Caractere RR Evoque: tuning op z’n Belgisch

Auteur: , 13 Reacties

Jazeker, in het land van Manneken Pis weten ze wel hoe je de kleinste Range Rover aanpakt.

De bodykit geeft de Evoque een agressiever uiterlijk en de velgen (beschikbaar in 20, 21 en 22 inch) maken het plaatje af. De rims staan deze SUV bovendien beter dan op de 911 cabrio waar de Belgen eerder aan sleutelden.

Wat mij betreft zijn de, nog redelijk ingetogen, aanpassingen goed gelukt. Ze maken het karretje net effe wat stoerder, zonder dat het meteen een ordinaire verzameling tupperware wordt. Prijzen van de bodykit en velgen heeft Caractere nog niet bekend gemaakt.13 reacties

De grote wielen en de verlaging laten het SUV effect (hoog en stoer) verloren gaan, nu is het effectief gewoon een gewone 3 deurs hatchback. Lijkt me niet de bedoeling.
Typisch.
Veel te grote velgen eronder, verlagen en dan roepen dat tunen een kunst is.
Met extra Amai!
Deze is echt stukken beter dan dat lelijke ding van larte design
Hmm, een beetje verlaging inderdaad, zit er ook een motorupgrade bij? De velgen zou ik in het echt moeten zien hoe het zit …
Waarom zitten er hele grote Mini velgen onder een RR? Verder best geslaagd.
Ik vind de opsmuk bijzonder geslaagd!
De standaard versie heeft een hoog net-niet gehalte en dit maakt veel goed, wegens nog vrij subtiel. Voor mij is 20″ voldoende, zo’n auto koop je niet om rond gestuiterd te worden in je stoel
Mooie wagen maar geen SUV meer jammer dt de mistlampen zo lelijk gemaak en gezet is en achter de koplampen heb je de wielgeholtes das niet zo mooi
@koenigseggccxr: Ik zou er eerder op gokken dat dat DRL zijn en geen mistlichten.
Ik vind m in het wit toch wel gaaf hoor. Niet te overdreven, velgen ben ik alleen nog niet over uit.
Grote velgen, verlagen en iets meer plastic. Ook al maakt t m beter, is dit alleen uiterlijke tuning. Ach; het is wat de koper wil.
Ik vind t nog steeds niets; die RR Evoque; het mooiste aan de auto is de naam.
@gregorius: nou het interieur is dankzij (of ondanks) de bemoeienissen van mevrouw Beckham een van de mooiste op de markt.
@mashell: ik heb nog altijd geen artikel kunnen vinden dat anorexia-model echt iets heeft gedaan dan ‘Ok / moet beter’ gezegd. Het is nog altijd een Land Rover interieur (toch niet de mooiste naar mijn mening). Zo vind ik de XJ en XF veel beter geslaagd: en dat zonder de ‘input’ van dat scharminkel.
Ik hoop dat ze een keer wordt aangeklaagd door ouders die een anorexic dochter hebben; want zo loopt gewoon een gevaarlijke ziekte te promoten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).