Passende straf: politieauto’s wassen

Auteur: , 41 Reacties

Een stel jongens, die vorige week werden gefilmd terwijl ze op een politieauto stonden te dansen, hebben een passende straf gekregen.

Politieauto wassen is passende straf

De heren moesten namelijk, naast het betalen van een boete voor baldadigheid (het boetebedrag moet bepaald worden door de Officier van Justitie), gisteren ook opdraven op bureau Vlaardingen. Daar mochten ze politieauto’s wassen. Onder de minachtende blikken van agenten autootjes poetsen in de kou, wij vinden het een prima represaille.

De politieauto liep verder geen schade op bij het incident. Een groot geluk voor de daders, die gefilmd werden en op basis van de beelden konden worden aangehouden. De agenten die bij de politieauto hoorden waren ten tijde van het dansje bezig met een (uiteindelijk geslaagde) reanimatie.

De politieauto’s in Vlaardingen waren nog nooit zo schoon! Nu maar hopen dat je auto wassen in Vlaardingen gewoon op straat mag, want in sommige gemeenten is dat ook verboden…41 reacties

Juist! Zo moet het. Plus een enkeltje naar bureau halt
Het zou pas de ultieme puber straf zijn geweest met die capuchons af, dat en viral op utub zetten.
Toch vraag ik mij af of dit echt indruk gaat maken op de bad(th)-guys.

Een 12 maanden in een 1 of ander opvoed bootcamp lijkt mij zowel voor hun zelf als voor de maatschappij een beter oplossing.

Dit geldt in mijn optiek net zo goed, in zekere zin, voor de opvoeders.
@falcon:

Niet doorschieten he, er was gelukkig geen schade en op deze manier weten ze dat ze er gewoon niet mee wegkomen !

Volgende is dat we winkeldieven ter plekke gaan lynchen !

En uit mijn jeugd waren de jongetjes met Moeders die volop ” Maar dat zou mijn zoontje nooooit doen ” juist de moeders wiens kinderen zich het meest misdroegen eenmaal op straat !

En van de kinderen die ooit een steen door een ruit bij me thuis gooiden, was de enige jongen die een excuus brief schreef een allochtone jongen, de ouders van de kinderen die van die gristelijke gut-menchen zijn, heb ik never nooit iets van gehoord !
@desjonnies:
helaas zijn zoontjes vrijwel allemaal kleine prinsjes die nooit iets gedaan kunnen hebben in de muzelmannen kultuur.
@super: Wat praat jij nou weer voor politieke onzin; houd je racistisch onzin lekker voor je PVV-forum, niet AB ! DeSjonnies zei toch duidelijk dat juist die ene allochtoon de meest fatsoenlijk opgevoedde was, dus waarom jij hier ongegeneerd je prive agenda meent te moeten etaleren en er weer offtopic geloof bij moet halen is me volledig onduidelijk.
@dawwg: waar heb jij het nou weer over? Hij zegt op een sarcastische manier dat al die kinderen volgens hun moeders prinsjes zijn die nooit iets verkeerd doen.
@falcon: 12 maanden bootcamp levert de maatschappij hoge kosten op. Dit is een miniem vergrijp, daar past een minieme straf bij. Het is goed zo.
@mashell: problemen bij de wortel aanpakken. Mompelt iets met zachte heelmeesters en stinkende wonden.
@xiran: Moppelt iets over verhoudingen totaal zoek en ‘verhuis dan lekker naar Iran als je van strenge straffen houd’, zullen we zien hoe goed dat je dat bevalt ….
@dawwg: ik heb niks gezegd over strenger straffen.
@mashell: mensen niet straffen omdat het geld kost.. wat een redenatie
als je niet straft zal er ook niet geleerd worden, i.e. kost het uiteindelijk nog veel meer
@lekkaah: Maar dat is helemaal niet wat hij beredeneert; nooit het verschil tussen miniem en niet geleerd of gewoon een slechte lezer ?
@falcon:Ik vind het beter voor de maatschappij dat gasten zoals jij niet in de positie staan om straffen uit te delen. Erg overdreven als je het mij vraagt.
@falcon: isoleercel
En straks komt er weer een artikel: agenten die kinderen auto lieten wassen moeten op de blaren zitten……….. Ik vind het een perfecte straf overigens!
Prima !
En dan lekker hard boenen zodat er veel krassen op komen…laat ze lekker het onkruid weghalen
Ik vind het een goed besluit!
Hoofddoek op en poetsen ..
Prima, nu nog filmen die gastjes en met naam en toenaam online zetten. Dan blijft het hun nog wel even achtervolgen! Dan leren ze er iig echt van mi.
@cpp1: dat is wel heel cru. Wordt denk ik heel moeilijk om dan nog aan werk te komen
Mooie straf! Alleen aan het gebrek aan enthousiasme te zien zijn het geen echte detaillers, dat is dan weer een beetje jammer..
Met de capouchonnetjes over het hoofd. Ik had ze die auto’s in hun onderbroekje laten wassen. *mompelt iets over schaamtecultuur*
Naar mijn mening een passende straf voor zo een kwajongensstreek. Dit is tenminste echt een voorbeeld van ‘de vrije westerse wereld’ waar men zonder geweld dingen passend kan oplossen.

De reacties van sommige reaguurders hier vorige week waren zo primitief en geweldadig, alsof ze van geweld prediken houden ofzo.
@msfiorentina: idd. Mensen roepen maar wat zonder erbij na te denken.
@msfiorentina: mee eens, dit is zo passend dat je bijna gaat denken dat het allemaal een hoax is.
@msfiorentina: ik ben voor herinvoering van de schandpaal! Gewoon midden op het plein in het dorp, met een mand met rotte tomaten en een bordje erbij wat de persoon heeft misdaan. :)
Dat is leuk, mijn voorstel word nog uitgevoerd ook!
Hahah! Ik vind het een goeie straf. Laat het een waarschuwing zijn voor ze.
Ik vind het zeer grove belediging van ambtenaar in functie. De middelvinger kon niet veel groter mi. Incl minachting andermans en publieke eigendommen. En wij komen als samenleving met een emmer en een spons (wedden, zelfs die zijn ze gebracht…). zucht.
2x bestraft worden voor hetzelfde feit?? Volgens mij mocht dat toch niet
En de helden durven nu opeens niet meer zichtbaar in beeld.
Bang dat mama het ziet, jongens?
sowieso nog niks geleerd dus, gezien die capuchonnetjes
2x bestraft worden voor hetzelfde feit, Dat mocht toch niet? (Alcoholslot gebeuren)
@johanhummer9: 2x vervolgd en berecht worden mag niet (ne bis in idem). Volgens mij is hier sprake van een door de politie opgelegde strafbeschikking, dat kunnen natuurlijk meerdere sancties (boete + autowassen) naast elkaar zijn.
Niet alleen wassen maar ook in de was zetten… hehehe
Komt er nou binnenkort een claim van de lokale wasstraat wegens misgelopen inkomsten?
Nu als ik zo’n straf kreeg zou ik de wagen poestsen dat de stickers ervanaf waren.
Nou, ik zou niet willen dat iemand anders mijn auto wast, ook al is het goed bedoeld.
Wel de capuchon afdoen graag!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).