Colombiaanse voetbalfans trappen een BMW Z4 aan puin

Auteur: , 25 Reacties

Arme Z4. Ten prooi gevallen aan een groep overenthousiaste testosterondragers die het niet eens waren met de keuze van de BMW-rijder om door een drukke menigte te rijden.

Colombiaanse voetbalfans trappen een BMW Z4 aan puin

Colombia behaalde afgelopen zaterdag een keurige 2-0 overwinning op het tandeloze Uruguay. Een feestje dat tot in de late uurtjes werd gevierd in Queens, New York. (Wijk met een hoge Colombianendichtheid.) Totdat er te midden van het feestgedruis een Z4 opdoemt die door een volgepakte straat probeert te rijden.

Niet heel slim om te doen, is wat we op basis van dit filmpje -en verder geen enkel bewijsmateriaal- zeggen. We weten niet wat er aan vooraf is gegaan, maar wat we zien is dat de Z4 met de neus een aantal keer feestende Colombia-supporters aantikt. Gevolgd door trappen en meppen tegen de auto, waarna de achterruit sneuvelt en iemand over de auto loopt. Daarna wordt het er niet veel beter op.

We zijn benieuwd of de politie-agenten die even verderop staan iets hebben kunnen uithalen. Check de beelden op Autojunk.nl.

UPDATE: er is meer duidelijkheid over de situatie. De Z4-bestuurder reed een afgesloten gebied in en heeft 12 mensen geraakt. Volgens de politie had hij ook te veel gedronken. De man is daarom ingesloten voor verhoor. Er raakte niemand gewond.25 reacties

Waarschijnlijk een waarschuwing voor de Duitsers, mochten ze de halve finale tegen Columbia spelen dan blijft er weinig van de Duitsers over..
Wauw wat een slimme mensen
@2cool4school:
Tja, hou een Colombiaan iets wits voor zijn neus en hij gaat helemaal los..
Waarschijnlijk ook zijn school niet afgemaakt.
@tupperware: ik denk niet dat ‘school wel of niet afmaken’ er iets mee te maken heeft, aangezien een hoop mensen met ‘hoge’ functies coke snuiven.. Maar goed, dat wist jij vast ook wel maar je probeerde een leuk grapje over mijn nickname te maken.. Nou komt ie dan: ha ha
Die lui moeten zelf eens een paar klappen krijgen, kan hier echt woedend om worden. Je blijft met je poten van iemand anders zijn spullen af.
@workhardplayhard:
Ga het die doorgesnoven mafkezen even vertellen..
@workhardplayhard: Ik lees nu dat hij dronken was, dat veranderd de zaak natuurlijk. Hoewel het nog steeds idioot is dat ze zomaar op die auto in trappen.
-=edit: in het Nederlands graag=-
Het is misschien niet de juiste manier, maar om dit wangedrag af te leren had hij hem van mij in de achteruit mogen zetten! Vaak vallen er dan alleen ook gewonden die wel puur aan het genieten waren van de overwinning. Een plusje voor de BMW-rijder die in deze situatie zo rustig bleef, waarschijnlijk had ik de verkeerde beslissing genomen…
@twansmeenk: “rustig” onder invloed van?

“Police officials confirmed that the driver, Jose Jiminez, was arrested around 6:50 p.m. on charges of reckless endangerment and driving while intoxicated. Jiminez had gone around barriers that were set up to cordon off the street from traffic. He hit at least 12 pedestrians with his car. None of them were injured seriously.”
http://www.metro.us/newyork/news/local/2014/07/01/wrong-turn-drunk-driver-leads-violent-colombia-soccer-fans/
@stephanotis: Ah dat geeft meer duidelijkheid over de gehele situatie.

Dan moeten ze als nog de betreffende Z4 met rust laten, vind ik althans.
Andermans spullen slopen is nooit de oplossing in mijn ogen.

Uhm en nee, ik ben niet onder invloed van iets, whaha.
Puur de irritatie dat mensen zich africhten op auto’s van anderen,
sommige mensen moeten keihard werken om een leuke auto te kunnen kopen en dan bewerken ze hem op deze manier (zie je ook in andere situaties, waar de bestuurder verder geen verkeerde dingen heeft gedaan.)
Ik doel dan op van die mensen die een buurt lopen te teisteren met het in de brand zetten van auto’s, spiegels er af trappen of het bekrassen van auto’s. Vandaar mijn irritatie…

Maar inderdaad in deze situatie had ik mijn reactie misschien anders moeten omschrijven, de gedachten blijven echter wel hetzelfde.
Tja voetbal voor en door retards, meer bewijs dan dit is niet nodig ;)
Colombiaanse BMW-fans trappen stadion aan puin. Dat zou wat zijn.
@rotarypowah: Nice touch!
Ik mag hopen dat Seat flink betaalt met al die reclames.

On topic: Het is ook niet heel praktisch om er door heen te willen rijden… maar de reactie is natuurlijk volkomen absurd. En mensen zich maar afvragen waarom voetbal fans een negatief imago hebben…
Je daagt de bestuurder gewoon uit om gas te geven, gelukkig is hij zo wijs om dat niet te doen.
Massahysterie. Steeds onbegrijpelijk…
@Esprit_de_Flandre: Stel je voor: een dronken Z4-bestuurder omzeilt de wegafzetting in een voor een Colombiaans voetbalfeestje afgesloten straat, en heeft op het moment dat de video aangezet wordt al meerdere mensen aangereden…
@stephanotis: Dan nog is dit niet de juiste manier om de Z4 te verwijderen. Voor hetzelfde geld duwt ie hard op de gas en zitten er nog eens 10 mensen onder…
Vol in zn achteruit en daarna vooruit
Voetbalfans kunnen hun agressie kwijt en Z4 wordt er alleen maar mooier op, ik zeg win-win situatie!
Als het Colombianen waren, trapten ze de BMW dan niet aan poeier?
Gewoon gas geven en allemaal doodrijden, stelletje debielen.
@mrbadaboem: volgens mij ben jij hier de debiel. Als je net zo autorijdt als dat je leest, ben je zelf ook een gevaar op de weg….
castreren allemaal
Haha, met je dronken harses door een afgesloten gebied rijden vol Colombiaanse voetbalgekkies…, en ik maar denken dat ik slechte ideeën uitvoer als ik een borreltje op heb….
Beste man zal een flinke kater hebben; auto aan gruzelementen, wakker worden in een politiecel en waarschijnlijk een boete waar je nog beroerder van wordt ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).