Afrojack zet z’n Lamborghini Aventador te koop

Auteur: , 31 Reacties

Het scheurijzer van de dj staat nog op Nederlands kenteken ook. Ein-de-lijk.

Op NL-kenteken en te koop: de Aventador van Afrojack

Vorig jaar april nam de plaatmans uit Spijkenisse z’n bloedjesnelle LP700-4 nog breed lachend én cool poserend in ontvangst en kreeg hij een driftcursus, waarna hij hem op Duitse platen zette en ‘m matzwart stickerde. Krap een jaar later staat hij in de showroom van Carvalley in Elsloo. Voor €385.000 is dit afdankertje, rokerspakket incluis, van jou.

Nick -zoals Afrojack eigenlijk heet- zette binnen een jaar 13.050 kilometer op de teller van de exoot. Knap, want zo vaak is hij niet in Nederland. De wereldster heeft een rijke supercargeschiedenis. Hij heeft een R8 gehad, bezit een RS6 Avant en crashte zijn 458 Italia. Dat liedjes spelen legt de Rotterdammert bepaald geen windeieren. Zo blijkt.

En ja. Hij staat op gele platen. Sinds kort hoor, een kentekencheck leert ons dat deze Italiaan met carbon motordeksel sinds 5 februari -juist, gisteren- het Nederlands staatsburgerschap geniet. No more belastingontduiken dus voor de toekomstige eigenaar.

In de korte tijd dat deze ex van Afrojack, die goed gebruik maakt van zijn rijbewijs, fier met zijn NL-platen rolde, werd hij vandaag direct gespot door midibike en geüpt op Afrojunk.

Kopen/windowshoppen doe je hier.

Met dank aan de tips van Jarno en Stefan.31 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Krijg je er dan nieuwe stereo installatie bij?
Welke snul koopt een rokers auto?
@toroloco: ik, laatste plek waar ik op mijn gemak een peuk kan paffen en droog zit.
@toroloco: Ik weet niet of dit een rokersauto is. Er zit een rokerspakket op ja maar dat zit er op de meeste audi’s al op en als een niet- rokers uitvoering wilt hoef je niets bij te betalen maar dan heb je geen aansteker in de 12V plug maar een sierdopje en in plaats van een kleine uitneembare asbak heb je een groten aflegvakje.

Dus dat er een rokersuitvoering op zit wil niet perse zeggen dat erin gepaft is (ik houd mij afzijdig van de discussie of roken in de auto goed is of niet)
Ik wordt een beetje moe van al die somber gewrapte aventadors… waarom niet oranje/geel/rood/blauw met “witte” velgen, ipv dat zwarte. Een gele lambo, met “witte” velgen. Weinig auto verslaat dat!
@smotsholle: Daar staat het,koop het en leef je uit.
“No more belastingontduiken dus voor de toekomstige eigenaar.”. Waarom niet? Exporteren en BPM terugvorderen is zo weer gedaan.
Hoeveel afschrijving zou afrosnack nou hebben op dit paardje?
@maurits123: als ie hem verkoopt voor 385 ongeveer +- 40000 denk ik
@sls63amg: hij heeft hem verkocht aan carvalley, en die moeten natuurlijk ook nog een beetje winst maken. ik gok dat hij iets van 325000 heeft ontvangen.
@thomcarspotter: ja iets in die richting maar niet zo weinig. 30% afschrijving in een jaar en een beetje winst voor carvalley is geen ton. Nieuwprijs 425000.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
De afgetrapte auto van afrojas. Nee bedankt. Als ik dat geld had kocht ik wel iets nieuws.
Iemand stuurde gister foto’s door van deze auto bij het tankstation, maar stond er niet bij stil dat het die van Afrojack was.
@Lucb: Er rijd ook nog een andere matzwarte Aventador rond in Nederland. Ook met zwarte velgen (Lekker origineel). Hier is een filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=J_PkOfAnKUQ
Een hele dikke auto .that is.
utr1984 via Android app
Bizar dat ze hem op kenteken zetten. Lekker leeg laten en evt. exporteren. Voor een nieuwe NLse koper gewoon platen aanvragen. .
@utr1984: Het kenteken is waarschijnlijk wel aangemeld maar als handelaar hoeven ze pas bij verkoop bpm af te tikken. Op nl kenteken verkoopt beter in Nederland….,
Nu al?

Zat er laatst nog in!
@carmiggelt: Nick had deze auto samen met iemand anders en daarom heeft hij “zoveel” kilometers.
Net het bedrijf gebeld of ik wat foto’s er van mocht komen maken. Dit was helaas niet toegestaan.
Toch vreemd dat Nick in een auto met Duits kenteken en NL rijbewijs heeft kunnen rijden. Mijn vriendin woont in DE en was bij mij op bezoek en ik ging even boodschappen doen met haar auto en werd dus aangehouden!! Mocht ik dus met NL rijbewijs niet in een DE kenteken auto rijden behalve als het een huurauto betreft! Kreeg gelukkig een waarschuwing en of ik het in het vervolg niet meer wilde doen. Agenten kunnen dus toch netjes zijn!
@demoder: Met een beetje pech zagen ze het als belastingontduiking en kon je even de rest-BPM aftikken :D
@demoder: dat is gewoon de procedure. Dat krijg je nog schriftelijk bevestigd. Wordt je dan nog eens betrapt in een auto op buitenlands kenteken mag je bpm aftikken plus 100% boete….
Tegenwoordig kan je een ruime, geschikt voor 5 personen + 4 samsonite koffers, RS6 al tot 700pk tunen met een laptopje dus waarom zou je dan een onhandige auto nemen waar je maar met 2 man in kan?
@civicfk3: Het geluid, de rijeigenschappen, het lagere gewicht, heel belangrijk: het uiterlijk, het merklogo’tje voorop etc.
@civicfk3: Das niet moeilijk.. Hmmz waarom zou ik een onpraktische supercar kopen? Voor de SWAG

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).