Nieuwe opnamelocaties The Grand Tour bekendgemaakt

Auteur: , 26 Reacties

Ja leuk dat Zuid-Afrika, maar komen ze ook naar Nederland?

The Grand Tour

Nee. Voor zover bekend nog niet. We wisten dat de eerste aflevering in Zuid-Afrika opgenomen gaat worden en nu heeft Amazon drie nieuwe locaties bekendgemaakt. Het gaat hier om Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten. In welke steden de live opnames gemaakt gaan worden is nog onduidelijk. Amazon licht zo nu en dan een tipje van de sluier. Naar verwachting worden nieuwe steden/landen in verloop van tijd bekend gemaakt. Fingers crossed dat het trio dus naar Nederland komt. Wij maken immers ook gewoon toffe auto’s.

Wat kunnen we verwachten?
Via de sociale kanalen geven de drie presentatoren af en toe wat prijs. Zo was al bekend dat er een duotest tussen de Focus RS en de Mustang zou komen. Eerder deze week deelde Clarkson een pica op Facebook van een bijzondere trio-test: De Aston Martin DB11 vs een Rolls-Royce Dawn vs een Dodge Challenger Hellcat in Italië. Tevens kunnen we leuke dingen verwachten met een overheerlijke Aston Martin Vulcan. Daarnaast zien we een springende hamster en een enthousiaste May bij een triotest tussen de Alfa 4C Spider, een Zenos E10 S en een Mazda MX-5, dat zich af gaat spelen in Marokko.

Qua content ziet het er in elk geval puik uit. Nu maar hopen dat de boel niet té geforceerd wordt. The Grand Tour komt dit najaar naar Amazon Prime. (via The Guardian)

Combo

Hammond

Fotocredit: Clarkson, The Grand Tour26 reacties

-edit: ah, een e10 S. U heeft gelijk!-
Schiet nou eens op met de uitzending. Dan kan ik eindelijk weer naar top gear….. euh the grand tour kijken
Ik kan niet wachten.
Al is het alleen maar om te weten hoe we dat te zien kunnen krijgen…
Ik weet niet, op een of andere manier mis ik James May. Zoals hij daar staat in zijn bloemetjesoverhemd, handjes in de zakken met zijn nonchalante kapsel. Enorm sympathieke gozer vind ik dat. Kan ook erg prettig presenteren, heeft een fijne stem om naar te luisteren en kan heel vaak grappig uit de hoek komen.
@viezefreddyw: ja. Scripting werkt gewoon. Van Game of Thrones, het 8 uur Journaal tot Top Gear. Als er goed geacteerd wordt trap je er elke keer weer in.
@mashell: Dan maar gescripte zooi, wat maakt mij dat ook uit joh. Vind James gewoon een prima vent, gescript of niet. Ook zijn overige programma’s zijn prima kijkvoer.
@mashell: boeit dat dat t scripted is. Zolang ik zelf kan genieten van t programma. Ben geen reviewer oid.
@viezefreddyw: dan heb ik hier op en top James May voor je! https://youtu.be/giZgEI626Kw

Echt heerlijk hoe hij dat presenteert
Ze hebben ook nog de hypercartest hebben opgenomen met de LaFerrari, P1 en 918.
@dberkwood: ik zie dat je nu twee zinnen door elkaar haalt misschien even nalezen handig?
@gitaarknul: Dat is misschien wel een goed idee :) Excusé
Ik ben zo bang dat het gaat tegenvallen….
@dutchdriftking: Maak je niet druk. Komt goed.
Amazon heeft trouwens ook bekendgemaakt dat ze met een oplossing gaan komen voor landen waar Amazon Prime niet beschikbaar is, zodat iedereen gewoon van The Grand Tour kan genieten.
@Edge: Nou? :)
@jaccovdzaag: waarschijnlijk kan je een download voor een heel seizoen kopen voor 20 dollar… in de amazon store… ik wacht wel een paar dagen totdat ie op piratebay, kickass, popcorn, streetfire, watchvideos ofzo staat. (dat zijn trouwens de beste bronnen om alles te kijken.)
@gwnbmw: kortom: Kodi met Exodus addon :)))
@vonklausenburg: Helemaal juist zo doe ik dat ook, onbeperkt aanbod!!
Echt heerlijk zo lang het nog mag duren.
@jaccovdzaag: Amazon heeft er nog niks concreets over gezegd, behalve dat ze met een oplossing komen. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat ze de concurrentie met Netflix aan gaan en Amazon Prime Video gewoon als losse dienst (o.a.) hier in Nederland gaan aanbieden. De video pass die @gwnbmw noemt is ook een optie, en eventueel zou Amazon nog in zee kunnen gaan met lokale streamingdiensten die niet Netflix heten. Denk aan Videoland.
@Edge: ik ben best wel een fan aan het worden van die derde partij aanbieders, maar zou wel graag zien dat er eens een beetje een prijsoorlog zou ontstaan.
@pomoek: de entertainment industrie, doe doorgaans alleen in monopolische distributie van hun content.
@Edge: Piratebay?
Ik vraag me af hoevaak ze per ongeluk “Top Gear” zullen zeggen ipv The Grand Tour”. De eerste opnames zullen wel wat takes hebben gekost. Ben wel erg nieuwsgierig en benieuwd naar het filmwereld, dat was gewoon fantastisch bij Top Gear.
filmwereld moet filmwerk zijn.
Het ziet er nu al geweldig uit! Ik kan niet wachten op de eerste aflevering die hopelijk een beetje als vanouds wordt..
Waarvoor zouden die gasten überhaupt naar NL komen? Dit is geen autoland, de wegen zijn oersaai , valt weinig spectaculairs te filmen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).