De Aventador Roadster van Afrojack is klaar

Auteur: , 63 Reacties

Zijn dichte Aventador is old news, op de Superveloce moet hij nog even wachten, dus hoe kom je de zomer beter door dan met een Aventador Roadster?

De Aventador Roadster van Afrojack is klaar

Zoals we laatst op zijn Insta konden vernemen heeft Aventajack, pardon: Afrojack weer een nieuwe Lambo geritseld. Een supercar die traditiegetrouw eerst langs een bekende wrapper in Bergschenhoek moest, om daar te worden voorzien van een verse vinyl coating. Dit keer is gekozen voor een zilveren kleur, met een zwarte rand aan de onderzijde, onderbroken door een rode pinstripe. Classy as f#ck. In ieder geval classier dan zijn hommage aan Bee movie.

Of Afrojack de Aventador Roadster meezeult in de Gumball 3000-rally weten we nog niet. We kregen door dat zijn Ferrari 458, Audi RS6 en Rolls-Royce Drophead Coupé binnenkort ook weer nieuwe wraps krijgen. Foto van de Afrotador Roadster HIER in het groot.

Resumerend: de 6,5 liter V12 in de Lambo, gekoppeld aan een ISR 7-bak, levert 700 pk, 0-100 gaat in 3,0 seconden, en de topsnelheid ligt op een allesverzengende 350 km/u. Het klapdak bestaat uit 2 delen en past in de bagageruimte voorin.63 reacties

Komovinyl?

Bij het zien van de kleur dacht ik, daar mag wel wat plakplastic op….
Van een creatieve geest had ik iets gedurfders verwacht.
@jrk68: als ‘ie er dan zo nodig plastic overheen moet hebben dan zou ik voor donkerblauw met zilveren velgen gaan. Het is niet dat een aventador een felle kleur nodig heeft om op te vallen.
@jrk68: Wat zou je verwachten van een @ziekegeest?
Ziet er goed uit!
Gaaf maar “classy as f#ck” zou ik het niet willen noemen. Het blijft een Aventador. Z’n matgroene RS6 kwam ik laatst tegen in het dorp, die was toch wel heel dik.
@str8six: woon je toevallig in Hoofddorp
@kapitein187: was hij laatst met zijn rs6 in Hoofddorp?
@kapitein187: nee Doorn
@str8six: same here ;-) onlangs bij de Albert Heyn met RS6 en Ferrari F12 op groene platen
Jammer, die 2 verschillende kleuren
Ik vind het eigenlijk best mooi, er is duidelijk over nagedacht. Een stuk beter dan de zoveelste mat- of chroomgewrapte supercar.
Hmm… Classy en grijs in dezelfde zin… Kan dat wel?

Euhm nee
@toyotafortuner: een grijze Sean Connery in een grijze Aston Martin DB5…
@gtwillem:
Daar houdt het dan ook wel zo’n beetje op.
@toyotafortuner: astons zoals @gtwillem zegt. Andere auto’s ook wel, ik vind de 5 serie in sophistograu met briljanteffect erg chique bijvoorbeeld.
@ettie: of de rook zilvere kleur van audi. Is ook erg mooi.
@rolov: wij hebben een e61 gehad in 2008 tot 2010 in een vergelijkbare kleur, de eerste 2 maanden was het mooi maar we waren er erg snel op afgekeken. Ik zou zelf niet snel voor een grijze auto gaan, eerder donkerblauw of bij uitzondering zilvergrijs.
Leuk. Maar ergens niet meer dan dat. Afrojack zal vast een top DJ zijn (weet niets van DJ’s, als je wat wilt weten over gitaristen, drummers en bassisten: vraag maar raak).

Maar ondanks de specs kan ik niet bijzonder onder de indruk zijn. De manier waarop is net zo belangrijk. Daar kan een wrap niets aan veranderen.

En als je de Gumball wilt winnen: neem een 330d op lullige wieltjes. Harder dan 200-250 moet je niet willen door verkeer en met zo’n diesel sta je minder vaak te tanken. Je wint hem gewoon.

Als Afrojack met een Muira SV, Countach LP400 of Diablo SE30 Jota aan de start verschijnt ben ik fan. Van zijn rijden. Want ik heb op aanraden van een collega zijn laatste album gekocht en die was zeldzaam slecht…
@gtwillem: maar gumball is een rally, geen race.
@quattromeister: maakt toch niet uit? Winnen = winnen.
@quattromeister: dan nog. 200-220 cruisen met een uitschieter naar 250 met minder tanken scheelt enorm. Ik heb het met het laatste ski weekend meegemaakt. Mijn pa en ik en in een A8 3 liter diesel (Abt tuning tot 272pk). Zijn collega in een MTM getunede RS6-R vertrokken op hetzelfde moment (ik moet de foto’s nog even uploaden op AutpJunk). Wij waren 48 minuten eerder in Arnhem. De RS6 moest 4x tanken, wij slechts 1 keer… (Al dat extra vermogen zorgt inderdaad voor meer snelheid, maar ook voor veel vaker tanken…)
@gtwillem: dan ontgaat je het doel van de Gumball een beetje….
@sleurs: kan zijn. Maar ik wil winnen. Het feesten naast gewrapte supercars zouden mij een zorg zijn….
@gtwillem: House, dance, electro, carnaval, etc. (allemaal hetzelfde gezeik) is altijd slecht imo. Het is een beetje muzikant willen zijn, maar niet kunnen. Gewoon goeie ouwe 50’s blues, 60’s psychedelic rock, 70’s punk, 80’s new wave en 90’s grunge. Vervlogen tijden helaas.
@kapiteinaudi: soms kan ik Dance wel waarderen. Uren lang in de auto, dan is sommige lounge (Supperclub, Cafe Del Mar) en dance (Ferry Corsten, Tiësto) wel lekker. Denk je. En dan zet je Let It Bleed van de Stones aan en dan weet je weer hoe het heurt ;-)
@kapiteinaudi: den luischteraar bepaald! Als niemand z’n plaatjes zou kopen of naar de clubs zou gaan voor zijn muziek, was t niet zo makkelijk auto’s kopen voor AfroJack.
@gtwillem: de gumball gaat om de feesten en de autos. Winnen Is een bijzaak.
@rolov: ik zou graag willen winnen. Feesten is bijzaak…
@gtwillem: Als je wil winnen en niet wil feesten, moet je niet aan de Gumball mee doen Willem. Snap je toch ook wel ;)
@gtwillem: de 24 uur van de nurburgring Is morgen. Kan je als je zo nodig wilt winnen beter daarvoor in schrijven ;)
@rolov: heb ik al gedaan. Ik heb mij ingeschreven onder mijn alias: Sabine Schmitz.
@gtwillem: er is een kans dat ik nog ga morgen dus ik zal op je letten.
@rolov: word dit ook nog ergens uitgezonden? Via internet of tv?
@gieltj: misschien internet. Maar op tv alleen Lemans.
@gtwillem: ik heb toch liever niet dat de beste man in een van die auto’s stapt, gezien zijn schadeverleden…
@gtwillem: als je niets van DJ’s weet, hoe kan je dan zijn plaat beoordelen?
@freezzr: Iedereen weet dat EDM kutmuziek voor simpele zielen is.
@berlinetta: dank je
@freezzr:
Omdat je helemaal geen “verstand” van “muziek” hoeft te hebben om voor jezelf te beoordelen of een bepaalde plaat goed vind of niet. Dat heet smaak, je hebt goede smaak, slechte smaak en wansmaak.
Ik vind het een best ventje, hij mag van mij gewoon lekker gek doen met ziin eerlijk verdiende centen maar zijn “muziek” valt bij mij ook onder het kopje wansmaak.
@jrk68: er is niet echt een criteria wanneer iets goed of slecht is. Is inderdaad een kwestie van smaak ;) maar hij zal iets goed doen als je ziet waar ‘ie in rolt… (heb geen verstand van zijn muziek)
Heerlijk!! dat zwart met grijs-zilver en die rode pinstripe staat hem goed
Isr-7 bak, wat moet ik daarbij denken? Is zoiets hetzelfde als een s-tronic bak van audi of een dsg bak van vw? Of vraag ik nu hele rare dingen..
@sr20det: Het is een flipper bak met een enkele koppeling, in tegenstelling tot s-tronic of dsg die beide een dubbele koppeling hebben.
@tunefuldjmike: dubbele koppeling schakelt veel sneller toch of denk ik dat verkeerd? Ik weet wel dat als je rustiger rijd dat hij soepeler schakelt
@ronaldddvos:
Yep, Yep en Yep. Echter zo’n Aventador is geen leasekneus dus hebben ze voor deze weg gekozen om hem een beetje rouw te laten lijken.
@sr20det: waar de afkorting voor staat heb ik FF niet paraat maar het is een geautomatiseerde versnellingsbak met enkele koppeling.
Super mooie auto trouwens!
Ik vind deze toch het mooist in de originele blauw/grijs metallic kleur.
afrojack wrapt jullie allemaal de moeder…….
Spiegels zijn verkeerd om gewrapt!
Afrojack

Min 1
Niet mijn smaak maar dat geld ook voor de muziek
BAM! Rijbewijs kwijt in 3 seconden!
Is dit allemaal short lease of gewoon deals met PON zodat ze weer verkocht worden als ex BN er auto met de kop eraf?
“Het klapdak bestaat uit 2 delen en past in de bagageruimte voorin.” Hét bewijs dat je niet meer met een echte Italiaan op stap bent… ;)
Staat hem goed!
Tot mijn grote schrik moet ik toegeven dat ik hem toch wel echt mooi vind.
Ik vind t wel wat hebben, alleen die schuine rode streep achter t achterwiel vind ik raar geplaatst en aan de voorkant midden op de fiffusor ook
Ik vind de Aventador een mooie auto en dit is goed gelukt. Hij kan het hebben.
Ik vind The Godfather de beste film en de muziek maakt hem nog completer nog beter heerlijk gewoon.

https://www.youtube.com/watch?v=F9vA7L8H4nc

Voor de degenen die hem niet kennen, maar deze klassieker hoor je te kennen ;)
Volgens mij vind hij de Mc Laren 675 LT heel erg mooi en daar een Aventador kopie van gemaakt.
Fijn voor hem. Waarom koopt ie niet gewoon in een keer de kleur die die hebben wil
zo’n Aventador is toch wel mijn absolute droomauto… en dan in deze kleuren, wat een prachtige auto!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).