Chris Evans drukt gerucht over Top Gear-avontuur de kop in

Auteur: , 44 Reacties

Jeremy Clarkson gaat moven bij de BBC, zo is de algemene consensus in de Britmedia, en overal waar je kijkt duikt de naam Chris Evans als zijn opvolger op. Evans ontkent echter in alle toonaarden.

Hi Chris

Nu de geruchten alsmaar aanzwollen voelde de radio-DJ kennelijk de behoefte zich over de zaak uit te spreken. Vanochtend zei Evans op de Britse Radio 2 over de speculatie van zijn betrokkenheid bij Top Gear: “This is not true. Not only is it’s not true – it’s absolute nonsense” en “never going to happen“. Door die naam kan dus een streep, zo lijkt het, hoewel bet ook een glasharde leugen kan zijn, dat weet je nooit. Ons lijkt het echter veel verstandiger in het kader van de diversiteit Clarkson te vervangen een feministische moslima. Eentje in een rolstoel bij voorkeur.

Ondertussen heeft Clarkson voor het eerst in 5 dagen zijn mond op Twitter opengetrokken:

Im Norden nichts neues

Ok, bedankt.

Foto: Chris Evans en zijn auto’s. Credits – Top Gear.44 reacties

Nog een James may met z’n kleurrijke bloesjes
@henkhupelschoten: Gezien de Posts van James May op Facebook en Twitter denk ik niet dat de originele James May werkzaam blijft bij de BBC bij een Jexit.
Eerst zien. Dan geloven
Vervanger voor Clarkson werd net bekend gemaakt door de BBC. Net als Verstappen de jongste ooit en Nederlands!
https://flic.kr/p/rfKtoW
Hoe langer het duurt, hoe groter de kans is dat de BBC Clarkson laat blijven.

Als de BBC écht van Clarkson afwilden, dan hadden ze hem al lang de laan uitgestuurd. Vanwege het feit dat de BBC wél heel graag de TG miljoenen ziet binnenkomen, maken ze de afweging tussen geld en principes.

Daarbij hebben we het over Clarkson, die kerel neemt zichzelf al niet eens serieus. Dus kom op, Clarkson regelt 1.000 Kg steak voor de producer in kwestie, betaald een flinke schadevergoeding en er komt een speciale uitzending waarin Clarkson zijn excuses blijft aanbieden en dan mogen Hammond en May hem kapot lachen.

Daarbij ben ik wel benieuwd hoe het ECHT is gegaan. Er is bijzonder weinig context om een goede mening te vormen. Als dat in het nadeel van Clarkson was, had de BBC dat toch veel eerder naar buiten gebracht?
Ach,er zijn nog wel meer kandidaten te bedenken die bij Top Gear kunnen instappen (pun intended). Twee namen die me nu direct zo al te binnen schieten:
Chris Barrie
Mark Evans
@RRRobert: Ik heb beide presentatoren vrij hoog zitten (met name Mark), maar ik denk niet dat ze bij de dynamiek van Top Gear passen. Ik denk ook dat TG voor hun veel te oppervlakkig en ‘simpel’ is, en ze beide liever wat dieper in een onderwerp duiken.
@motoragent: Juist dat totale gebrek aan enige diepgang wat er de laatste seizoenen meer en meer is ingeslopen (of zeg maar gewoon: aan de kant geschoven), is wat mij de laatste jaren meer en meer stoorde aan de opzet van TG.

Trouwens, de naam Tim Shaw die je hieronder opperde, zou wat mij betreft ook een hele goeie zijn.
@RRRobert: Oh ne absoluut niet. Kijk wel eens naar Car SOS en hoewel het best een leuk programma is kan hij echt niet presenteren. Zou zeker niets voor top gear zijn.
@sketcher: Tim is in Engeland een aardig gerespecteerde presentator, en doet veel meer dan Car SOS. Ik vind juist dat hij heel duidelijk en enthousiast over komt, en toch af en toe lekker kortaf kan doen.

Richard Hammond is in andere programma’s (Brainiac en Science of stupid) ook tenenkrommend slecht, maar dat is juist zijn charme.
Enige maar dan ook de enige die het van JC kan overnemen en er mee weg kan komen…..Is ……Rowan Atkinson…
@norge: nee!
@bofkont: Onderbouwende reactie zeg…Anderen (hoe goed dan ook) worden alleen maar afgebrandt door het publiek.
@norge: Onderbouwing is niet nodig enkel JC is de juiste man.
@bofkont: Daar ben ik het mee eens…..Alleen de BBC niet…
@norge: Hey vriend :):):)
Gewoon nee. Doe dan maar lekker stoppen.
Programma zal nooit hetzelfde worden zonder Clarkson, zelfs niet wanneer May en Hammond er nog wel in blijven.
Wat gaan ze nu dan doen met de al opgenomen afleveringen?
@mrrallycross: Daarin wordt een projectie van JC gemonteerd die zich alleen maar netjes gedraagt en zijn handjes thuis houdt.
@berlinetta: ik denk dat die producer een vervelend ventje was en dondersgoed wist hoe hij JC kwaad kon krijgen
Hoorde het gerucht dat Kate Moss de nieuwe presentatrice wordt…
@aikon1694: In bikini?
@norge: Ziet er ook niet echt geweldig meer uit dat gratenpakhuis ;)
@aikon1694: Jodie Kidd!
Wat mij betreft zou Stephen Fry er beste tussen passen, ook al is hij misschien geen petrol head.
Maar eigenlijk hoop ik dat Hammond en May hun poot stijf houden en opstappen als Clarkson echt weg moet (wat ik nog maar moet zien gebeuren).
Gelukkig, Evans zou in z’n eentje dat hele programma verneuken. Zo.
Van mij hoeft Evans het ook niet te doen. Zal vast enorme passie hebben voor auto’s maar ik vind hem geen Top Gear materiaal. Ik zou het gewoon stoppen. TG zonder die 3 zal nooit diezelfde status halen denk ik. TG US en Australië vind ik ook vermakelijk maar haalt niet het niveau van TG UK als je het mij vraagt.
@e34m5touring: helemaal mee eens. Ik heb meerdere afleveringen van beiden gezien en met het origineel in het achterhoofd kwam maar één woord in me op: “kansloos”.
@m550d: Persoonlijk vind ik de roadtrips en cheap car challenges het leukst en die van TG US zijn ook erg leuk vind ik. Komt vooral omdat je daar leuke ouwe meuk hebt. De meesten vinden dat geloof ik juist minder leuk, wellicht dat het daarom niet overkomt. Vooral TG US doet veel van dat en minder roadtests. Dat moet je dan wel aanstaan natuurlijk. Hun eerste aflevering was een bootleg roadtrip, vooral de laatste challenge vind ik erg leuk. Meters air in een 70ties Caddy vind ik wel stijl!
@E34M5Touring: Klopt, ik vind de US variant net zo vermakelijk als het origineel. De scenery gedurende de roadtrips en de stuurmanskunsten van Tanner dragen daar zeker aan bij.
Eric Bana lijkt mij wel een goede… Petrolhead, kan aardig rijden en doet het goed voor de camera.. Nou alleen nog verstaanbaar praten…
top gear season 14 episode 1(part 4): http://youtu.be/2CTnAvv2W08
Chris Evans lijkt me eigenlijk wel een goede, ik mag die kerel wel. Ik heb alleen niet zo’n gevoel dat RH en JM daarmee instemmen.
Edo Brenner lijkt mij zeer geschikt.
Ik moet ineens aan Tim Shaw denken. Enthousiast, is geïnteresseerd in auto’s en techniek, en is niet vies van een beetje controverse op zijn tijd. Ik denk dat hij prima in het team zou passen.
Mooi iig geen Evans.
Ik zie alleen Rowan Atkinson of Vicki Butler-Henderson zitten als opvolger van JC, met behoud van May en Hammond. Anders moet de hele zwik om, en zal ik nooit meer kijken.
Ik zou niet eens meer willen werken voor zo’n organisatie. Zou het knap vinden als hij nog een seizoen zou willen doen
Mooie autocollectie heeft die knul wel. Wit is op zich een erg mooie kleur voor Ferrari’s, maar de 250 Lusso, 246 Dino, F40, 288 GTO en 275 GTB zijn toch mooier in het rood of geel.
Oja, TG zonder Jezza is geen TG…
Maar dan is er geen Top Gear meer onder het huidige format, omdat Hammond en May waarschijnlijk ook niet door willen gaan nu Clarkson vertrekt
Zonder clarckson is het gewoon inpakken voor topgear
Ze zeggen dat het contract van JC niet wordt verlengd. Kan dus zijn dat dit seizoen nog wordt afgemaakt en daarna zullen ze wel gaan bekijken hoe en wat…
En welke drie pipo`s krijgen we nu dan wel?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).