorsport.

broers vettel en hamilton

Voor Nicolas Hamilton is het racen geen onbekend terrein. Hij kruipt na twee jaar afwezigheid weer achter het stuur in de Britse Renault Clio Cup. De halfbroer van Lewis Hamilton racet met een aangepaste auto omdat hij spastisch is. Nicolas gaat het resterende seizoen van de Clio Cup racen bij WDE Motorsport. Hij gelooft dat dit de perfecte plek voor hem is. “Ik ben op zoek naar een plek om mezelf te verbeteren in een kampioenschap dat erg competitief is. De Clio Cup is hier perfect voor en het is ook de juiste omgeving als opstapje naar andere competities”, aldus Hamilton.

Fabian Vettel, het 18-jarige broertje van Sebastian Vettel, maakt zijn debuut in de motorsport. Hij gaat racen in de Audi Sport TT cup. Zijn aankondiging kreeg behoorlijk wat media-aandacht doordat zijn broer al vier keer wereldkampioen geworden is in de Formule 1. Hoewel Sebestian Vettel het erg goed doet, wil Fabian toch zijn eigen koers kiezen in de motorsport.16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nou, gelukkig maar!
-edit: nutteloze bijdrage-
Ach ja, lekker meevaren op de naam en faam van… Succes ermee!
Heel fijn voor ze….
Het lijkt wel of die linker een slecht zittend masker op heeft. Heel vreemd…
@LaLancia: hij is spastisch hoor…
@roppp: ik denk dat hij misschien doelt op zn kapsel; dat afgelijnde stukje.
Die andere Hamilton heeft ook zo’n fake haargrens lijkt het. Hamiltons aan de haarimplantaten…. IJdelheid heeft geen grenzen. Wel topcoureur die Lewis.
Lijkt mij niet makkelijk om altijd maar in de schaduw te staan van je broer. Broers zijn zo succesvol dat het niet onlogisch zou zijn dat ze er zelf een minderwaardigheids complex van krijgen. In alles zullen ze het slechter doen. Minder goede coureurs, minder aanzien, minder geld, minder aandacht, minder mooie vriendin etc etc…… Geen makkelijke opgave. Aan de andere kant natuurlijk ook veel voordelen natuurlijk. Lekker professioneel racen is maar voor weinigen weg gelegd en dit jan natuurlijk alleen dankzij hun succesvolle broers. Moeilijk, moeilijk.
@mark997gt3: Ralf Schumacher heeft het voor elkaar gekregen om 6 F1 races te winnen. Zijn vrouw zag er toen ook een stuk beter uit dan die van zn broer (die volgens mij HH Frenzen had gedumpt voor M Schumacher).
Overigens schijnt ie nu gescheiden te zijn en was er ergens sprake van huiselijk geweld…. komt dus wel vaker voor bij F1 rijders uit die generatie.
Wiki zegt ook dat ie een vermogen van 100 mio heeft. Als het de helft is, is het nog veel. Die jaartjes Toyota hebben hem goed gedaan.

Maar je hebt wel gelijk met je punt: het lijkt me erg lastig als broer of zus zijnde van iemand die een ‘wereldster’ is door succes met een hobby (sport, zingen, dat soort dingen). Van die dingen waarbij je denkt: hij heeft toch voornamelijk dezelfde genen.
@gregorius: Ralf was ook best succesvol, maar dat zijn de uitzonderingen. Overigens verschil ik van mening over hun vrouwen. Corinna Schumacher vind ik heel aantrekkelijk, de eerste vrouw van Ralf vind ik een beetje ordinair. Smaak verschild zullen ee maar zeggen…..
@mark997gt3: verschiltttttttttt
via Android app
Ze zitten niet stil… Spastisch… Jaja ik snap ‘m.
@stfu: Duiding.
Altijd fijn.
‘zijn niet de enigen’
Hun broers sponsoren hun vast goed….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).