Deze Lamborghini-bank is een achterlijk idee uit Polen

Auteur: , 29 Reacties

Serieus, waarom?!

Het Poolse Design Epicentrum bouwt deze creatie van fiberglass en doet daar per bank ongeveer vier (!!1!) maanden over. De klant mag de kleur kiezen en net als bij de auto’s kun je compleet loco gaan. Ze kosten vanaf 13.000 USD dus goedkoop is zo’n grapje geenszins.

En goed bedacht is het grapje ook niet, want de wow-factor zit bij dit meubel aan de achterkant. Inderdaad, de zijde die normaal gesproken tegen een muur staat geparkeerd. Je zult dus elke keer de bank van je verse stucwerk moeten trekken om je gasten te showen waarom je een klein vermogen aan een zitmeubel hebt gespendeerd.

Design Epicentrum bouwde eerder trouwens een Lambureaughini waar we dan wel weer happy van werden. Het allerliefst hebben we onze automotive meubeltjes echter op deze manier.29 reacties

Speciaal voor de nieuwe TG studio.
Zijn ook mensen die niet meer in een studentenhuis wonen, misschien hebben die wel de ruimte om dit bankstel te plaatsen..
@mars: 100 x like! Precies wat ik dacht. De situaties worden hier wel heel erg op de persoon in kwestie (de schrijver van dit stuk) betrokken…
@mars: dat ding raak ik in mijn studentenhuis wel kwijt! Ben nog op zoek naar een grote driezits evt met (los) hoekstuk. In groningen. Just sayin’.
Alleen voor mensen met teveel geld
Waarom?
Denk toch dat de doelgroep dan de adventador had willen hebben
@jorden: Aventador*
@jorden: is dat een advent kalender in een deur?
4 maanden mee bezig en dan voor 13.000 dollar, dat vind ik meevallen. Maarja het zijn polen he, die werken voor een halve liter schultenbrau per uur
@991gt3rs: precies ze kunnen er best 3ton voor vragen
@clarkson: dat is dan weer ietwat veel..
Je kan zeggen wat je wil, maar ik vind het heel gaaf.
Ik denk dat als je een dergelijk bedrag aan een bank uitgeeft, dat je woonkamer groot genoeg is om de bank in t midden te zetten.
Met keramische schijven nog eens 13 mille duurder?
Dus dan zit je met de rug tegen de voor kant van een auto. Maak dan een achter kant van een auto. Maar heb ze op fb al veel mooier voor zien komen
How how @autoblog achterlijk idee? Kan wel op andere dingen komen zoals leeuwen afknallen enzo.. OT: niet mijn ding, eerlijk geprijsd, eigenlijk wel -slim.
Wow, zelfs als bank is een Murci LP670 SV mooier dan de Aventador SV…
We need it? No… We want it? YES!!!
waar jullie zeggen dat ze er vier maanden mee bezig zijn staat: (!!1!) schoonheisfoutje.

OT. wat een achterlijk, onnodig geval.
@gwnbmw: dat heet enthousiasme
@frank360cs: enthousiaste typefouten? das nieuw voor mij…
Als ze er zo een belachelijk bedrag voor willen, laat ze dan in het vervolg een echte designer in dienst nemen, zodat de bank in iedergeval dezelfde stijl heeft als de auto. De bank lijkt wel uit een 50’s american diner te komen
Had veel liever gezien dat het kofferdeksel als stoel was omgetoverd, heeft al een toelopende vorm en de schrijver van dit artikel kan ‘m gewoon tegen de muur aanschuiven.
Voor een bank waar ze 4 maanden mee bezig zijn geweest valt 13000 euro nog wel mee hoor.Had voor het bankstel wat ik nu het een bankstel dat 25jaar geleden ook al meer dan 10.000euro had gekost.Er zijn nog steeds mensen die wel design kopen.Een bankstel van Poltrona Frau(Jawel dircteur,Luca de Montemesolo)kost veel meer.
Doe mij het buro van die kale handelaar maar. Ted vernon was het volgens mij.
Er zijn ook bureaus gemaakt die de voorkant van een lambo hebben!
Hoeveel Polen zijn er eigenlijk op de wereld ? 1.4 miljard ?? Aan het aantal nummerborden te zien toch
Maakt hij de voorkant na of koopt ie een echte bumbert?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).