Een nacht in Jenson Buttons ex kost je $13.000

Auteur: , 27 Reacties

De gigantische tourbus van ruim 46 vierkante meter was ooit het huis weg van thuis voor Jenson Button. Wie wil ervaren hoe het is om in zo'n luxe hotel op wielen de nacht door te brengen, moet wel even diep in de zakken graaien.

De eerste motorhome die meer dan een miljoen dollar koste werd gebouwd door het Amerikaanse Newell. Na Jacques Villeneuve heeft Button nog redelijk lang gebruik gemaakt van de motorhome. Tussen 2003 en 2011 ging de wagen mee over de hele wereld, en was erbij toen Button de wereldtitel in 2009 op zijn naam zette.

Met zo’n mooi met de hand gebouwd paleis op wielen moet iets bijzonders worden gedaan. Toen ‘Icon’ werd ingeruild voor een jonger exemplaar, belande de bus in handen van Andrew Morris. Hij transformeerde het voertuig in een hotel met zeven sterren.

Wie genoeg betaalt kan een dagje ervaren hoe het is om te leven als een F1-coureur. Je wordt ontvangen met champagne en lekkere hapjes bereid door een chef met Michelin ster. Een compleet leger aan bedienden staat klaar om al je wensen in vervulling te laten gaan; van het aanzetten van de 42 inch plasma TV en het aanzetten van de vergulde douche tot het roepen van de limousine of helikopter.

Button zelf gaat het nieuwe seizoen rijden met “twee kleine eendjes”. Hoewel het hilarisch zou zijn om hem te zien kamperen met een 2CV, slaat deze uitspraak op zijn startnummer. Net als bij de Moto GP mogen de F1-coureurs hun eigen nummer kiezen. Nummer 22 heeft een speciale betekenis voor Button omdat deze cijfers op de Brawn GP wagen prijkten waarmee hij in 2009 het kampioenschap won.27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
lol, spiegel boven het bed.
@NiNja: Boom shakalaka
@NiNja: dat zie je heel veel in zuid Amerika… Daar hebben ze natuurlijk ook genoeg te showen :-) haha
Kolere, die bus bestaat uit meer vierkante meter dan mijn huisje.. mja die van mij is wel wat goedkoper uiteraard. Ziet er wel heel chic uit!
Vies kleurtje, maar leuk optrekje voor om op reis te gaan, grote voordeel is dat je altijd je eigen vertrouwde huisje ter beschikking is, lijkt me beter dan altijd maar weer een of ander hotel kamer.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@lowrider46: Ohja.
“Toen ‘Icon’ werd ingeruild voor een jonger exemplaar, belande de bus in handen van Andrew Morris.” Belande = belandde uiteraard.
En ik maar lezen ; een nacht met zijn ex..
@rob68: Je was niet de enige die dat las..

http://www.formula1fancast.com/wp-content/uploads/2012/10/Louise-Griffiths1-199x300.jpg
@baasbas: Van mij mag er wel iets meer vlees aan, dit meisje is maar een skrielkipje als je het mij vraagt! Een buikje van een vrouw hoort zacht te zijn en geen buik waar je je kop lelijk aan kan bezeren door die strak getrainde buikspieren.. enfin, smaken verschillen natuurlijk!
@baap: Die is niet winterklaar nee..
@baap: Voor mij is ze wel twee weken ruzie waard..
@rob68: Haha lol..
@baap: Buikspieren OK. Graten die door het vel heen prikken omdat ze zwaar ondervoed is, niet OK.
@rob68: daar zouden meer mensen 13k voor neerleggen dan voor een nacht in die gepimpte camper. :)
@rob68: ‘In’ haar lijkt me toch ook geen probleem?
Wow dat is groot
Ahu.. stijlvol…
Super mooi. Maar de kleuren op de bus mwah denk toch mooi normaal zwart ofzo
Het moet je smaak zijn…
Aan het interieur te zien, hebben ze dezelfde stylist ingehuurd als Frans Bauer.
Vindt de bus meer geschikt als rijdend bordeel,sorry.
Moet je bij een verblijf op wielen automatisch deze kamperstijl kiezen of zo? Met panterprintjes, gouden kranen en wit leer?

En wat een kletskoek over een ‘hotel met zeven sterren’. Het classificatiesysteem gaat helemaal niet tot zeven sterren. Een hotel met zeven sterren bestaat niet. Nou ja, je kunt als eigenaar natuurlijk van alles roepen. Ik kan ook een hotel beginnen en zeggen dat het 12 sterren-niveau is. – er is vast wel iemand die het gelooft.
@k-man: wooww jij bent wel echt verzuurd hè. Het is ook geen 7 sterren maar bedoeld er mee dat het overdreven mooi is.
Wat een ouwe meuk zeg.. Beetje jaren 80 allemaal..
Geef mij z’n ex maar, met een paar kilootjes meer..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).