De eerste Fast & Furious stamt uit 1924

Auteur: , 12 Reacties

Vraag een gemiddelde filmliefhebber uit welk jaar de eerste Fast and the Furious-film stamt, en hij zal zeggen: 2001. Wrong. Reeds 90 jaar geleden werd het biscoopgaande volk getrakteerd op een Fast & Furious, geproduceerd door Jack White bovendien.

Ondergetekende kwam de informatie tegen op de onvolprezen IMCDB, doe er verder mee wat je wilt. In de korte film schijnt ook nog een heuse blackface voor te komen, destijds vond men dat natuurlijk doodnormaal. Maar 90 jaar geleden was het op sommige plekken ook doodnormaal om homo’s vanwege hun geaardheid op te knopen, tijden veranderen.

Oh lawdy!

In de screenshots zien we onder andere een 1920 Ford Model T, 1922 Model T, een Indian Scout motorfiets en een 1918 Packard Twin Six. In 1954 verscheen er overigens ook een F&F, vol met klassiekers uit die tijd, foto’s daarvan vind je HIER.12 reacties

Ik weet niet of er nog meer mensen last van hebben, maar de app werkt bij mij sinds vanmorgen niet meer. Als ik erop klik komt er een wit scherm en blijft daarop staan.
@lamm7191: hier geen last van. (iPhone)
@lamm7191: Herstart je telefoon eens.. Mocht je een iPhone hebben dan de thuis- en powerknop allebei tegelijk indrukken en wachten tot het scherm zwart wordt.
@lamm7191: Gebeurt vaker. Bij mij vooral wanneer ik op 4G zit. Same shit met de apparata app. Gewoon kopie, met zelfde problemen.
Als hij werkt, werkt hij wel super ..

Zat je toevallig op 4G?
2 Slow 2 Sedate
In 1925 kwam de vervolgfilm: 2 Slow 2 Serious.
Toen al spatbordverbreders en multispaaks wielen. Tuning is van alle dagen.
Een film van 90 jaar geleden die geproduceerd werd door een man die pas in 1975 geboren werd?
@larsdeijsbeer: only in India..
Iedereen weet dat Jack White een timelord is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).