Deze Lambo van 30 mille is praktischer dan een Urus

Auteur: , 15 Reacties

Koopje dus.

Aventador

Het idee van de Lamborghini Urus klinkt wel aardig. Een auto met Lambo’s bekende styling cues die géén moeite heeft met drempels en met speels gemak plaats biedt aan vier menschen, plus bagage. Maar vergis je niet als je ze ziet staan in de P.C. Hooft: de shopsters die hun nieuwste Jimmy Choo’s op komen halen wacht een helse reis terug naar huis met hun lompe, luidde apparaat. Of ze staan vast in de de drukte richting het Gooi, of nog erger: ze moeten de fietsende linkse grachtengordeldieren van Adam-Zuid trotseren met hun protserige bolides. Ik geef het je te doen.

bureau-2

Nee, als je een praktische Lambo wil, kan je beter deze lambureaughini Aventador kopen. Jawel! De Lambureaughini is terug en helemaal in het nieuw gestoken. Eerder zagen we ‘m al in de vorm van de Murciélago, maar nu hebben de Polen van Design Epicentrum Lambo’s huidige V12-blepper als basis genomen voor de administratieve werkplaats. Elke kantoortuin fleurt ervan op.

bureau-3

Waar bij het Murciélago bureau nog gesproken werd over het gebruik van originele Lamborghini onderdelen, hangt die claim nu niet in de lucht. Dat gezegd hebbende doet Design Epicentrum sowieso nog niet alles uit de doeken over haar nieuwste creatie, de bijgaande foto’s zijn pas de eerste renders voor de pers. We gaan er echter vanuit dat het definitieve product niet veel af zal wijken van wat je ziet op de plaatjes. De prijs durven de Poolse designtoppers wel te vermelden, die bedraagt namelijk 30.000 Euro. Net als bij Lambo zelf kan je dat bedrag nog een stukje omhoog drijven door opties aan te vinken als een two-tone kleurenschema.15 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Zie je het al voor je dat je bij de directeur op het matje moet komen en je tegenover hem zit en hij van achter zijn Lamborghinibureau een hele preek begint af te steken omdat hij vindt dat je je werk niet serieus genoeg neemt…
@moveyourmind: nu niemand meer reageren, dit is alles wat gezegd moet worden haha
@moveyourmind: na dat je op de deur klopt, doet tie vroem vroem
@moveyourmind: zou ie ook kunnen toeteren naar z’n secretaresse?
@davelepeef: Ze kunnen er vast wel een tüter inbouwen. Denk dat dit Poolse bedrijf zelfs een bureau kan maken van jouw Ford Escort.
@moveyourmind: neeej… Van stijlvolle auto’s kun je dit beter niet doen hè
@moveyourmind: ik moest hard gniffelen
@2wheeler: vleugeldeur kastjes
Een Recaro kuipbureaustoel erbij en het plaatje is af toch?
Als verjaardagcadeau voor je zoontje van 8 is het leuk, alleen niet 30.000euro leuk.
@monsieurleloure: te zien wat je verdient:P Not my budget though! Ook niet mijn smaak…
Dus gaan we voor de Corvette C6 of toch het heerlijke bureau?
Playseat ervoor, beeldscherm erop en klaar ben je. Als je dan niet de papa van t jaar award krijgt weet ik het ook niet meer.
Mooie DJ booth, Mooie set Pioneer Tour 1 er op met 4 spelers en dit grapje kost je bijna 60k bij elkaar.
Zouden dit soort mensen ook een echt raceautobed hebben?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).