Foto’s: eerste opname Clarkson, Hammond en May

Auteur: , 28 Reacties

Hun nieuwe programma "The Grand Tour" is dus binnenkort EINDELIJK te zien!

Drie mannen aan tafel

Of het nog uitleg nodig heeft weten we niet zeker, maar we doen het toch maar even. Jeremy, Richard en James gaan voor een godsvermogen aan de slag bij Amazon. Ze gaan een beetje hetzelfde doen als voorheen, alleen niet meer vanuit een hangar studio in Engeland. Nee, de heren slaan hun tenten op de mooiste plaatsen van de wereld. En met tent bedoelen we dus echt een tent. De mannen gaan kamperen en wij mogen mee.
Nou moet je niet denken dat het een lullig tentje is, nee, het is een complete reizende studio die voor de eerste aflevering is neergestreken in Zuid-Afrika. En wel op een bergtop met een geweldig uitzicht.

In de tent

Wat de drie heren gaan doen, is niet helemaal bekend. Maar op de foto’s zien we in elk geval een Aston Martin DB11, een Rolls-Royce Dawn en een Dodge Challenger SRT Hellcat. Die hebben ze inmiddels al goed mishandeld op het circuit van Mugello, wat ongetwijfeld heel erg dikke beelden gaat opleveren. Veder zal het een boel van hetzelfde zijn, dus flauwe grappen, rijtests die eigenlijk nergens over gaan maar wel leuk zijn en vooral dure wagens.

Rijtestjes

Het mooiste aan zo’n tent is dat je die dus overal ter wereld kunt neerzetten. In elk geval gaat het circus nog naar Duitsland en naar Amerika. Nederland is een beetje een kleine markt, dus ga er maar gerust vanuit dat ze zich hier niet zullen laten zien.

Tentje

Amazon heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de eerste aflevering te zien is, maar gedacht wordt ergens in de herfst. En dan maar hopen dat de mensen zonder Amazon Prime ook gauw een plekje vinden waar ze kunnen kijken. (via telegraph.co.uk.)28 reacties

Prachtige ‘studio’, echt! Lekker ouderwets houten tafeltje, het geweldige kleed erbij die je op de tafels ziet liggen bij de oude café om de hoek. Ik mis alleen nog de glazen asbak op tafel die zo zwaar zijn dat je een ander er mee een hersenschudding kan gooien. Naast dat moet Hammond echt eens beginnen met het scheren, het baardje staat hem nog steeds niet.

Ik ben benieuwd naar de afleveringen, nu nog hopen dat we ze op de buis kunnen aanschouwen.
Dus nu werken ze voor de toeristen industrie ipv de film industrie ..
Icm de auto industrie dan natuurlijk ..
Ik heb er zin in! Ik weet dat veel van de grappen gescript zijn, maar ze weten de gescripte humor wel op een perfecte manier uit te voeren.
Mooi, kijk er nu al naar uit. Hamster in de Dodge, Jeremy in de RR en captain Slow in de Aston. Of miss toch Jeremy in de Aston?
@pinut187:

Ik denk dat ze wisselen van auto .. En het vervolgens helemaal niet met elkaar eens zijn ..
@lincoln: om er vervolgens een wedstrijd van te maken, met telkens dezelfde winnaar?
@autogedrocht:

Ja .. De best betalende fabrikant .. Euhhh winnaar bedoel ik natuurlijk ..
@pinut187: Jeremy in de Aston, Richard in de Dodge en James in de Rolls Royce. Op de twitter en facebookprofielen van de heren staan genoeg tweets, foto’s en filmpjes waar dat uit af te leiden is ;-)
@Edge: Richard wil dan ook een Amerikaan zijn. Vandaar zijn baardje denk ik…
@Edge: thanks, zit niet op Twitter en al een gelange tijd ook niet meer op Facebook, vandaar.
Wat mij betreft is de top al geweest. Laat ze opnemen in een ziekenhuis, inrichting of bejaardenhuis ..
@fiero: met een beetje geluk maaken ze een frisse start en stoppen ze met de gescripte rotzooi
@svdv: nou ja dat hoop ik, ze hadden het in zich, waarom overproduceren ? Ik maak ook tv en ik heb liever een eigen interpretatie van teksten van een redactie dan klakkeloos voordragen. Dit is pure luiheid van presentatoren en producers die aangeven wat er gezegd moet worden.
Ik heb er zin in.
Zouden die letters op de tent GT echt voor Grand Tour staan of zal het stiekum toch een sneer zijn naar Top Gear TG?
@munchy: Beide natuurlijk. Enerzijds is het gewoon de afkorting van The Grand Tour, anderzijds is het een steek onderwater richting de BBC doordat hun afkorting exact die van Top Gear maar dan andersom is.
@Edge: Heeft ook wel iets met SEO te maken. Veel nieuwe TV programma’s doen dat tegenwoordig, omdat de titel samen met de URL nog altijd krachtig is bij het indexeren.
@bassx: ah! Een kenner :-)
Heerlijk.. Doet me goed om ze zo aan die tafel te zien! Kan niet wachten..
Tsja. Naja. Het zal wel.

Eigenlijk. Eigenlijk moet Clarkson gewoon zijn columns en boekjes (heb er toevallig eentje; gewoon leuke pulp) blijven schrijven. James May moet vooral doorgaan met het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten gitaren (en dat op film zetten). En die andere, Richard. Vind hem hartstikke geknipt voor een laagdrempelig informatief jeugdprogramma.

Maar een overdadige reclameshow wat dit gaat worden? Ik laat het aan mij voorbij gaan.
@Rob: Hier geld het zelfde als bij Top Gear gold: ga nu eerst eens kijken voor je een oordeel velt.
@dracae:
Het lijkt mij toch vrij duidelijk dat het een „grootse” en „spectaculaire” show gaat worden? Ze willen echt niet onder doen voor het huidige Top Gear en het Top Gear dat ze zelf hebben gemaakt. Ik heb daar eigenlijk niet zo’n behoefte aan.

Net als ik niet het WK handbal ga kijken. Hoe spannend en spectaculair het misschien kan zijn, ik vind de sport niks an en ga er dus ook niet naar kijken.
Bij TG 3.0 ging ik zitten en verwachtte dat het zou falen. Het kon eigenlijk alleen maar tegenvallen na alle laconieke berichten rondom TG en toch viel het mij 100% mee. Verwachtte een slechtere show dan de eerst amateuristische TG 2.0. Wanneer je Evans weg dacht was de show best goed. Bij GT gaat het precies andersom, misschien wordt GT toch de grootste tegenvaller van de twee omdat de verwachtingen te hoog zijn.
Ben benieuwd waar niet Amazon leden dit kunnen gaan zien.
@kvgorp: internet.
Mag wat kosten om die auto’s naar Zuid Afrika te verschepen…
@horza: 6 miljoen per aflevering, no issue
Schiet ooooooppppp ik wil zieeeen!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).