De nieuwe Giulia QV in donkerblauw, incl. helmbabes

Auteur: , 45 Reacties

De Alfa Romeo Giulia heeft eindelijk voet op Amerikaanse bodem gezet. Naast de rode die we al tot vervelens toe zagen toont Alfa in Los Angeles ook een blauwe QV-unit. Staat hem goed?

Hi

Alles wat tot nu toe bekend is over de Giulia hebben we de afgelopen maanden al uitvoerig beschreven, dus we laten hier de foto’s spreken. Op de Amerikaanse beursstand worden de twee QV’s vergezeld door een drietal bevallige dames, gekleed in grijze jumpsuits en met retrohelmen op hun eierpan. Whatever floats your boat…

Nieuwe foto’s en video!

Daarnaast schoot Alfa ter gelegenheid van de Amerikaanse beursintroductie vna zijn zelfbenoemde Ringkanon een lading nieuwe plaatjes van de Giulia QV, zodat we ons karige archief van 6 foto’s konden uitbreiden met een flinke bups nieuwe platen. Check ze in de gallery!

Hmm, carbon pizzabodems

Ook werd de eerste video met rijbeelden die niet enorm opgeklopt zijn met snelle montage en revvende motoren geschoten, die vind je hier.
45 reacties

Blauw vind ik sowieso al een topkleur voor vele wagens.
En hier staat ie ook heel goed op de Alfa!
@Dimglor: Stiekem vind ik hem in het rood dan weer mooier.

Hoe vaker ik hem zie. Hoe hebberige ik wordt.

Het enige dat Alfa nu fout kan doen is te lang wachten met het naar de markt brengen van deze QV.
Hoe vaker ik ‘m zie hoe minder ik ‘m vindt. Met name die enorme lompe zwarte roosters aan de onderzijde van het front beginnen me te storen.
@pomoek: ik heb juist het tegenovergestelde. Hoe vaker ik hem zie, hoe mooier ik hem vind. Ieder zijn ding natuurlijk
@pomoek: had je niet moeten zeggen…. Nu mij ook
@pomoek: What has been seen cannot be unseen…
@pomoek: In het begin vond ik em geweldig, maar nu is die eerste liefde al afgezwakt.
Voornamelijk de koplampen die op de een of andere manier niet kloppen met de body. Net alsof ze er niet helemaal goed inzitten.

Ook die hoge kont met dat spoilertje die in een (in mijn ogen) erg vreemde hoek staat, ik weet het niet.

Hij is niet zo “vloeiend” als dat ie had moeten zijn, hij is te bumpy en er zitten te veel schoonheids foutjes in, waar ik me ernstig aan zou storen. Daarnaast was het interieur in de concept/renders veel mooier afgewerkt als de blauwe die nu op de beurs staat, die doet me een beetje te plastic aan.
@OverSoft: yup, ik heb precies hetzelfde. Denk dat ik hem in levende lijve en als “normale” versie moet zien om echt een mening te kunnen vormen. Denk alleen dat het allemaal veels te lang duurt en zelfs bij de echte fans hun enthousiasme alweer tanende is. Jammer.
@pomoek: dit is typisch zo’n wagen die je alleen in het echt volledig kunt beoordelen.
Ik vind hem nu al heerlijk.
Helmbabes? Sorry hoor maar bij zo’n autos hoeven van mij geen babes te staan.
@p0wn3d: omdat de auto zelf inmiddels meer uitgemolken is dan de filmreeks Police Academy mag er best wat afleiding bij.
God I want one so bad
Bij de ‘premium’ merken zie je al dat die grote hard-plastig vormen verdwijnen rond om het dashboard.
Maar goed, vrijwel het hele ontwerp van de QV lijkt wel 2008; dus die grote plastic-dingen om je tellers, kan er ook nog wel bij.

Ben geïnteresseerd in t blok, maar de rest doet me niks.
Een paar maanden geleden stond op de IAA in Frankfurt ook al een blauwe, rode, zwarte en grijze Giulia. Daarvan hebben er her ook genoeg foto’s gestaan, dus zo nieuw is deze blauwe kleur niet.

Maar het is wel de kleur die ik zou kiezen, na een rode 147 en 159 en nu een rood metallic 159 is het wel eens tijd voor een andere kleur. Ooit een metaal blauwe 156 gehad en dat was ook een fraaie kleur.
Fijner om naar te kijken dan n M3, benieuwd of ie ook net zolang heel blijft als een M3
Ik blijf de 156 en de 147 van Alfa Romeo nog steeds geweldige auto’s vinden, en vooruit de 145 en de 146 vond ik ook erg leuk. Dat waren echt qua uitstraling Ferrari’s voor de gewone man. Ik mocht rond 00 een auto van de zaak uitzoeken, en rond die tijd kwam ook de 147 uit. Ik vond het een geweldige auto en sloeg stijl achterover van de schappelijke prijs, de basisuitrusting en zelfs de bouwkwaliteit van de auto. Een paar jaar een heerlijke reisgenoot aan gehad.

Bij de 159 is Alfa het naar mijn idee kwijt geraakt. De Giuilietta is geen goede auto en te duur, en deze Giulia loopt voor zover ik het kan zien gewoon achter de Duitse premium merken aan. Er zit niets innovatiefs in het design nog in de techniek.
Lekker hoor, blijft een heerlijke wagen.
Op de dames na interesseert me dit niet heel veel…ik wil de station zien. Schiet eens op AR!
Hebben!!
Wauw, dat lelijke en goedkope interieur!
@bsxc2: Wel een mooi stuur overigens, doordat ie zo “open” s kun je goed zien wat bij andere merken verborgen is achter het dichtgewerkte stuur. Dan toch iets positiefs dus.
Jammer van dat enorme beeldscherm, jammer dat het ding gewoon niets des Alfa Romeo’s uitstraalt zoals de metertjes in het midden, een must voor een Alfa Sedan.
Al zijn voorgangers hadden dit en ik weet dat de tijd doorgaat en modern we leven in 2015 en zo voort we leven niet meer in 1975 snap ik maar juist daarom !!!!!!

Maar omdat we in 2015 leven, Koreanen in staat zijn om een perfect modern up-to-date product neer te zetten, juist een merk als KIA probeert onderscheidend te zijn door eenzelfde grille te monteren op alle types, een Opel keigoed rijdt, een Franse auto niet meer roest, een Duitse auto goed remt, ik bedoel, alle merken liggen zo ontzettend dicht bij elkaar qua rij-eigenschappen, dat het me juist rete-belangrijk lijkt om je auto’s een bepaalde pedigree, herkenbaarheid en merk onderscheidende zaken mee te geven.

Het zijn juist de kleine dingen die het doen, die het doen, die grote Alfa grille is an sich al onderscheidend, maar daar heb je niets aan als je erin zit.

En dat, dat begrijpen ze daar in München gewoon uch keer beter !

Ik vrees dat ik door zal moeten blijven kachelen in mijn 159 tot ik 163 jaar ben !
Want dit gaat hem ook weer NIET worden !
@desjonnies: De 159 is nooit een topper geweest, enkel een dik aangeklede in TI trim kan mij nog wel bekoren, maar de 156 heeft veel meer magie.
Dat pronken met een niche-model word een beetje jammer.
Laat nou eens een lease-grijze zien met normale bumper partijen, dan weten we wat we werkelijk krijgen.

Ik ben nog steeds van mening dat dit niet zo’n verkoop topper wordt als de 156.
@awesome:
Wat een gehuil weer, onze Duitse vrienden doen het niet anders.
Audi gooit ook geen foto’s de wereld in van een A4 met 15″ wieltjes.

Maar nu het over Alfa gaat rollen de kinders moord en brand schreeuwend over elkaar heen.

Get a life en gooi die vooringenomenheid aan de kant, de wereld is dan zoveel mooier.
@spiderabarth: nee, Audi stuurt geen foto’s van 16inch…. Maar je kunt er in elk geval gewoon een auto bestellen. Kan dat bij Alfa nog? Of wordt dit hun 9-5?
@spiderabarth: wat een gelul in de ruimte joh!
Audi levert auto’s in ieder geval uit.
Deze gaat al maanden alle shows af, maar er rijdt er nog niet 1 rond.
Dat heeft niets met Alfa zelf te maken, maar de marketeers er achter.
Ik begin mijn interesse ook wel te verliezen in deze auto. Kom nou maar eens met de normale versies op de proppen.
@berlinetta: alsof ze zich schamen voor de reguliere versies, het begint er wel op te lijken.

‘Jongens, word dit geen ontzettende anti-climax als we deze laten zien??’
Ze moeten nog wel de uitlaten er recht onder zetten. Ik vond dat bij de California en dat Lexus ding ook al spuuglelijk.
Er is een tijd geweest dat Alfa het begreep :

http://i103.photobucket.com/albums/m152/Futse/Alfa%20Romeo%20Giulia/Giulia006.jpg
@desjonnies: alleen is dat de markt niet meer. Iedereen is de charme er uit aan het halen. Omdat de veel mensen liever een saaie Audi hebben met een blauwe oliewolk uit de uitlaat. Want….ze rijden Audi.
Ga je niet mee met het saaie zakelijke uiterlijk dan overleef je het niet meer.
Porno op wielen! Heerlijke auto….
Xenon anno 2016 ( of zelf 2017) kan echt niet meer…
@audirijder: tja als je dat belangrijk vindt…en hoe snel internet verbinding is, allemaal zaken die niets met autorijden te maken hebben, dan is hier geen markt voor.
Maar waarom zitten er op een Audi eigenlijk geen richting aanwijzers, of is dat een hele dure optie die de gemiddelde audi rijder niet aanvinkt?
Schitterende auto, in welke kleur dan ook! Maar helaas super slechte fotos van de beurs…
Ik wou dat Designteam achterkant wat meer had gecommuniceerd met Designteem voorkant.
Mooie foto’s! Ik zit mu alleen nog een beetje te wachten op een paar mooie interieur fotos. Iets in de richting van een smaakvolle kleuren combinatie ofzo waar het leer mooi in voren komt ipv van al donkere zooi die ze tot op heden hebben laten zien. Waar zijn de italiaans stikseltjes?!
Ik wil em!!!
Volgens mij had ik deze al op de IAA gezien. Op zich best een mooie auto, maar hij mist wat charme die vorige Alfa generatie wel had. De tijden van de 147/156/166/GTV/GT liggen helaas al weer achter ons, sindsdien is het hard achteruit gegaan met de modellenpolitiek.

Ze schermen nu wel heel lang met de zelfde auto, zelfs nu ik mijn leasetermijn met een jaar heb verlengd, gaat de gewone Giulia te laat komen, voor mij, ben ik bang. Laten we hopen dat het een wederopstanding wordt van een eens trots merk (zoals de Peugeot 205 en Porsche Boxster) en niet de ondergang (MG X-Power SV en Saab 9-5).
Kan nog niet echt wennen aan die opzichtige neus. Doe maar ‘gewoon’ n M3/4…
Waarom moet dit nou weer op zijn Alfa’s gaan. Je presenteert een geweldige auto met 500miljoenmiljard pk. Nu zijn we een half jaar later en zijn we nog steeds op het zelfde punt waar je de auto presenteert, en er is nog steeds geen uitzicht op de “normale” versies waar je het echte geld aan moet verdienen”.
De outfits floaten mijn boat best wel…doet me een beetje denken aan de gekke outfits die de chica’s op plaatjes naast concepts uit de 70’s en 80’s vaak rockten.
Kan niet wachten op jullie filmpje hiervan Autoblog. Maak er gauw een , echt een goed geslaagde Alfa !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).