Deze carbon Caballería is exclusiever dan een F12tdf

Auteur: , 18 Reacties

Een lekker kitje op basis van de F12berlinetta.

Het Spaanse designhuis Bengala Automotive heeft een speciale carbon F12 ontwikkeld die in een gelimiteerde oplage gebouwd zal worden. Naar eigen zeggen geïnspireerd op de GT3 modellen van Ferrari, klommen de Spanjaarden in de pen en tekenden deze carbon creatie.

Er zullen 10 Caballería’s worden gebouwd. Tegen de zomer van 2017 moet het laatste exemplaar af zijn. Ze waren te lui om te vertellen wat er nu allemaal anders is, dus gingen we zelf maar op onderzoek uit. We zien een carbon bodykit in combinatie met nieuwe velgen. De gepimpte F12 kreeg verder luchtroosters en een ducktail.

Wie een Caballería koopt komt automatisch in aanmerking voor het Bengala Privilege Program. Leden krijgen exclusieve toegang tot previews en events van het bedrijf uit Madrid. De Zuid-Europeanen hebben helaas geen prijs bekend gemaakt van het apparaat.18 reacties

Aangezien het een creatie van een designhuis neem ik aan dat het motorisch standaard is. Maargoed, ik vind hem wel iets hebben, lekker duister.
Eerst in reallife zien dan geloven…
Jezus wat een vette bak?
Velgen lijken wel een directe kopie van de Alfa Romeo Scighera concept uit 1997: http://allcarcentral.com/Alfa_Romeo/Italdesign_Scighera_Alfa_Romeo_Concept_Car_1998_PB_1998-d.jpg
@ahs1979: Sterker nog! Die staat nu op blokken!
Ik vind hem eerlijk gezegd nog mooier ook
Bengala is geen designhuis, gewoon iemand die digitale renders maakt. Werken samen met vitesseaudesus voor het maken van carbon parts.
@fritskee: En zo te zien gebruikt ‘ie Keyshot..
Wel gaaf om te zien zo! Maar doe mij maar een originele. Maar pff wat dik is dit!
Best n lekker bakkie zo.
Dik!! Maar liever standaard.
Ik pas. Als ik een extreme F12 wil zien, kijk ik wel naar de F12tdf. En een groot verschil: de tdf kun je (hoewel de kans klein is) op straat tegenkomen, terwijl dit (vooralsnog) alleen renders zijn.
ja je kan ook gewoon je ferrari hydro dippen met carbon dat is ook mooi
Tsja, de standaard F12 is ook zo gewoontjes hè?
Uhh manjana misschien.. nee!
Batmobil. Nice.
Als je moet vragen naar de prijs,kun je hem niet betalen.
Voor in de pc houden. Ik weet niet wie al die oogoperaties moet gaan betalen als dit op straat komt. Lelijk ding.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).