De ex van Jon Olsson is wéér aan een Nederlander verkocht

Auteur: , 62 Reacties

We weten nog hoe het met de vorige dikke special van de freestyle skiër afliep?

De ex van Jon Olsson is wéér aan een Nederlander verkocht

Voor wie het zich niet meer voor de geest kan halen, of wie niet bij de Autoblog Audi RS6 DTM memorial McDrive-meeting was: de tot in het extreme getunede Audi RS6 van Olsson werd opgepikt door Auto Leitner. Niet veel later werd de auto tijdens opnames met pistolen en al onder de neus van eigenaar Douwe Leitner vandaan gejat. Nog iets minder veel later werd de RS6 uitgebrand teruggevonden. Game over voor de Audi RS6 DTM.

De Audi is dus verkoold, tijd voor een nieuwe Olsson-special die naar Nederland wordt verscheept! Het gaat om de Lamborghini Huracán van de skiër die kort geleden te koop werd gezet. Olsson vroeg een fijne 250.000 euro voor het apparaat met skibox én slechts 3.800 km op de teller. Alles bij elkaar zou de bouw zo’n 350K hebben gekost, dus het is beslist een mooie deal.

Onze Limburgse vrienden van Hoefnagels vonden dat kennelijk ook. De dealer heeft zojuist bevestigd dat zij de nieuwe eigenaren van de Lambo zijn geworden! We hopen van harte dat deze ex-Olsson het wat langer uithoudt, bovendien zien we die uitnodiging voor een rijtest graag tegemoet.

UPDATE 1: Dit is al de DERDE ex-Olsson auto die in Nederlandse handen is (geweest)! Er rijdt namelijk ook een witte Murciélago rond in Nederland, voorzien van een smaakvolle DMC bodykit en fikse velgen. Plaatjes check je op autojunk.nl.

UPDATE 2: eigenaar Roel Hoefnagels poseert op Instagram voor z’n nieuwe Lambo.

UPDATE 3: het nieuwe project van Olsson zie je HIER!

Roel Hoefnagels62 reacties

Lijkt mij best lastig te verkopen zo’n ding
@huracan: doe mij maar een normale ?
@huracan: lijkt me wel meevallen, kneitergaaf ding…
@huracan: Waarom lastig? Wrap gaat er zo af en de skibox ook, heb een super snelle lambo
@carspotterdeluxe: volgens mij heeft deze ook geen katalysators meer dus hoogstwaarschijnlijk niet door de apk te krijgen door een te hoog co. En vast nog wel meer dingen die oom agent in nl niet leuk vind.
@raceface: tijdelijk ff een cat er onder en klaar.. doe ik ook elk jaar bij mijn auto’s, denkt toch niet dat ik cat’s onder mn auto heb? kost power XD
@huracan: Voordeel is dat je met dit soort handel niet beperkt bent tot de Nederlandse markt. Misschien hangt er volgende week wel een of andere Rus aan de telefoon die hem meteen koopt.
@huracan: was voor leitner ook geen probleem…
@huracan: Inderdaad, een gescript jat verhaal, in de fik laten steken en het verzekeringsbedrag daarna opstrijken werkt beter bij zulke items!
@huracan: ik zou deze zo kopen als ik het geld had……waarschijnlijk nog redelijk waarde vast itt standaard Huracan’s. Als je ziet hoe snel de ex. autos van bekende voetballers over de toonbank gaan, dan zal dit ook geen probleem zijn.
@huracan: geen zorgen hij zal vast in de fik worden gezet
@huracan: mij ook, kan niet anders dat ie voor reclamedoeleinden wordt gebruikt, misschien een leuke schoot in Nederlands hoofdstad… Oh wait
!Bazen!
*bovendien zien we die uitnodiging voor een rijtest graag tegemoet.*
Alweer goeie reclame voor hoefnagels
@flatsix010: Hangt er helemaal vanaf hoe lang ze het ding heel houden
@flatsix010: ik vraag mij hoe die jonge gozer dat doet. Heeft hij bij de bank een ziek grote lening aangevraagd om al die dure auto’s te kopen? Of is het pappa’s geld? Ik weet dat hij uit een vermogende familie komt. Of leent hij de meeste auto’s van de kopers totdat ze verkocht zijn?

Wat betreft deze Huracan. Hij had die auto net. Waarom ga je €350k investeren (bovenop de waarde van de auto?) om de auto vervolgens paar duizend km later te verkopen? Zijn de motoraanpassingen slecht uitgevoerd, waardoor de auto nu al niet helemaal lekker rijdt?
@e550: Die jongen verdient zijn geld zelf.
@e550: Marketing opbrengsten. Die jongen is een bron van aandacht. Aandacht is handig als je zooi wilt slijten, zo krijgt ie behoorlijk centen als ie zn marketint powr deelt. Et voila
@e550: ik denk niet dat hij zelf zo gek veel verdiend. Op z’n auto zit ook bestickering van Leo Vegas, een of ander fout online casino. Mijn idee is dat zijn sponsoren deze auto’s voor een groot deel financieren om op te blijven vallen.
@e550: even voor de duidelijkheid: ik heb over R. Hoefnagels
Waarom zo weinig r mee rijden
@theyoungsaablover: die is te druk met heel erg hard van bergen af te glijden..
Maar, mag je daar net als bij louwman ook gwn foto’s maken?
@gtrlove: ik heb van mijn neefje begrepen van niet, die was daar onlangs. Stellen ze niet op prijs ivm veiligheidsoverwegingen
@pexers: valt wel mee. Ben er vaker binnen geweest om te kijken en om wat fotootjes te maken van de LaFerrari die er toen stond.
@pexers: levensgevaarlijk die carspotters inderdaad.
@nvn1993: nou als ze met zijn allen achter de auto’s aan rennen wel idd
Je zou denken dat ie z’n wagens niet meer in NL zou verkopen na wat er met de RS6 gebeurde.
@deef: Dat was een incident. En hij zal het vast jammer hebben gevonden dat de RS6 is afgebrand, maar hij had z’n geld allang ontvangen dus wakker liggen zal die niet gedaan hebben.
@Robbert01: ja das waar
@deef: paar maanden terug heeft ie zn Murcielago nog aan een Nederlander verkocht ; )
@deef: iedereen weet dat de Audi bende RSen steelt en toch worden ze nog verkocht. Dat is pas vreemd.
Wat gaaf voor Hoefnagels! Ze hebben daar écht zo veel speciaals gehad, en nu dit! Tof tof! Maar eens een bezoekje brengen ;-)
Zo’n gepersonaliseerde bolide kan je toch niet meer doorverkopen.. het is volledig naar smaak van Jon samengesteld.
Duur uithangbordje/reclame lijkt me.
@misterdrogba: wrap kan er zo vanaf, net zoals de skinox
Dan heeft hij nu €240500 over om zijn Honda Vamos te pimpen!
De auto van seb delanney is volgensmij ook verkocht aan een nederlander.
@jurdespotter: Volgens mij ook, hij gaat hem in ieder geval inruilen bij van der Kooij in Houten.
@daveyb078: Die staat inderdaad te koop bij Van de Kooi. Ze hebben er daar ook duidelijk bij gezet dat ie van Seb Delanney is geweest. Ze vragen er 37k voor :)
@daveyb078: sterker nog; Seb was samen met Rainier van Van der Kooi naar de Lotus fabriek om die nieuwe Lotus Exige 380 te ontwerpen en bestellen.
@jurdespotter: Is dat dat blonde irritante mannetje die elke video begint met GOOD MOR–NING! en er altijd uitziet alsof hij moe is?
@estoque: is dat niet FouseyTube?
@e550: Ik heb werkelijk geen idee.
9/10 “Youtubers” die autogerelateerd zijn, zijn niet interessant en werken alleen omdat hun jonge publiek onverzadigbaar is.
@estoque: Ik vind het altijd zo vreemd dat mensen, in dit geval jij, zich blijkbaar irriteren aan iemand die nooit op je scherm verschijnt als jij dat niet wil. Kijken is een keuze, net als ’s morgens een fles azijn aan je muil zetten. Just saying..
@nielskoster: Ik snap je reactie hoor en ik ben het eigenlijk met je eens. Het is in mijn ogen gewoon zonde dat kanalen als: “JR-Garage”, “Mo Vlogs” en “Salamondrin” zoveel bekijks trekken, dag na dag.

Ze kunnen 1 kunstje, worden daarmee relatief groot voor een automotive youtube kanaal, en herhalen dat tot in den treure. Om nog maar te zwijgen hoe nep sommige dingen zijn.

Nu moet ik wel even vermelden dat qua productie het team van Salamondrin dermate hoger ligt dan de andere 2 kanalen die ik noem, en dat zijn show “Bangin Gears” ook nog wel leuk was. Alleen zijn z’n huidige video’s echt dramatisch. Ze brengen een auto weg, gaan naar een andere auto kijken en gaan eten. Klaar!

JR Garage: maakt allemaal video’s onder het zelfde format. I bought my first ferrari, AT 17 YEARS, I take my classmates for a spin in the ferrari, AT 18!. etc. Allemaal inspiratieloze filmpjes die voldoende traffic genereren om er van te kunnen bestaan. Dat is ook knap wel te verstaan, maar qua content gewoon ronduit inspiratieloos. (om nog maar te zwijgen over zijn video waarin hij uitlegt hoe hij zijn geld verdient heeft). Ik doe het hem niet na en respect voor het feit dat zij het wel doen.

Het is eigenlijk een hele trend op Youtube. Clickbait in combinatie met een afwijkende thumbnail en een video van een paar seconden over de 10 minuten.

En die trend is nou eenmaal heel populair onder het youtube publiek, waarvan ik voornamelijk denk dat het jongens zijn in de leeftijdscategorie tot 18 jaar, die de R34 als droomauto hebben, omdat daar online zoveel over gehyped wordt.

Ik lijk mij er heel druk om te maken, maar dat valt wel mee hoor :D
@estoque: Of je blokkeert ze gewoon? Dan ben je meteen van het hele gejank af.
@estoque: dat klopt helemaal
Tussen de Audi RS6 en deze Huracán in is er nog een auto van hem verkocht aan een Nederlander, het gaat hierbij om een Lamborghini Murciélago. Volgens mij is deze ook wel eens gespot in Rotterdam.
@daveyb078: klopt! Die wordt ook behoorlijk gebruikt, zie er vaak foto’s van voorbij komen.
@daveyb078: Je hebt gelijk! Wellicht al gezien, maar we hebben het artikel een update gegeven.
Rijtestje lijkt me inderdaad erg leuk!
Ik voel een AB Huracan rijtestje opkomen
@allesmetturbo: ik weet niet of dat nog gaat. Hoefnagels is op dit moment namelijk niet meer de eigenaar van de Huracan…
Hebben ze de overvallers die de RS6 hebben gejat ooit opgepakt?
@polpol33: die acteurs bedoel je ?
Hoezo heeft Roel geen mobiel aan zijn oor? Die gozer is echt altijd aan de telefoon :-P
@ghost: zijn batterij was op..
@pinut187: haha had gekund maar besefte mij later dat daarmee waarschijnlijk de foto is genomen! :-P
Deze zal de Nederlander wel op kenteken krijgen met in tegenstelling van de RS6. De RS6 kon niet op NL kenteken komen door de aanpassingen van de buitenkant en zo had de eigenaar een kat in de zak gekocht. Het zal jullie ook niet verbazen dat RS6 niet echt gestolen was…
Leuk. Hoop dat we hem veel gaan terugzien
@MauritsH zojuist is de ex van olsson (murcielago) gecrasht op de Hofplein in Rotterdam.
@xypds: idd, zie

Peperdure Lamborghini crasht in Rotterdam

http://www.telegraaf.nl/e/27519432

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).