Deze beursmiljonair heeft helemaal niks aan zijn dure BMW [updated]

Auteur: , 47 Reacties

Mohammed Islam is namelijk nog maar 17 en rijbewijsloos. Maar met de 57 miljoen euro die hij tijdens zijn schoolpauzes verdiende kon de Bengaalse Amerikaan het toch niet laten alvast een dikke BMW te kopen. Maar dat was niet het enige..

Mo' Money, mo' problems?

Hoewel hij er uitziet alsof hij al 30 is, mag Islam (woonachtig in Queens, New York) met zijn 17 jaar formeel nog geen biertje bestellen in de bar. Op speculeren staat echter geen minimumleeftijd, en dus was de bolleboos hier al mee bezig voordat hij haar op zijn kin had. Inmiddels heeft hij naar verluidt 72 miljoen USD bij elkaar gespeculeerd, vooral met goud- en olie-futures.

Ruikt een beetje naar hoax, net zoals veel van die andere verhalen van jonge weelde? Misschien, wij kennen de buikige Bengaal niet persoonlijk, maar in dat geval trappen niet de minste media in de valkuil.

Flesjes in de lucht!

Daarnaast staat zijn instagram-account redelijk vol met swagfoto’s vol kaviaar, (kinder-?) champoepel, en andere rijke-mensendingen. Wrijf ’t er maar in…

New York Mag maakte een portret van Mohammed, die volgend jaar hoopt de 1 miljard-grens te doorbreken. Ondergetekende moest direct denken aan dit beschamende stukje rapgestuntel (a.k.a. ‘hoe leg je een superdope sessie compleet dood in 20 seconden’) van Rotjoch. Grote mannen, grote plannen.

UPDATE 16 december: het was allemaal gelogen.47 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Hij zal vast wel een chauffeur geregeld hebben in dat geval heeft jij volgens mij voldoende gedaan om wel iets aan z’n auto te hebben.
Nou fijn voor hem, ga nog even werken…
Andere media zeiden dat hij 57 miljoen verdiende in één schoolpauze. Ik weet niet wat ervan waar is, maar het enige wat ik deed in mijn schoolpauzes is geld uitgeven aan veel te lekkere kroketbroodjes.
@kickass: Om 57 miljoen in 1 schoolpauze te verdienen moet je George Soros zijn en een inflexibel instutuut als de Bank of England op een zondag op de knieen dwingen. Als 17-jarige puber zonder tientallen miljarden aan hedge fund-dollars achter je gaat je dat niet lukken.

Zelf zegt hij het volgende er over: Though he is shy about the $72 million number, he confirmed his net worth is in the “high eight figures.”
@sir_smokalot: Je hebt gelijk. Er is vrijwel niemand die dat in een halfuurtje voor elkaar krijgt.
@sir_smokalot: Ik heb ook gelezen dat hij dit gefikst had in één schoolpauze.
@berlinetta: Nou, dan zal dat wel kloppen. Negeer in dat geval verder het interview met de knul zelf en media die iets minder lui overpennen zonder bronnen te checken, zou ik zeggen :-)
@sir_smokalot: vlg mij tijdens de schoolpauzes. Hij is vanaf 9 jaar al bezig en Is nu 17 dus in 8 jaar tijd en tijdens de schoolpauzes.
@sir_smokalot: valt wel mee hoor. Een beetje top aandelenbroker doet vele honderden miljoenen per dag verdienen. Helaas ook weer regelmatig verliezen
@soulmaster: ligt wel heel erg aan je startkapitaal hoeveel je uberhaupt kunt verdienen. Met 1 dollar maak je geen miljoen in een half uurtje.
@kickass: Andere media melden volgens mij dat hij in zijn schoolpauzes bezig was op de aandelen markt, niet in één schoolpauze, klein verschil. Hij schijnt ook al vanaf zijn 9de bezig te zijn, dat zijn een hoop pauze’s.
@kickass: 57 miljoen verdienen in één schoolpauze kan, maar dat wil dan wel zeggen dat hij behoorlijk risicovol aan het beleggen is. Dus: nog een keer een luchtje scheppen en hij kan het zó weer kwijt zijn.
Is het niet zo dat je op je 16e je rijbewijs kan halen in the us? Daarnaast waarom voor een BMW met dat vermogen.
@shifo: Waarom niet?
@shifo: omdat hij weet wat rijplezier is
@uselessblogger: is dit sarcarstisch?
@shifo: omdat ie misschien totaal niet geïnterresseerd is in auto’s en deze bmw gewoon mooi vind?
@stancedjetta: waarschijnlijk is dat wel het geval. Vraag me nu wel af wat voor bmw het is geworden. Een 17 jarige in een bmw 5 touring is compleet belachelijk bijvoorbeeld.
Hij lijkt inderdaad een stuk ouder dan 17, lijkt me haast onmogelijk dat een 17-jarige er zo uitziet.
@coenijn: Een iets dikkere kop met een baard doet wonderen.
@coenijn: in Amerika zien ze er allemaal ouder uit.
Ik ben gewoon te stom om te begrijpen hoe ze het doen, maar net slim genoeg om te begrijpen dat ik dat niet kan en dat het niets voor mij is

Het doet me altijd aan deze van Seinfeld denken :

https://www.youtube.com/watch?v=ozFQa3dkg1c
101 barz mocro is dikk
Maar hij is wel een snitch
En ik hier maar zwoegen op moeilijke berekeningen en simulaties om straks eindelijk een stuk papier te krijgen waarmee ik een paar stuivers kan gaan verdienen.
Had graag ook zoiets als die knaap gedaan op de middelbare.
Maarja ik zorg er voor dat jullie straks nog steeds fijne auto’s kunnen kopen ;)
@sir_smokalot:

Hahah ik wist meteen om welke sessie het ging, toen ik erop klikte kwam ik ook nog eens exact bij dat stukje uit. Kuddos man.
Ben ik nou achtelijk maar hij is 17 en mag nog niet in ze auto rijden. Je mag in amerika op je 16 toch je rijbewijs halen
@raym: wil toch niet zeggen dat hij hem ook daadwerkelijk gehaald heeft?
@raym: er zijn ook genoeg 20 jarigen in NL, die geen rijbewijs hebben. Je mag pas auto rijden als je een rijbewijs hebt, en niet als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt.
@545e60:

Mag wel zijn, maar de tekst van het artikel gooit het op leeftijd. Er zou dus gewoon moeten staan dat ie zn rijbewijs nog niet heeft.
@carmasterr: er staat toch nergens dat hij geen auto mag rijden omdat hij 17 is? Er staat enkel dat hij 17 is. Waardoor hij ook geen alcohol op mag. Er staat werkelijk nergens waarom hij geen auto mag rijden.
@545e60:

“Er staat werkelijk nergens waarom hij geen auto mag rijden.”

Dat is dus ook precies mijn punt.
@545e60: als je zo veel geld hebt en dan wel een auto koopt maar geen rijbewijs haalt. Kan aan mij liggen maar als ik zo veel geld had en 16 werd zou ik gelijk zorge ik rijbewijs ging halen
@raym: vlg mij Is dat niet overal meer zo. Ik Had zoiets gehoord. Maar aan de andere kant. Als je bezig bent multimiljonair te worden heb je geen tijd voor je rijbewijs. ;)
Onzin. Daar hoef je helemaal geen beursmiljonair voor te zijn.
Ik heb ook helemaal niks aan zijn dure BMW
Het moment dat je je realiseerd dat sir_smokealot naar 101 luisterd.
@koalaophetachterwiel: dat dacht ik dus precies hetzelfde.
Story, Weekend, privé? Kortom, de teloorgang van Autoblog!
Volgens mij heeft hij na al de publiciteit veel foto’s van zijn instagram gehaald, want er staat nu namelijk nog maar één foto op dat account.
Alleen die naam al.
@bofkont: En wat is daar mis mee ?
Onee het Was een hoax
Hij is een liegebeest :(
Deze praatjesmaker is dus helemaal geen multimiljonair.
Eigenlijk dus een sneu verhaal.
Man, die sessie is hard! Btw rotjoch is daar ultra stoned jammergenoeg anders had hij het mooi kunnen laten eindigen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).