Gallery: de talloze Lambo’s van een private investor

Auteur: , 22 Reacties

Kris Singh is private investor. En daar is hij blijkbaar heel goed in, want hij kan zich flink wat mooie speeltjes veroorloven.

De steenrijke ondernemer is de veertig nog niet eens al even gepasseerd en eigenaar van een aantal Lamborghini’s. Ken je dat filmpje nog waarin een gloednieuwe Lamborghini Veneno met groene pinstriping aan een klant werd afgeleverd? Meneer Singh is die klant. Hij legde miljoenen neer voor Lambo’s extreme/bizarre hypercar.

Maar hij heeft meer. Wat dacht je van een Aventador 50 Anniversario Roadster in de speciale kleur Verde Singh. Inderdaad, deze badboy heeft zelfs zijn eigen kleur. Een niet te missen knallend kleurtje groen, dat de Aventador heel erg lekker staat. Daarnaast steelt Singh ook graag de show in een Aventador LP700-4 in lekkere grijs-zwart-rood-tinten. Precies dezelfde als nu bij Louwman in de showroom staat.

Als klap op de vuurpijl zien we een diepzwarte Lamborghini Murcielago LP-670 SV vaak terugkomen in de timeline van de ondernemer. Een type Lamborghini waar onze eigen Wouter ook speciale herinneringen aan koestert. Of en hoeveel Lambo’s de man nog meer in zijn garage heeft, durven we niet te zeggen.

Meneer is de beroerdste niet en is zeer actief op Instagram om al zijn volgers op de hoogte te houden van wat hij allemaal uitspookt met zijn heerlijke supercarcollectie. Je zou het patsen kunnen noemen, maar ach. Blijft lekker om naar te kijken.

Met dank aan Leandro voor de tip!22 reacties

Prachtige Instagram filters hoor.
Die heeft als kind hoogst waarschijnlijk te weinig Hotwheels speelgoedautootjes gehad. Zouden deze Lambo’s ook van kleur veranderen als je er warm water over giet?
De Murciélago SV blijft toch de mooiste van het stel.
@str8six: Boh jah!! Wat een machtig apparaat. Ik stond een keer in de pit op spa en daar reed een oranje exemplaar rond. Hij kwam over start/finish, maakte de scherpe bocht naar rechts en vervolgens het dal in richting eau rouge. Het geluid dat uit die 12 cilinder naar boven kwam was echt fenomenaal! Genieten ten top.
Een achteruitkijkcamera maakt nog betere kwaliteit beelden dan wat hij hier oplevert..
Wauw wat een haat!
Ik gun het hem van harte, hij is een echte Lamborghini liefhebber. Zijn kinderen zijn ook naar Lambo’s vernoemd. Miura en Supe(rleggera)
@larsyboy1997: Hoezo haat? Die plaatjes zijn toch van een bedroevende kwaliteit? Of mag dat niet gezegd worden? Ik zou graag dat Verde Singh eens deftig bekijken, maar door die waardeloze kiekjes gaat dat niet.
@Vincegail: op Instagram is het allemaal goed te zien hoor
De veertig niet eens gepaseerd? Die man lijkt 50+
die adventador lijkt net op die wat in Louwman staat.
@filip696: is het ook
Tja, heb je veel geld & geen smaak koop je of Amerikaanse prul of Lambo’s
Vindt juist dat hij wel smaak heeft met z’n Lambo’s.Ben je verplicht net als elke multimilionair Ferrari’s te verzamelen?
krijg het idee dat hij een voor keur heeft voor lambo’s
Pixelruis bij een foto item, not too great…
Dat Autoblog zo af en toe (hoewel, af en toe…..) wat foto’s van een één of andere rijke snuiter plaats kan ik begrijpen. Maar waarom zijn het altijd van die bizar slechte foto’s? Kunnen jullie, @Autoblogger, je niet beperken tot de foto series met fatsoenlijke foto’s in plaats van dit soort mislukte LSD-trip foto’s???
@Rob: in dit geval heb je gelijk, dat komt door de kwaliteit van Instagram, we wilden deze foto’s echter toch even delen. Maar goed, het zijn natuurlijk niet “altijd” bizar slechte foto’s. Check bv onze wekelijkse rijtesten of de spots van de maand.
@autoblogger:
Ho ho, ik doelde ook absoluut niet op jullie eigen foto’s. Zeker niet. Het ging mij meer om dit “soort” blogs: foto’s van bekende en minder bekende, maar allen flink vermogende mensen. Persoonlijk vind ik ze al weinig interessant, maar als de fotokwaliteit ook nog zo belabberd is haak ik af.
Zou een verbetering zijn als dit soort blogs zich alleen beperken tot series waar een klein beetje fotokwaliteit te vinden is.
Maar goed, dat vind ik. En kritiek geven is altijd makkelijk, doe ermee wat je wilt :-)
Zijn kids hebben zelfs Lambo namen.
Succesvol is relatief, het is vooral zijn vader die stinkend rijk is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).