De BMW 2 Serie komt tot leven in een 3D-model

Auteur: , 31 Reacties

Onderdeel van BMW's nieuwe namenstrategie is dat alle tweedeurs/coupévarianten een even getal krijgen. Ooit hadden we de 8 Serie, daarna de 6 Serie, sinds een paar weken de 4 Serie, en binnenkort een 2 Serie. Een model dat we nu wat beter kunnen bekijken.

De 2 Serie (F22) werd onlangs gesignaleerd in de vorm van een M235i, het minderdeurige broertje van de M135i, met dezelfde 3.0 zescilinder die 320 pk en 450 Nm levert. Die beelden waren duidelijk genoeg voor Humster3D om er een 3D-model van te maken. Het ziet eruit alsof het een mwah-auto is die je kan selecteren in een verouderde racegame. Zeker met dat jaren tachtig-pornodeuntje eronder. Maar het is een handige manier om het model van alle kanten te kunnen bekijken.

De onthulling van de BMW 2 Serie is op de Autoshow van Los Angeles en men verwacht hem in maart 2014 bij de dealer. Het motorenpallet zal gaandeweg grotendeel gelijk worden getrokken met de 1 Serie (denk aan 220d’s, 218i’s en 225i’s). De top zal worden gevormd door de M235i en M235i xDrive, die het pad naar een M2 moeten vrijmaken.31 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Eerste photoshop van het artikel ziet er niet uit, foto’s uit de gallery een stuk beter, vrouwtje zit al weer te glijen, tja ze komt uit een BMW nest he die wil niks anders.
@cocksdriveaudi:
Tenzij de zon schijnt, dan ben je telkens de 900 cabrio kwijt….
Dat wordt dus een 2xxCi voor vrouwlief om de boulevard van HvH onveilig te maken.
@cocksdriveaudi: Dat is geen photoshop :’)
kill it with fire!!!
@AMV8Bart: Origineel + je voor jou, Nope!
@cocksdriveaudi: jammer ik had graag een plusje gehad. geil ik op!
Stukken mooier dan de 1-serie, maar nog steeds een lelijk varkentje.
Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden. Aan de ene kant vind ik het een gedrocht, aan de andere kant; Mja.. lastige auto!
Doet me een beetje denken aan een 4 Serie na een kop-staartbotsing.
3D model van een speelgoedauto versie van de BMW 2 serie. Heel knap, maar waarom?
lijkt wel heel erg op de BMW 1M alleen deze achterkant is véééééél saaier.
Ziet er een stuk beter uit dan de 1 serie! Lijkt me toch een heerlijk gooi en smijt waggie
Snap niet waarom ze niet gewoon bij de 1,3,5,6 en 7 serie’s blijven, wat is daar mis mee? Je kan er toch gewoon 3 serie coupe van maken, zoals ze dat al deden. Vind die nieuwe strategie echt raar.
@fastandsmall: kan jij mij dan uitleggen wat de 6 serie daar dan tussen te zoeken heeft en waarom het geen 5 serie coupé is.
@dmk94: Ja, dat verzin ik ook niet. Waarschijnlijk wilde BMW de 6 apart zetten omdat het toch meer een sportauto dan een sportieve 5 is, ofzoiets.
@fastandsmall:
Nee tuurlijk niet, je kunt er meer geld voor vragen als je het een andere naam geeft. Neem de M635csi en e28 m5, aandrijflijn gelijk. De M635csi had een kalere uitrusting dan de M5 en kostte toch 20000 Mark meer, desondanks zijn er veel meer M635csi’s verkocht dan M5’en
@fastandsmall: Wat is er raar aan die nieuwe strategie? Op elke kleuterschool wordt geleerd te tellen van 1,2,3,4,5,6,7. Het rijkelijk laat dat de managers bij BMW dat nu ook leren ;)
Als ze deze voorkant nou is op de 1serie zetten
Op de spypics ziet het er toch best goed uit.
Ik hoop dat dat 3D-model er toch goed naast zit. Doe mij dan toch nog maar die lekkere ‘oude’ BMW 1M, wat een bak zeg…
dit is nog altijd geen garantie van hoe hij er in het echt gaat uitzien
Ik vindt de auto op spy shots die er tot nu toe zijn veel mooier. Ik denk dat deze auto in het echt mooier is dan op de plaatjes.
Hopelijk hebben ze het goed mis bij die achterkant, die makers van dat 3D ding
Hou toch op met die meuk.
Een ‘dikke bmw’….. letterlijk
Dat 3D model is belachelijk. vraag me af waar het op gebaseerd is.. ik neem aan niet op die foto’s (waarop gewoon al een prachtige BMW te zien is die er totaal anders uit ziet als dit mormel.)
Waaauw jullie zijn er laat mee…
Die moet je echt tomaatrood verven om toch maar even op te vallen; is dit een nieuwe wagen? Déja vu. Hoe saai en conservatief Beiers kan je nog meer zijn ?
-edit: nutteloze bijdrage-
een lelijke achterkant en een mooie voorkant.
Geen koplamp naar grill design ? Zoals de nieuwe X5 & 4 series ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).